Hyppää pääsisältöön

selaimet

 • Digitreenit: Näin toimii yksityinen selaus – se ei tee sinua näkymättömäksi, mutta rajoittaa jälkiäsi

  29.11.2016 Digitreenit

  Incognito-tilassa selaat verkkoa yksityisesti.

  Halutessasi voit käyttää nettiä niin, että selain ei talleta tietoja käyttämistäsi sivustoista ja niiden evästeistä. Tätä kutsutaan yksityisen selauksen tilaksi.

 • Lasten Areena - turvallisesti ja helposti lastenohjelmia

  22.06.2015 Lapset

  Ylen lastenohjelmat samasta paikasta.

  Lasten Areena on kaikenikäisille lapsille tehty palvelu, jossa voi helposti ja turvallisesti katsella Ylen lastenohjelmia ajasta ja paikasta riippumatta. Lasten Areenasta löytyy sekä televisiosta tuttuja että vain Lasten Areenassa julkaistavia lasten sisältöjä. Uutta sisältöä julkaistaan päivittäin.

 • Päivittämätön nettiselain on tietoturvasi suurin uhka

  05.02.2015 Kuningaskuluttaja

  Kameran peittäminen laastarilla ei sekään ole liioittelua.

  Viestintävirasto varoittaa päivittämättömän selainten ja sen lisäosien aiheuttamista turvallisuusuhkista. Kuningaskuluttajan selvityksen mukaan yhden kuukauden aikana Ylen nettisivuille tehdyistä vierailuista noin 270 000 tehdään vakavia tietoturvariskejä sisältävillä selaimilla.

 • Näin päivität internet-selaimesi

  05.02.2015 Kuningaskuluttaja

  Ohjeet Explorerin, Firefoxin ja Chromen päivittämiseen.

  Turvallisessa verkon käytössä tärkeintä on selaimen ja sen eri lisäosien säännöllinen päivittäminen. Käyttäjä pääsee helpoimmalla, kun tilaa ohjelmiin automaattiset päivitykset. Jos päivitysten ajantasaisuus epäilyttää, näiden ohjeiden avulla voit tarkistaa, että kaikki on kunnossa.

 • Mitä netti meistä tietää?

  13.05.2014 Kuningaskuluttaja

  Pelkästään se, millä nettisivuilla käy, millaisia hakuja tekee, miten kauan yksittäistä artikkelia lukee tai millaisia videoita katsoo, - piirtää käyttäjästä yllättävän tarkan kuvan. Käyttäjäprofilointi tekee netinkäytöstä helpompaa, mutta eri lähteistä kerättyjen tietojen yhdistäminen uhkaa käyttäjän yksityisyyttä.