Hyppää pääsisältöön

jakaminen

 • Lähetä kostofantasiasi Naisen kosto -podcastiin!

  25.11.2019 Draama

  Osallistu podcastin tekoon!

  Minkä vääryyden olet aina halunnut kostaa tai olet jo kostanut? Kerro se meille ja kostofantasiasi voi päätyä podcastiin!

 • Kaupan kassan kanssa höpöttäminen lisää hyvinvointia

  06.06.2019 Tiede

  Onnea tuovaan keskusteluun ei tarvitse tietää toisen nimeä.

  Tutkimuksen mukaan myös tuiki tuntemattoman kanssa puhuminen lisää onnellisuutta, jos keskustelee aivan kuin kyseessä olisi puolituttu.

 • Panorama: Mitä Facebook tietää meistä?

  18.12.2017 Yle TV1

  Jaatko sinäkin elämäsi hetket sosiaalisessa mediassa?

  Facebook tuntee käyttäjänsä paremmin kuin mikään muu yritys koskaan aikaisemmin.

 • Selfieillä, itsiöillä ja meitsieillä rakennetaan harkittua minäkuvaa

  07.11.2014 Elävä arkisto

  Älypuhelinten yleistyessä valokuvien määrä internetissä räjähti. Sosiaalisen median palvelut kuten Facebook ja Twitter täyttyivät kuvista, jotka käyttäjä saattoi julkaista heti kuvan otettuaan. Somettajien omakuvat eli selfiet nousivat sen luokan ilmiöksi, että Oxfordin sanakirja nimesi selfien vuoden 2013 sanaksi. Selfieillä voidaan vahvistaa omaa sosiaalista statusta ja parhaimmillaan saada vaikka töitä. Silotelluissa kuvissa ei kuitenkaan kerrota koko totuutta kuvan ottajan elämästä – eikä sosiaalisen ilmiöön ole kaikkien pakko edes osallistua.

 • Enemmän irti Dropboxista

  05.11.2013 Kuningaskuluttaja

  Tiedostonjako- ja synkronointipalveluita on nykyään pilvin pimein. Boxista, iCloudista, Google Drivesta, Skydrivesta ja monesta muusta huolimatta pilvipalveluseuran vanha isäntä Dropbox on edelleen monelle se ainoa ja oikea. Dropboxia on totuttu käyttämään ja monet pitävät sitä edelleen mutkattomimpana ratkaisuna.Dropboxin ympärille on myös kehitetty monenlaisia ilmaisia ohjelmia ja palveluja, joiden avulla tiedostonjaosta saa hieman enemmän irti.

 • Ei rauhaa Libanoniin ilman Syyriaa

  22.05.2013 Elävä arkisto

  Vuonna 1989 kuvankaunis rantakaupunki Beirut oli ollut sodan kourissa jo 15 vuotta. Libanonissa olivat taistelleet kristityt ja muslimit toisiaan, mutta myös itseään vastaan. Ulkolinjan raportti keskittyi etsimään mahdollisuutta rauhaan. Rauha riippuisi hyvin pitkälle arabimaailman mahtivaltiosta Syyriasta.

 • Prosenttiliike haki tasapainoa rikkaiden ja köyhien välille

  21.12.2009 Elävä arkisto

  Meillä menee Suomessa hyvin, mutta osaammeko me jakaa omastamme? Mitä jos sinä antaisit prosentin tuloistasi kehitysyhteistyöhön?

 • Cortinan mäestä tuplapotti

  08.09.2006 Elävä arkisto

  Antti Hyvärinen ja Aulis Kallakorpi rikkoivat norjalaisten hegemonian ja ottivat kaksi ensimmäistä sijaa vuoden 1956 talviolympialaisten tiukassa päätöslajissa.

 • Jaltan haamuja etsimässä

  08.09.2006 Elävä arkisto

  Liittoutuneet jakoivat Euroopan etupiireihin kolmen vallan konferenssissa Jaltalla helmikuussa 1945. Itäinen Eurooppa jäi Neuvostoliiton vaikutuspiiriin.