Hyppää pääsisältöön

säilytys (omana tai hallussa pitäminen)

 • Tee tyynyjä ja säilytystaskuja räsymatosta

  19.06.2018 Strömsö

  Tahriintuneet ja rikkinäiset matot näin uusiokäyttöön.

  Vinkki siitä, mihin voit käyttää tahriintunutta tai rikkinäistä räsymattoa. Tee tyynyjä, istuintyynyjä tai säilytystaskuja vanhasta matosta.

 • Lankarullateline rautalangasta

  26.01.2017 Strömsö

  Strömsön Leen yksinkertaistettu versio vanhasta mallista.

  Strömsön Lee törmäsi eräässä huutokaupassa vanhanaikaiseen, rautalangasta tehtyyn lankarullatelineeseen. Hän ei valitettavasti tehnyt voittanutta huutoa, mutta ostaja antoi hänen piirtää telineestä kuvan. Niinpä Lee teki sen pohjalta hieman yksinkertaistetun version.

 • #Vaatehaasteen tulokset: Vastaajilla yli 57 000 vaatetta

  22.04.2015 Kuningaskuluttaja

  #Vaatehaaste nosti esiin muistoja ja tunteita

  Kuningaskuluttajan #vaatehaaste oli yksinkertainen: laske, montako vaatetta omistat. Osallstujia oli 206 ja he omistavat yhteensä 57 402 vaatetta. Haasteeseen osallistuneet Meri ja Sami puhuvat laadun ja harkinnan puolesta.

 • Liikaa vaatteita? - Tunnista millainen vaatteiden omistaja olet

  12.02.2015 Kuningaskuluttaja

  Usein tuntuu siltä, ettei ole mitään päällepantavaa, mutta kaapit kuitenkin pursuavat vaatteita. Vaatteisiin liittyy muistoja ja tunteita. Siksi niistä on vaikea luopua. Monen on hankala hahmottaa, paljonko vaatteita oikeasti on. Oletko sinä vaatteiden keräilijä, askartelija, shoppailija vai vähentäjä?

 • Kuningaskuluttajan toimittajat avaavat vaatekaappinsa: Täältä tulee #vaatehaaste!

  11.02.2015 Kuningaskuluttaja

  Montako vaatetta sinä omistat?

  Kuningaskuluttajan toimittajat laskivat vaatekaappiensa sisällön. Nyt haastamme sinut #vaatehaaste:seen! Montako vaatetta sinä omistat?

 • Kosmetiikallakin on viimeinen käyttöpäivä

  08.04.2014 Kuningaskuluttaja

  Monilla lojuu kylppärin kaapeissa unohdettuja purnukoita, joiden pakkausmerkinnät ovat kuluneet näkymättömiin aika päiviä sitten. Se, että esimerkiksi voide näyttää vielä ihan kelvolta ei kuitenkaan tarkoita, että se olisi enää käyttökelpoista. Pakkausmerkintöjä kannattaa pitää silmällä.