Hyppää pääsisältöön

aluspaidat

 • Muistisairas vanhus kateissa Sonkajärvellä

  04.07.2016 Yle Uutiset

  85-vuotias mies ilmoitettiin kadonneeksi maanantaina aamupäivällä. Hän on liikkunut tiettävästi Sonkajärven taajaman alueella.

 • Pin up -kaunotar kesäpukeutumisesta: "Pyrin siihen, ettei tule sakkoja vilauttelusta"

  23.05.2014 Yle Uutiset

  Paljas pinta kuuluu kesään, kunhan pukeutuminen ei saa kanssaihmisiä punastelemaan, pin up -malli Sini Tarkkinen sanoo. Tapakouluttaja Kaarina Suonperä ihmettelee vaatteiden vähenemistä. Hänestä paljastava pukeutuminen kuuluu korkeintaan rannalla tai mökille, ei katukuvaan.

 • Testissä merinovillaiset aluspaidat: Valitse paita käyttötarkoituksen mukaan

  12.03.2014 Kuningaskuluttaja

  Villaa kutsutaan luonnon älyvaatteeksi. Villa siirtää kosteutta melko hyvin ja pysyy raikkaana jopa pelkällä tuuletuksella. Kolme Oulun Hiihtoseuran jäsentä laittoi merinovillaiset aluspaidat testissä lujille. Kovaan ja hikiseen treeniin ei sovi sama paita kuin leppoisampaan liikuntaan.

 • Poliisi pyytää apua vainajan tunnistamisessa

  05.03.2014 Yle Uutiset

  Uudestakaupungista löytyi kuollut mies keskiviikkona. Poliisi pyytää yleisön apua hänen henkilöllisyytensä selvittämiseksi.

 • Kolumbialaisyritys valmistaa panssaroituja lastenvaatteita Yhdysvaltain-markkinoille

  04.01.2013 Yle Uutiset

  Yhdysvalloista alkoi tulvia kyselyitä luodeilta suojaavista lastenvaatteista Connecticutin koulujoukkosurman jälkeen.

 • City-kärki maalasi ja loukkaantui

  01.01.2013 Yle Urheilu

  Manchester City lyttäsi Stoken nurmenpintaan Valioliigassa.

 • Poliisi kaipaa havaintoja kadonneesta

  04.09.2012 Yle Uutiset

  Uudessakaupungissa kadonneesta miehestä on tehty viimeisin havainto sunnuntaina aamuyöllä.

 • Varusmiesten kasseihin sujahtaa muistoja palvelusajalta

  09.07.2012 Yle Uutiset

  Varuskunnista katoaa mystisesti loputon määrä vaatteita. Varastoista vastaavat ovat jo niin tottuneita asiaan, että varusmiehet saavat kerätä muistojaan ilman suurempia kuulusteluja.

 • Espanyolilta harvinainen kunnianosoitus Barcelonan pelaajalle

  10.07.2011 Yle Urheilu

  Espanjan jalkapallon maailmanmestariksi MM-finaalin jatkoaikamaalillaan laukoneen Andres Iniestan aluspaita laitetaan näytille La Liga -joukkue Espanyolin stadionilla. Iniestan paidassa muisteltiin hänen ystäväänsä, Espanyolin kaksi vuotta sitten kentällä menehtynyttä kapteenia Dani Jarqueta.

 • Finavian työpaidoista ei läpi näe

  14.01.2011 Yle Uutiset

  Suomen lentokentillä operoivan Finavian terminaalihenkilökunta saa esiintyä työpaikallaan haluamissaan alusvaatteissa. Työpuku on suunniteltu niin, että esimerkiksi rintaliivit eivät paista paidan läpi. Monikulttuurisella lentokentällä arvokas pukeutuminen onkin erityisen tärkeää.

 • Suomessa työntekijä saa valita alusvaatteensa vapaasti

  14.01.2011 Yle Uutiset

  Alusasu voi olla myös työasu. Työnantaja voi halutessaan määrätä myös työntekijän alusvaatteista sellaisilla asiakaspalvelualoilla, joissa käytetään työpukua. Suomessa tiettävästi yksikään yritys ei kuitenkaan ole määrännyt, millaiset alusvaatteet ovat työhön sopivia.

 • Hetki toisessa todellisuudessa

  12.01.2011 Yle Uutiset

  Kulttuurikokemuksia voi löytää jopa omalta pihaltaan. Alkeellinen kokemus sävähdytti ja näytti, ettei kulttuuri ehkä sittenkään ole mikään kaukainen ja tavoittamaton asia arkisen elämän ulkopuolella.

 • Kuhmosta löytyi tuntematon vainaja

  28.09.2010 Yle Uutiset

  Poliisin mukaan vainaja on todennäköisesti mies, joka on kuollut kuluneena kesänä. Poliisi on käynnistänyt vainajan kuolemansyyn tutkinnan eikä asiassa epäillä rikosta.

 • Puuvillapaita on kuoritakin alle väärä valinta

  23.06.2010 Yle Uutiset

  Suomen sää on varsin vaihteleva. Me kuljemme vuoden aikana niin sateessa kuin paisteessa, tuulessa ja tuiskussa. Kun yllä on oikeanlaiset vaatteet, on liikkuminen mukavaa säässä kuin säässä. Hyödyn maksimoiseksi tulee vaatteita käyttää niin kuin niitä on suunniteltu käytettäväksi. Teknisiin vaatteisiin voi pukeutua väärin.

 • Ghana-pelaajan nimi ja paita ihmetyttävät

  21.06.2010 Yle Urheilu

  Ghanan maajoukkueen puolustuksessa kirmaava John Pantsil on herättänyt kummastusta jalkapallon MM-viheriöillä. Avauspelissä Serbiaa vastaan laitapakin nimi oli kirjoitettu pelipaitaan väärin, ja lohkon toisessa ottelussa Australiaa vastaan Pantsilin aluspaidan hihat olivat eripituiset.

 • Italiassa puututaan jalkapalloilijoiden kiroiluun

  09.02.2010 Yle Urheilu

  Italian jalkapalloliitto aikoo puuttua pelaajien huonoon käytökseen ja kielenkäyttöön jatkossa entistä kovemmalla kädellä. Uudet ohjeistukset annettiin tiistaina.