Hyppää pääsisältöön

korjaus

 • Älä heitä pois sukkia, joissa on reikä – opettele parsimaan ne

  24.11.2018 Strömsö

  Sukkien neulominen vie tunteja – niiden parsiminen vie vain

  Sukan neulominen vie monta tuntia, joten kun opettelee parsimaan reikäisen sukan, siitä kiittää sekä lompakko että luonto.

 • Havaittuja ja kuultuja eroja naisten ja miesten välillä

  06.07.2018 Näkökulmat

  Naiset eroavat miehistä, mutta ei aina päinvastoin.

  "Laiskana päivänä miehestä on kiva jos kaupassa nainen (tyttöystävä, vaimo) ottaa ostoskärryt ja työntää niitä, mutta uros-tomerana päivänä miehestä tuntuu, että nainen otti miehuuden pois samalla kun otti kärrien hallinnan. Kärrejä työntävien miesten rinnalla hän tuntee itsensä koiraksi..."

 • Kaapissani on #lelu – lähetä kuva

  22.01.2015 Kuningaskuluttaja

  Löytyykö sinun kaapistasi laite, jonka laatu oli huono?

  Löytyykö sinun kaapistasi laite, jonka laatu oli huono, käyttö jäi muutamaan kertaa tai jonka rikkoutuessa huomasit, että sitä on turha korjata?

 • Tosi tarina: Nukketohtori

  01.12.2014 Yle TV1

  Nukketohtori Benita Suomi korjaa nukkeja. Hänen luonaan vallitsee ihmeellinen tunnelma. TV1 ma 8.12. klo 18.30

 • Kuningaskuluttajan rautakauppavertailu: Yksittäisen tuotteen hinta voi vaihdella rajusti

  18.06.2014 Kuningaskuluttaja

  Kuningaskuluttajan hintavertailun mukaan rautakauppojen yleisessä hintatasossa ei ole jättimäisiä heittoja. Neljän ketjun ostoskorivertailussa kalleimman ja halvimman kaupan ero oli 17 prosenttia. Tulos on jyrkästi toinen, kuin rautakauppaketju Byggmaxin teettämä vertailu, joka julkaistiin näyttävästi Helsingin sanomien etusivulla kesäkuun alussa.

 • Trashlab-korjauspaja opettaa kävijät korjaamaan tavaransa itse

  13.03.2014 Kuningaskuluttaja
 • Retkeilytaidot ovat ikiaikaisia juttuja

  28.02.2014 Vapaa-aika

  ”Ei kaikessa kannata itse ensin epäonnistua, kun joku on sen jo tehnyt puolestasi,” vinkkaa Joppe Ranta, Erätulilla-ohjelmankin armoitettu Retkinikkari. Ideat ohjelmasarjaan ovat tulleet elävästä elämästä, kun hän liikkuessaan on törmännyt retkeilijöiden vastoinkäymisiin tai suoranaiseen taidottomuuteen. Siitäkin huolimatta tärkeintä on, että lähtee sinne retkelle, riippumatta onko nyt jokainen solmu hallussa.

 • Älypuhelinten yleisimmät viat: näytön rikkoutuminen ja kastuminen

  13.02.2014 Kuningaskuluttaja

  Kuningaskuluttaja kysyi älypuhelinten yleisimpiä vikoja puhelinten huoltoliikkeistä. Viralliset takuuhuollot sekä puhelinvalmistajat eivät halunneet asiaa kommentoida, mutta kuudelta ei-takuuhuoltoja tekevältä liikkeeltä saimme tietoja. Yleisimmät takuun ulkopuolella korjattavat viat liittyivät helposti rikkoutuviin näyttöihin sekä puhelimen kastumiseen. Korjausten hinnoissa on suuria eroja. Toisia puhelinmerkkejä on helpompi korjata kuin toisia.

 • Älypuhelinten huolto-ongelmat työllistävät kuluttajaviranomaisia ja sapettavat kuluttajia

  13.02.2014 Kuningaskuluttaja

  Kuningaskuluttajan verkkokyselyssä kuluttajat kertoivat kokemuksiaan älypuhelinten huollattamisesta. Saimme tarinoita sutjakkaasti sujuneista huolloista ja kokemuksia hyvästä asiakaspalvelusta, mutta myös hiuksia nostattavia tarinoita jatkuvista korjauksista, suurista huoltolaskuista ja rikkinäisiksi jääneistä puhelimista. Myös kuluttajaviranomaiset joutuvat selvittelemään älypuhelinten vikaantumisiin liittyviä asioita.

 • Kuningaskuluttaja etsii tarinoita älypuhelimen huollattamisesta

  14.01.2014 Kuningaskuluttaja

  Kiitos kaikille tarinansa lähettäneille.

  Kuningaskuluttajan kysely älypuhelinten huoltoon liittyvistä kokemuksista on päättynyt. Kiitos kaikille tarinansa lähettäneille. Tutustu tarinoiden pohjalta kirjoitettu artikkeliin.

 • Karvakuonot ja kartanon kummitus

  10.12.2013 Elävä arkisto

  Ransu, Riku ja Eno-Elmeri ovat saaneet tehtäväkseen kunnostaa Greta-tädin kartanon. Kummitteleeko Käpälämäen kartanossa vai ovatko pelottavat äänet ja kammottavat hahmot Karvakuonojen mielikuvituksen tuotetta?

 • HOK-Elanto söi Maunulan sydämen

  21.11.2013 Elävä arkisto

  Ostari-blues kertoo Maunulan ostoskeskuksen tarinan.

  Ostari-blues on paitsi kertomus Maunulan ostoskeskuksesta ja sen yrittäjistä, myös osoitus siitä, kuinka vaikeaa pienyrittäjien on taistella suuria yrityksiä vastaan.

 • Voiko mies synnyttää, nainen siittää?

  12.06.2013 Elävä arkisto

  Jos haluaa saada passiinsa oikean sukupuolensa, on luovuttava oikeudestaan saada biologisia lapsia. Miksi valtio päättää siitä, kenellä on oikeus lisääntyä? Suomessa pakkosterilisoidaan ihmisiä sukupuolivähemmistöön kuulumisen vuoksi, eikä käytäntöä ole lopettanut edes ulkomainen paine. YK:n raportin mukaan sterilisoiminen on kidutusmuoto.

 • Älypuhelimen voi korjata myös itse - omalla vastuulla

  23.04.2013 Kuningaskuluttaja

  Miksi et korjaisi hajonnutta puhelinta tai tabletia itse?

  Miksi et korjaisi hajonnutta puhelinta tai tabletia itse? Verkon tee-se-itse-miehet ja älypuhelinten varaosamyyjät jakavat auliisti neuvoja, kuinka fiksaat kännykäsi. Näin pääset alkuun.

 • Mitä älypuhelimen korjaus maksaa?

  13.02.2013 Kuningaskuluttaja

  Rele kysyi korjaushintoja 10 korjaamosta. Samsungin näytön vaihdossa oli suurimmillaan yli sadan euron ero.

 • Itse tekemisen ylistysjuhlaa!

  17.10.2012 Vapaa-aika

  Ihminen on alusta asti tehnyt kaiken itse, koneista ja teknologiasta huolimatta. Mutta mitä tarkoittaa, kun puhutaan tee-se-itse-kulttuurista? WÄRK:fest, tee-se-itse-kulttuurin festivaali järjestetään Helsingissä Kaapelitehtaalla 20.–21.10.2012.

 • Näin korjaat itse vetoketjun

  08.10.2012 Vapaa-aika

  Kuinka korjata vetoketju ilman että sitä tarvitsee vaihtaa?

  Vetoketjut ovat vaatteen tai laukun ainoita liikkuvia osia. Siksi ne menevät useimmiten rikki ensimmäisenä. Vetoketjun vaihtaminen uuteen on työlästä puuhaa. Se vaatii sekä taitoa että ompelukoneen. Helpommallakin voi päästä.

 • Vetoketjun voi korjata myös kotikonstein

  04.10.2012 Kuningaskuluttaja

  Vetoketju on usein vaatteen ensimmäisenä hajoava osa.

  Vetoketjut ovat vaatteen tai laukun ainoita liikkuvia osia. Siksi ne menevät useimmiten rikki ensimmäisenä. Vetoketjun vaihtaminen uuteen on työlästä puuhaa, sillä se vaatii sekä taitoa että ompelukoneen. Helpommallakin voi päästä.

 • Housujen paikkaus

  10.05.2011 Vapaa-aika

  Pelasta vaate pienellä vaivalla! Tässä kaksi tapaa korjata rikkinäiset housut.

 • Moottoriton auto

  08.09.2006 Elävä arkisto

  Vauhtiin työnnetty ajokki sammuu sopivasti aseman pihaan.

  Ford Taunuksesta poistetaan moottori, ja auto lähetetään huoltoasemakierrokselle. Vauhtiin työnnetty ajokki sammuu sopivasti aseman pihaan.

Sivut