Hyppää pääsisältöön

juoni

 • Kaisa tuli kuolemaan Kotikadulle – neljäs kausi nyt Areenassa

  26.10.2017 Blogit

  Eeva Mäkimaan äiti ilmestyi Kotikadulle neljännellä kaudella

  Kotikadun neljäs kausi alkaa, kun Mäkimaiden ovelle ilmestyy yllättäen Eevan äiti Kaisa mukanaan huonoja uutisia. Kaisan tarina vie läpi koko kauden, mutta myös muille kotikatulaisille tapahtuu. Alunperin vuosina 1998–1999 lähetetty neljäs kausi on katsottavissa Areenassa 26.10. alkaen kuusi kuukautta.

 • Erinomaisen viihdyttävää syvällistä taidetta

  14.10.2016 Klassinen

  Levyarvio

  Felix Mendelssohnin Jousikvartetot ovat erinomaista viihdettä ja syvällistä taidetta—jos pitää neljän tasa-arvoisen henkilön vuoropuhelua, Goethea lainatakseni, viihteenä. Aivan kuten erityisen hyvistä elokuvista, kvartetoistakin nauttii sitä enemmän mitä enemmän tuntee genreä ja mitä syvemmin ymmärtää juonenkuljetuksen tapoja ja lainalaisuuksia. Escher-jousikvartetti vie kuulijansa läpi käänteiden ja klassisromanttisen muotodraaman koskettavasti ja vakuuttavalla tyylitajulla.

 • Uusi Päivä jatkuu 19. syyskuuta - muistatko mihin viimeksi jäätiin?

  02.08.2016 Uusi päivä

  Syyskuussa saadaan vastaukset seuraaviin kysymyksiin:

  Uusi Päivä jäi keväällä jännittävään paikkaan. Uusi tuotantokausi alkaa maanantaina 19.9. kello 20 TV2:ssa.

 • Uuden Päivän 4. kauden uusinnat nähdään kesällä - tässä pikakertaus

  30.05.2016 Uusi päivä

  Lue, mitä kaikkea 3. kaudella ehti tapahtua

  Uuden Päivän 4. tuotantokauden jaksoja nähdään uusintana kesällä 2016. Muistatko vielä, mitä 3. kaudella tapahtui? Tässä lyhyt kertaus.

 • UPplus: Uusia juonikuvioita

  25.02.2016 Uusi päivä

  Näyttelijät kertovat kevään 2016 juonipaljastuksia.

  Montako lasta Asko Haavistolla oikein on? Tykkääkö Krista Reinosta vai Reino Kristasta? Mitkä ovat Otson tunnelmat? Näitä kysymyksiä heitellään ilmoille fanien vaatimassa juonipaljastus-UPplussassa.

 • Mitä tapahtui Sykkeen ensimmäisellä tuotantokaudella?

  01.02.2016 Syke

  Tiivistelmä Sykken ensimmäisestä tuotantokaudesta.

  Syke kertoo koskettavia sairaalatarinoita keskussairaalan traumaosastolta. Sarjan keskiössä ovat neljä sairaanhoitajaa, joiden värikästä elämää sarjassa seurataan. Tutustu sarjan avauskauteen!

 • Mitä tapahtui Sykkeen toisella tuotantokaudella?

  01.02.2016 Syke

  Sykkeen tapahtumat - jaksot 11-20

  Syke kertoo koskettavia sairaalatarinoita keskussairaalan traumaosastolta. Sarjan keskiössä ovat neljä sairaanhoitajaa, joiden värikästä elämää sarjassa seurataan. Lue tiivistelmä toisen tuotantokauden tapahtumista.

 • Anatomia, Fysiologia, Fysiikka, Valta, Valtio, kapitalismi ja käkikellot et al. vastaan Tämä Itse-Rukka

  18.11.2015 Näkökulmat

  ilmais-hikoilu ja Vieraat saavat kuulla kunniansa...

  "...Kuitenkin; sängyssä lautuen, ylösnousunvastaisessa kunnossa siinä siis makasin. Non resurgo! Lopulta älysin alkaa keikuttaa omaa ruumistaan edestakaisin sivusuunnassa, crescendo & rallentando, yrittäen keikahdusteitse tulla plastisesti mahalleen lattialle, aivan kuten iloisesti röhkien menevät mursut kalliolta veteen, sulavina kuin sosiopaatin palturi."

 • Mitä kuuluu, Alison Bailey?

  21.08.2015 Kulttuuri

  Vain juonikoukkuihin panostava tv-sarja tappaa henkilöhahmot

  Tv-sarjan voima perustuu sen kykyyn vuotaa ruudun ulkopuolelle. Tätä ei kuitenkaan tapahdu, jos draaman henkilöhahmot vangitaan pelkiksi juonenkuljettajiksi. Syrjähypystä kertova The Affair on esimerkki tästä hyvässä ja pahassa.