Hyppää pääsisältöön

työkulttuuri

 • Tuukka Tervosen kolumni: Jos et saa töissä aikaiseksi, syö sipsejä ja pelaa tietokonepelejä työajalla

  12.08.2019 Yle Uutiset

  Perfektionismi ja syyllisyydentunto tekevät töistä yhtä tuskaa, kirjoittaa Tuukka Tervonen kolumnissaan.

 • Työkulttuuri ja osaamisen kehittäminen

  23.04.2019 Ylen vuosi 2018

  Vahvistimme itseohjautuva ja kokeilevaa työkultuuria

  Keskityimme vuonna 2018 erityisesti vahvistamaan itseohjautuvaa ja kokeilevaa työkulttuuria Ylessä sekä kehittämään tapoja kuulla yleläisiä paremmin.

 • Merja Ylä-Anttila: Luottamus, vuorovaikutus ja suomalaisten ymmärtäminen ovat Ylen tulevaisuuden avaimet

  22.11.2018 Yleisradio

  Vuonna 2019 Yle haluaa olla parempi Yle juuri sinulle.

  Yleisradion vuoden 2019 tavoitteissa näkyy ja kuuluu halumme palvella kaikkia suomalaisia. Luottamus syntyy uskottavasta ammattitaidosta, lämmöstä ja läheisyydestä, kirjoittaa Ylen toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila.

 • Johannes Ekholm: Ratkaisu ahdistukseen on kollektiivinen tai sitä ei ole

  24.03.2017 Kirjojen Suomi

  Opittu kuva työn sankarista on vahingollinen ja vaarallinen.

  Emme tarvitse enempää työtä ja pitempiä ansioluetteloita, vaan enemmän ajan haaskausta, tehottomuutta, huolettomuutta ja huolimattomuutta! Enemmän kiusallisia hiljaisuuksia, katkoksia flowhun, jumitusta ja yhteistyöstä kieltäytymistä, kirjoittaa Johannes Ekholm kolumnissaan.

 • Syke oppivälineenä suomalaiseen terveydenhoitokulttuuriin

  18.01.2017 Syke

  Irakista saapunut lääkäri löysi SYKE-sairaalasarjan.

  Mitä hyötyä suomalaisesta SYKE-sairaalasarjasta on Irakista saapuneelle lääkärille? Ali Ghazi Al Rubayen mukaan se on ainakin hyödyllistä kielen, sekä kulttuurin opettelun kannalta – ja tietenkin valtavan viihdyttävää.

 • Asiointisuomea

  15.12.2015 Oppiminen

  Suomen kielen oppimateriaalia maahanmuuttajille.

  Asiointisuomea on suomen kielen ja kulttuurin opetusmateriaalia maahanmuuttajille. Materiaali sijoittuu suomi toisena kielenä (S2) -opetukseen ja sopii myös itseopiskeluun A2.1 ja B2.1 -taitotasoille. Finnish for practical purposes is a learning material for immigrants. The material is for Finnish as a second language (S2) teaching and self-studies for A2.1 and B2.1 level students.

 • How to Make It in America?

  19.11.2014 Kulttuuri

  Graafinen suunnittelija ja kuvittaja Lotta Nieminen on toteuttanut unelmansa ja onnistunut lähes mahdottomassa tehtävässä; luonut menestyvän uran New Yorkissa. Mutta miten?

 • Carte de visite - työelämän ranskaa

  05.06.2013 Abitreenit

  Videoklippejä tilanteista ja kohteliaista ilmaisuista.

  Harjoittele työelämän ranskaa Carte de visite -tv-sarjan videoklippien avulla. Videoissa on esimerkkejä muun muassa työnhausta, työhaastattelutilanteesta sekä kohteliaasta käytöksestä ja ilmaisusta työelämässä.

 • Työkulttuuri muuttuu muuttamalla omaa toimintaa

  05.09.2011 Blogit

  Olin mukana tekemässä Ylen työkulttuurin muutosta ja kommunikoimassa muutosprosessissa luotuja työkulttuurin kulmakiviä 2006-2008.

 • Hallintobyrokraatti kohtaa sosiaalisen median käytännössä

  29.09.2009 Blogit

  Olin viime viikolla mukana suunnittelemassa sosiaalisen median koulutuskokonaisuutta YLElle. Aihe on tietysti mitä ajankohtaisin ja tavoitteena olisi saada aikaan pysyvä koulutusmalli Ylen Tuottajakoulun ja Nosturin tapaan.  Hanke on kiinnostava myös siksi, että se olisi tarkoitus toteuttaa yhteistyössä Metropolian kanssa ja mukaan voisi tulla toimittajia myös muista yhtiöistä. Siis yhteistyötä ja verkostojen rakentamista!

 • Avoin innovaatio YLE Tuotannossa

  29.09.2009 Blogit

  Ylen Innovaatiostrategian tavoitteena on mm. se, että ”yhtiöön syntyisi työkulttuuri, jossa kenen tahansa suomalaisen tai yleläisen hyvä idea voisi saada toteutuksen; yhtiössä vallitsisi korkea työhyvinvointi ja sen myötä kaikki yhtiön henkiset voimarahat olisivat maksimaalisessa käytössä ja että johtamisessa kaikilla organisaatiotasoilla vahvistetaan innovaatioiden tukemista.”