Hyppää pääsisältöön

tavaramerkit

 • Enemmän tuotteita väärennetään, vähemmän saadaan kiinni

  29.10.2015 Kuningaskuluttaja

  Tullin haaviin jää entistä vähemmän tuoteväärennöksiä.

  Maailmalla väärennetään lähes kaikkea mahdollista: ruokaa, elektroniikkaa, hammasharjoja ja jääraappoja. Maailmanlaajuisesti jopa 10% autojen varaosabisneksestä on tuoteväärennöksiä. Arviolta vain 2-3% väärennetyistä lähetyksistä jää tullin haaviin.

 • Aristoteleen kantapää ja logo-palikat

  18.09.2014 Kulttuuri

  Idols-ohjelman logo on muunnelma automerkki Fordin logosta. Mitä muiden suuryritysten logoissa näkyy? Ovatko logot velkaa heraldiikalle, lippujen ja vaakunoiden sommittelun taiteelle?

 • Tämä ei ole mainos

  22.02.2011 Elävä arkisto

  Mitä Napapiirin sankarit -elokuva tekee limonadipullon kyljessä? Entä Campari-pullo Lady Gagan musiikkivideossa? Naistenlehdissä mainoksia on joskus mahdotonta erottaa varsinaisista jutuista. Nuorten Ääni -toimitus syventyy kokonaan nuorten itse tekemässä ohjelmassa uudenlaiseen mainontaan.

 • Leila ja Annukka - kaksi naista yhden hinnalla

  27.03.2009 Elävä arkisto

  Leila ja Annukka, kaksi naista yhden hinnalla... köyhää viattomuutta ja rahakasta röyhkeyttä. Radiomafiassa 1995 aloittaneet ystävykset antavat mallia elämisen taidossa kanssasisarilleen.

 • Kodinkoneet esittelyssä

  06.03.2008 Elävä arkisto

  Mankelit, pesukoneet, jääkaapit ja sähköliedet olivat viimeisintä huutoa, kun Helsingissä järjestettiin kotimaisen tuotannon suurparaati vuonna 1958.