Hyppää pääsisältöön

vartalo

 • Perjantai-dokkari: Maailman suurin pylly

  15.10.2018 Perjantai

  Natasha Crown tahtoo jättipyllyn, maksoi mitä maksoi.

  Natasha Crown tahtoo jättipyllyn, maksoi mitä maksoi.

 • Jos haluat hyvää seksiä, opettele tuntemaan itsesi ja kehosi

  16.05.2017 Vaakakapina

  Hyvä seksi ei ole sidoksissa ulkonäköön

  Seksi on vain pieni osa seksuaalisuutta, ja omaan seksuaalisuuteen tutustuminen alkaa korvien välistä. Siksi - sen sijaan että keskittyisi toivomaan muutosta esimerkiksi vartaloonsa - kannattaa tehdä töitä ajatustensa kanssa. Hyvä suhde omaan seksuaalisuuteen vaikuttaa ihmisen koko energiaan, olemukseen ja itsetuntoon.

 • Dokumenttiprojekti: Muodonmuutoksia – Mikä saa nuoret naiset kilpailemaan täydellisestä kehosta?

  17.04.2017 Yle TV1

  Miksi bikini fitneksestä on tullut suosittu harrastus?

  Bikini fitneksestä on viime vuosina tullut nuorten naisten suosikkiharrastus.

 • Tuhkimotarinoiden Katin ystävä kirjoittaa nähneensä Katin monet kyyneleet

  06.04.2017 Tuhkimotarinoita

  Synnytettyään kuolleen lapsen, Kati hylkäsi kroppansa.

  Katin ystävä Heli kirjoitti Katille kirjeen. Hän on nähnyt ystävänsä suuren surun. Synnytettyään kuolleen lapsen, Kati pisti välit poikki kroppansa kanssa. Keho oli pettänyt hänet.

 • Rakas, lähdetäänkö lenkille?

  19.10.2015 Marja Hintikka Live

  Jos oma vartalo ei miellytä, toimi!

  "Itsestä huolehtiminen on osoitus itsensä ja toisen arvostamisesta - ja sillä on suora yhteys myös siihen, miten haluttavaksi itsensä ja toisen tuntee." Näin sanoo seksologi Tarja Santalahti, jonka mielestä vartaloonsa tyytymättömän kannattaa tehdä sille jotakin - eikä vain hyväksyä tilannetta.

 • Kehonrakennusta, Jorma Räty

  04.05.2015 Elävä arkisto

  Kehonrakennuspioneerin esimerkkejä kuntosaliharjoittelusta

  Kehonrakennuspioneerin esimerkkejä kuntosaliharjoittelusta

 • Siskonpeti repii huumoria kehosta, seksistä ja parisuhteesta

  21.08.2014 Elävä arkisto

  Yllätyskyykky ja muita Siskonpedin parhaita

  Siskonpedin näytteissä tehdään yllätyskyykky, syödään rahkapiirakkaa, toteutetaan seksifantasioita, valmistetaan sulatejuusto-origameja, tutustutaan terveyssiteiden äänimaailmaan, tavataan sylkykuppi ja käydään yhdessä läpi kaikkea muutakin ihmisruumiin toimintojen ja kahdenvälisten henkis-kehollisten suhteiden alalta.

 • Heureka on suomalaisten tiedetemppeli – näyttelyissä on opittu mm. dinoista, rotista ja ruumiista

  25.03.2014 Elävä arkisto

  Tiedekeskus Heureka avasi ovensa yleisölle 28.4.1989.

  Vantaan Tikkurilaan nousi 1980-luvun lopussa Tiedekeskus Heureka. Erityisesti koululais- ja opiskelijaryhmien vakioluokkaretkikohteena tunnettu keskus on tuonut suomalaisten ihasteltavaksi muun muassa robottidinosauruksia ja oikeita ihmisruumiita. Tiedekeskus avasi ensi kerran ovensa yleisölle 28.4.1989.

 • Miesnäkökulma kiersi miesten mannekiini- ja voimakisoissa

  17.10.2013 Elävä arkisto

  Satu Ruotsalaisen (nyk. Pauri) juontama Miesnäkökulma kiersi vuonna 1995 erilaisissa hauskoissa miesten kilpailuissa. Kisoissa nähtiin keimailevia mallipoikia, maailman nopeimmin pöllejä sahaavia miekkosia sekä karvaisia ja vahvoja lumimiehiä.

 • Keskustele: Ihan tavallisia tissejä

  16.10.2013 Elämä

  Vuodesta toiseen raikaa sama virsi siitä, miten meidän tulisi hyväksyä itsemme sellaisina kuin olemme. Mikä meidän suomalaisten naisten suhde omiin vartaloihimme oikeastaan on? Mikä niissä ihan tavallisissa tisseissä oikein mättää? Osallistu keskusteluun!

 • Mitä Barbie voi opettaa elämästä?

  03.10.2013 Elävä arkisto

  Mirja Pyykkö sukeltaa nukkemaailmaan.

  Barbie on kaunis, laiha, aktiivinen, ystävällinen, hyvä ruuanlaittaja ja rikas nainen. Mirja Pyykkö selvittää ohjelmassaan, miten nuori tyttö käsittää aikuisten maailman ja elämän tämän ylivertaisen naisen mallin kautta.

 • Blogistania: More To Love - Mimmi ja Peppi

  24.09.2013 Elämä

  More To Love nousi Suomen ensimmäiseksi huippusuosituksi isokokoisten nuorten naisten muotiblogiksi. Mimmin ja Pepin yhteinen blogi täyttyi huumorilla ja asenteella, elämännautiskelulla, muodilla ja kauneudella.

 • Kati osallistui TV2:n Tuhkimotarinoita -sarjaan

  04.10.2012 Tyyli

  Tämä on kerran elämässä -tilaisuus! Näin ajatteli oululainen Kati, kun hän päätti osallistua TV2:n uuteen muuttumisohjelmaan. Hänen ei tarvinnut katua päätöstään. Tuhkimotarinoita -ohjelma toimi hänellä ponnahduslautana kohti isompaa elämäntapamuutosta.

 • Suomalaiset nakuilijat tekivät taidetta

  21.08.2012 Elävä arkisto

  Elokuisena aamuna vuonna 2002 yli 1900 vapaaehtoista suomalaista riisui vaatteensa Helsingin Kauppatorilla poseeratakseen maailmankuululle valokuvataiteilija Spencer Tunickille.

 • Valitse rintaliivit oikein

  26.05.2011 Tyyli

  Hyvin istuvien rintaliivien löytäminen ei ole yleensä helppoa. Vuosien varrella hyväksi havaittu malli tai koko ei palvele, kun vartalo muuttaa muotoaan. Miten löydän hyvät liivit?

 • Alusasulta vaaditaan paljon

  26.05.2011 Tyyli

  Muotoilevien alusasujen tarina on yhtä pitkä kuin alusasujen historia ylipäätään. 1800-luvun korseteista on tultu liberaalien 70-lukulaisten alusasujen sekä 2000-luvun pienten stringien kautta takaisin alkujuurille. Vyötäröä korostavat alusasut myydään kaupoista hetkessä.

 • Bees & Honey -palstan Eki, teinien turvana jo vuodesta 1974

  25.05.2011 Elävä arkisto

  Nuorisolehti Suosikissa ovat idolit ja ilmiöt tulleet ja menneet, mutta yksi on pysynyt. Lähes 40 vuoden ajan, on nuorten kysymyksiin Bees & Honey -palstalla vastannut sama lääkäri.

 • Leila ja Annukka: laihdutusmeininki

  09.04.2010 Elävä arkisto

  Radiomafiassa vuonna 1995 aloittaneet ystävykset hakevat bikinikuntoa nyt kuvan kera. Erityisesti Annukan kunto on kovalla koetuksella.

 • Kojo: Video-Venus

  23.03.2010 Elävä arkisto

  Timo Kojo esittää sävellyksen Video-Venus.

  Timo Kojo veti vuoden 1982 viisukarsinnoissa toisenkin kappaleen kuin Nuku pommiin. Se oli Jukka Siikaviren sävellys Video-Venus.

 • Sanna Suutari ja silikonien siunaus

  02.11.2009 Elävä arkisto

  Mirja Pyykön haastattelussa pohditaan kauneuden mittoja.

  Sanna Suutarin mallin ja julkkiksen ura lähti urkenemaan, kun hän kävi Tallinnassa asennuttamassa rintoihinsa silikonit. Mirja Pyykön haastattelussa pohditaan kauneuden mittoja ja Suutari kertoo hänelle tehdyistä leikkauksista.

Sivut