Hyppää pääsisältöön

arkistointi

 • Yle ei jyrännytkään Hendrixin konsertin kuvanauhaa – mutta...

  19.05.2017 Blogit

  Huhut Helsingin-nauhoituksista ovat velloneet vuosikymmeniä.

  Huhut Jimi Hendrixin vuoden 1967 Helsingin-vierailun nauhoituksista ovat velloneet vuosikymmeniä. Tässä setvitään, mitkä myyteistä voi kumota, todeta mahdollisiksi tai vahvistaa.

 • A4-arkin salat

  23.06.2016 Kulttuuri

  Mikä on kaikille tutun A4-arkin historia?

  Mikä on kaikille tutun A4-arkin historia?

 • Elävä arkisto - Niin, että mikä?

  28.06.2012 Blogit

  Elävä arkisto. "Niin, että mikä?"

  Elävä arkisto. "Niin, että mikä?", mietin kun ensimmäisen kerran kuulin, että aion työskennellä Elävän arkiston parissa. Olinhan minä jo aikaisemmin selannut lastenvideoita kyseiseltä sivulta, mutta mieleeni iski vain lähinnä mustavalkoiset 60-luvun tanssivideot. Ei oikein aluksi miellyttänyt täysillä, mutta olin jo aikaisemmin päättänyt, että tarjottiin minulle mitä vain duunia Yleltä, niin minähän otan sen ilomielin vastaan. Ja kyllähän minä Elävän arkiston otinkin.

 • Kuka kuvassa? Metatietojen etsintäkuulutus

  30.03.2012 Blogit

  Tämä ei ole visa, emme tiedä oikeaa vastausta kysymykseemme. Yritämme joukkoistamisen avulla saada vastauksia puuttuviin tai kadonneisiin tietoihin. Jos tämä kuva tuo muistisi sopukoista esiin nimiä tai muita asiaan liittyviä vihjeitä, kirjaathan ne blogin Kommentit-osaan. Oikeaan osuneen tai oikeaan tietoon johtavalle vihjeelle lupaamme lahjan Yle Shopin tuotteista.