Hyppää pääsisältöön

halu

 • Mitä on tulevaisuuden seksi? – fyysisen seksin harrastaminen on jatkuvasti laskussa

  05.12.2018 Kulttuuricocktail

  Perinteinen seksi kiinnostaa meitä koko ajan vähemmän.

  Itsetyydytys kiinnostaa meitä enemmän kuin koskaan. Samalla fyysinen seksi vähenee. Virtuaaliseksi, seksinuket ja seksirobotit eivät ole tulevaisuutta, ne ovat jo täällä. Suomen ensimmäinen seksinukkebordelli saattaa olla suunnannäyttäjä.

 • Kotikatsomo: Raja – Missä kulkevat rakkauden rajat?

  02.01.2018 Yle TV1

  Draamasarja pohtii elämän suuria kysymyksiä.

  Kolmiosainen draamasarja pohtii elämän suuria kysymyksiä. Pääroolissa nähdään mm. Kaija Pakarinen

 • Naisten halupilleri ei ole Viagra

  26.10.2015 Akuutti

  Voidaanko himoa ja halua luoda pillerillä?

  Naisten haluttomuus on vaiettu tosiasia. Peräti neljässä tapauksessa viidestä nainen on haluton osapuoli suhteessa. Siihen on mahdollisesti tulossa apua, sillä Yhdysvalloissa tulee lokakuussa myyntiin naisten halupilleri.

 • Janna Rantala: Patja ei ole vain patja

  02.04.2015 Vanhemmuus

  Muutoksesta haaveilu ei ole parisuhteen tuho.

  Kukapa ei kyllästyisi ajoin partneriinsa. Tuossa se kököttää vuodesta toiseen, mikään ei muutu, pitääks sen aina. Vaihtelunhaluhan siinä valtaa mielen. Vaan ei hätää: muutoksesta haaveilu ei ole suhteen tuho. Se vain kertoo jotain siitä, mitä suhteessa nyt tapahtuu.

 • Taas puhetta pimpeistä Stradassa!

  06.03.2015 Kulttuuri

  Ahdistaako, kun kuulet sanan pillu? Ärsyttääkö se seksuaalinen kuvasto, jota media sinulle tyrkyttää? Käy katsomassa Q-teatterin näytelmä Jotain toista. Se on älykäs, rehellinen ja hauska esitys seksuaalisen halun vaikeudesta.

 • Studio B Live: CMX

  12.04.2010 Elävä arkisto

  Vuonna 2008 CMX julkaisi kokoelmalevyn Kaikki hedelmät. Kokoelma keskittyi yhtyeen tunnetuimpiin kappaleisiin, joita kuultiin myös YleX:n studiossa. Tarjolla oli myös harvinaisempaa herkkua.

 • Spraykaalit

  17.09.2007 Elävä arkisto

  Rapin olemus nuorisomusiikkina vahvistui entisestään vuonna 1992, kun 13- ja 14-vuotiaiden nuorukaisten muodostama Spraykaalit-duo ponkaisi esiin.