Hyppää pääsisältöön

virkistystoiminta

 • Perheenäidin ideoimasta maatilapakopelistä tuli yllätyshitti – puput ja kanat vetävät pelaajia Tornion maaseudulle

  18.12.2018 Egenland

  Maaseutupakopeli on harvinaisuus kansainvälisesti – vielä.

  Farm Escapen perustaja Liisa Koivisto tietää, miten pakopeli tempaa jo ensikertalaiset mukaansa, mutta ei arvannut, kuinka suosittu urbaanin pelin maatilaversiosta tulisi. Torniossa pupujen ja kanojen keskellä on pelattu niin kauhupeliä kuin pidetty työhaastatteluja. "Toivoisin että yhä useampi uskaltaisi jäädä maalle", yrittäjä ja perheenäiti sanoo.

 • Soittolista lied-musiikin kuuntelun haasteisiin

  20.10.2013 Klassinen

  Baritoni Aarne Pelkosen suositukset.

  yle.fi/klassisen Musiikkineuvola toimittaa soittolistoja mittatilaustyönä. Tähän mennessä sarjassa ovat ilmestyneet soittolistat Naisenergiaa lapsiperheen äidille, Minimalismia punkin ja rapin ystävälle, Seikkailua ja sellomusiikkia lomailevalle koululaiselle sekä Rytmikästä ja energistä musiikkia entiselle selloharrastajalle. Toivotko soittolistaa itsellesi? Tästä ohjeisiin.

 • Rytmikästä ja energistä musiikkia entiselle selloharrastajalle

  15.02.2013 Klassinen

  Lyömäsoittaja Antti Suorannan suositukset.

  yle.fi/klassisen Musiikkineuvola toimittaa soittolistoja mittatilaustyönä. Tähän mennessä sarjassa ovat ilmestyneet soittolistat Naisenergiaa lapsiperheen äidille, Minimalismia punkin ja rapin ystävälle ja Seikkailua ja sellomusiikkia lomailevalle koululaiselle. Toivotko soittolistaa itsellesi? Tästä ohjeisiin.

 • Seikkailua ja sellomusiikkia lomailevalle koululaiselle

  27.06.2012 Klassinen

  RSOn soolosellisti Eeva Rysän suositukset.

  Uuteen musiikkineuvolaan otti yhteyttä äiti, joka kertoi kymmenen vuotiaan poikansa kiinnostuneen sellomusiikista ja klassisesta. Hän haluaisi kovasti ruokkia innostusta ja RSOn soolosellisti Eeva Rysä lupasi auttaa. (Kuva: Timo Heinänen)

 • Minimalismia punkin ja rapin ystävälle

  29.05.2012 Klassinen

  Säveltäjä Juhani Nuorvalan suositukset.

  Juhani Virtanen, 38, työskentelee digitaalisen median parissa verkkopalveluiden konseptisuunnittelijana. Hänelle läheisiä musiikinlajeja ovat punk, rap ja vapaampi jazz. Soittolistatoive kääntyy kohti nykymusiikkia ja listan laatijaksi lupautuu säveltäjä Juhani Nuorvala. - Uudessa Musiikkineuvola-sarjassa klassisen musiikin ammattilaiset räätälöivät mittatilaustyönä soittolistoja asiakkaille.

 • Musiikkineuvola: soittolista juuri sinulle

  25.05.2012 Klassinen

  Ota yhteyttä yle.fi/klassinen.

  Haluaisitko keitaan keskelle arkea? Virkistystä väsymykseen? Kaipaatko korville karkkia? yle.fi/klassisen Musiikkineuvola auttaa.

 • Naisenergiaa lapsiperheen äidille

  25.05.2012 Klassinen

  Oopperalaulaja Johanna Rusanen-Kartanon suositukset.

  yle.fi/klassisessa alkaa uusi sarja Musiikkineuvola, jossa klassisen musiikin ammattilainen räätälöi soittolistan toivojan musiikkikäyttäytymisen mukaan. Oopperalaulaja Johanna Rusanen-Kartano laati malliksi naislaulua sisältävän soittolistan 35-vuotiaalle kolmen lapsen kotiäidille Maija Gustafssonille.