Hyppää pääsisältöön

apteekkarit

 • Apteekkien uusi rahasampo: käsikirjoitus

  28.09.2015 MOT

  MOT selvittää apteekkien laajentuneita sivubisneksiä.

  Lue tästä ohjeman käsikirjoitus.

 • Tanska kielsi kosmetiikan myynnin apteekeissa

  28.09.2015 MOT

  Apteekkien ei-lääkkeellisten tuotteiden myyntiä kritisoidaan

  Tanskassa päätettiin viime kesänä kieltää muun muassa kosmetiikan myynti apteekeissa. Tanskan farmasialiiton puheenjohtaja ihmettelee, että Suomessa apteekkarit voivat pyörittää erillisiä osakeyhtiöitä, jotka apteekin tiloissa myyvät kosmetiikkaa, luontaistuotteita, ravintolisiä ja esimerkiksi kauneudenhoitopalveluja.

 • MOT-selvitys: apteekkien huipputulokset

  28.09.2015 MOT

  MOT:n selvitys apteekkien ja niiden yhtiöiden tuloksista.

  MOT selvitti 50 suurimman apteekin sekä apteekkien yhteydessä toimivien osakeyhtiöiden tulokset. Alla olevasta hakukoneesta selviää muun muassa kosmetiikkaa ja luontaistuotteita myyvien osakeyhtiöiden vuoden 2014 liikevaihto, voitto, henkilöstökulut ja osingot.

 • Apteekit ovat kehittäneet huikeat tulot sivubisneksillä

  24.09.2015 MOT

  Apteekkien yhteydessä toimii yhä useammin osakeyhtiöitä.

  Apteekkien yhteydessä toimii yhä useammin erillisiä osakeyhtiöitä. Niiden kautta apteekkien tiloissa myydään kosmetiikkaa, luontaistuotteita ja erilaisia terveyspalveluja. Apteekista saa lääketiskin vierestä jopa smoothieita.

 • Kokinvaaran postista tehtiin malliesimerkki

  11.10.2013 Elävä arkisto

  Timo Tolvanen muutti Pohjois-Karjalaan ”turhasta kiireestä” ja alkoi hoitaa pienen kylän postiasemaa - samalla vähän muitakin kylän palveluita.

 • Aikamatkailija Nyhverö Nyyssönen

  30.07.2008 Elävä arkisto

  Nyyssönen ja Nykänen matkavaat ajasssa taaksepäin

  Nyhverö Nyyssösellä on poikkeuksellinen kyky: varpaitaan ja silmiään kiepauttamalla sekä strategisista paikoista painamalla hän pystyy siirtymään ajassa taaksepäin. Mukaan aikamatkalle lähtee hänen sammakkoystävänsä Nykänen.

 • Koko kaupungin Vinski käveli seinien läpi ja setvi monta vaikeaa tilannetta

  09.11.2007 Elävä arkisto

  Teattereista tuttu näytelmä kääntyi tv-versioksi 1969.

  Hömpstad on suomalainen pikkukaupunki 1950-luvulla. Siellä asuu punatukkainen, pisamainen ja vilkas poika Vinski. Hänen hyvä ystävänsä on apteekkari, jolta saa näkymättömyyspulveria. Teattereista ja etenkin kesäteattereista tutuiksi tulleesta Koko kaupungin Vinskistä tehtiin tv-versio 1960-luvun lopussa. Tv-elokuva on katsottavissa Yle Areenassa pysyvästi.