Hyppää pääsisältöön

osallistaminen

 • Kuinka sujuvasti kirjoitat kännykällä? Kännykän näpyttelynopeudella on yhteys jopa talouteen ja hyvinvointiin

  03.12.2019 Oppiminen

  Nuoret kirjoittavat selvästi nopeammin kuin aikuiset.

  Tekstinsyöttö on jo niin tärkeä osa arkea, että se voidaan nähdä kansalaistaitona. Aalto-yliopiston professori suunnittelee suomalaisille paremmin sopivaa näppäimistöä ja kantaa huolta ikäihmisistä, jotka ovat vaarassa syrjäytyä digiyhteiskunnasta puutteellisten näppäilytaitojensa vuoksi.

 • Pointti-kaupunkifestivaalilla kolme päivää tietoa, elämyksiä ja osallistumista

  10.06.2019 Pointti

  Pointti-festivaaleilla voit tavata tv-tähtiä 1.-3.8.

  Utelias kaupunkifestivaali tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tavata tv-tähtiä, kokeilla itse urheiluselostamista sekä sääennusteiden esittämistä karttojen edessä 1.-3.8.

 • Sammunut juoppo ja muita pieniä ihmeitä

  11.10.2016 Lähiö

  eli kun tv-draama syntyy lähiöläisten arjen havainnoista.

  Millainen tarina syntyy, kun tv-katsojat havainnoivat omaa ympäristöään ja luovat näkemänsä ja kokemansa pohjalta tv-draaman? Lähiö-projektin käsikirjoitus-, musiikki- ja näyttelijätyöpajoissa tavalliset tesomalaiset tekivät Pieniä ihmeitä.

 • Näkökulma: Passiivisuus on pahinta

  15.10.2015 Oppiminen

  Ajatuksia Ison pajan mediakasvatusseminaarista

  Aktiivisuus, vuorovaikutus ja yhteisöllisyys. Nämä teemat toistuivat tämän vuoden Ison pajan mediakasvatusseminaarissa. Miksi osallistaminen on niin tärkeää?

 • Mistä on yleläisten unelmayhtiö tehty?

  11.09.2012 Yleisradio

  Keskustelu unelmien Ylestä jatkuu: ainoastaan ihmisiä kohtaamalla saadaan aikaan aitoa vuoropuhelua mm. siitä miten Yle paremmin palvelee suomalaisia.

 • Mistä on unelmien Yle tehty?

  15.06.2012 Yleisradio

  Kansalaiskeskustelu Ylestä tuotti paljon punnittua, moniäänistä ja rakentavaa puhetta. Unelmat liittyivät enimmäkseen Ylen ohjelmiin ja palveluihin: tekniikasta tai rahoituksesta keskusteltiin melko vähän. Tulokset tuodaan osaksi Ylen strategiatyötä ja keskustelu jatkuu.

 • Yle on timanttia

  14.05.2012 Yleisradio

  Avointen ovien päivänä 8.5. toimitus täyttyy tosifaneista, joille erityisesti radio on tärkeistä tärkein. Vieraat taputtelevat olalle, kyselevät kuulumisia ja ja kertovat kuuntelukokemuksiaan. Nyt osallistuttiin myös Unelmien Yle -kansalaiskeskuteluun.

 • Unelmien Yle? Kerro meille siitä!

  30.04.2012 Yleisradio

  Minkälainen on sinun unelmiesi Yle? Minkälainen yhteiskunnallinen rooli Ylellä sinun mielestäsi tulisi olla? Mihin toivot Yle jatkossa kayttävän rahasi? Miten Ylen pitäisi ottaa sinut huomioon? Avaamme verkossa kansalaiskeskustelun unelmien Ylestä ja toivomme, että saamme vastauksia mm. näihin kysymyksiin.

 • Varo avoimuuspesua ja näennäisosallistamista

  21.02.2012 Blogit

  Millaisia kokemuksia sinulla on osallistamisesta.

  Millaisia kokemuksia sinulla on osallistamisesta tai "osallistetuksi" tulemisesta? Oletko houkuteltavissa mukaan talkoisiin? Millainen pyyntö tai lupaus sulattaa sydemesi?