Hyppää pääsisältöön

kaaos

 • Totuutta etsimässä

  13.02.2019 Näkökulmat

  Monta totuutta löyti vahingossa Kajo

  Uusin villitys kahviloissa on asiakkaiden selän kiittäminen

 • Marjan totuus: Perhe on parasta huumetta

  14.09.2015 Marja Hintikka Live

  Perhe-elämä on yhtaikaa ihanaa ja kaoottista.

  "Haluan saada ihmiset nauramaan, koska totuus on se, että täydellisen perhelomakuvan takaa löytyy aina täysi oksennuspussi, muutama itkuraivari ja kadonneet matkalaukut. Jos saan väsyneet äidit ja isät pysähtymään edes hetkeksi, nauramaan itselleen ja ehkä vaihtamaan muutaman lempeän sanan, olen onnistunut."

 • Minähän en poistu minnekään!

  07.10.2014 Vanhemmuus

  Elän niitä, joita viime viikolla alettiin kutsua kaaosvuosiksi. Se ei saa minua poistumaan minnekään. Kuuletteko, en suostu poistumaan? Minua ette pois laita! Minusta ette eroon pääse!

 • Kaaosmatemaatikko Irma Optimisti teki pakastebroilerista kukkopillin

  15.11.2013 Elävä arkisto

  Henkilökuva vuodelta 2001.

  Ajankohtainen kakkonen sai tietoonsa, että muuan matematiikan lehtori oli vuoden 2001 kesällä tehnyt kukkopillin pakastebroilerista ja maalannut sinapilla tauluja.

 • Yön Sudet on Moskovan Helvetin enkelit

  12.04.2013 Elävä arkisto

  Yön Sudet on moskovalainen moottoripyöräjengi.

  Yön Sudet on aggressiivinen dokumenttielokuva moskovalaisesta moottoripyöräjengistä, joka kulkee omaa tietään Venäjän kaaoksen keskellä. Syyskuussa 1993 esitetyn dokumentin ohjasivat Juha Portaankorva ja Timo Seppälä ja kuvaajana oli Kari Ahola. Dokumentin tekijät viettivät kovapintaisen jengin kanssa viikon Moskovassa ja hauskaa oli.

 • Tampereen teatterikesässä vuorovaikutteisia ja videokuvaa hyödyntäviä esityksiä

  04.05.2012 Yle Uutiset

  Festivaali esittelee sekä teatterin ammattilaisille että katsojille uusia tekemisen muotoja. Vuorovaikutus, osallistuvuus, video- ja livekuvan käyttö teatteriesityksissä kertovat muuttuvasta teatteri-ilmaisusta.

 • Samuli Edelmann Punaisessa langassa

  18.06.2008 Elävä arkisto

  Elämä julkisuudessa on kuin iso laastari, jolla voi peittää oman sisäisen kaaoksensa. Näin sanoo Samuli Edelmann, joka vuosituhannen alussa päätti katsoa itseään uusin silmin ja saada kaaoksen järjestykseen.