Hyppää pääsisältöön

tyylit (ilmiöt)

 • New Yorkin tyylikkäimmät pukeutuvat nyt crocseihin ja teipattuihin lahkeisiin – valokuvaaja Liisa Jokinen tietää, että outo on kaunista

  24.08.2018 Kulttuuricocktail

  Hel Looksista tuli statussymboli.

  Tyyliblogi Hel Looksista julkisuuteen noussut toimittaja-valokuvaaja Liisa Jokinen on pysäyttänyt ihmisiä kadulla yli 13 vuotta. Hän haluaa valokuvata ihmisten erilaisia tyylejä. Mutta miten porilainen yhtye Dingo ja kentuckylainen opiskelija liittyvät tähän kaikkeen?

 • Hetkinen - pinkki!

  24.01.2018 Näkökulmat

  Kajo luotailee pinkin värin suhdetta itsetuntoonsa

  Miten huoleton ja onnellinen olisinkaan nyt, jos vain ei olisi uinneet ne pinkit jutut tykötarpeistooni! Ja miten miehekäs ja itsetunnollinen!

 • Yhdistetyt maut herkullisena kattauksena

  02.06.2017 Klassinen

  Levyarvio

  Aurinkokuninkaan ajan ykkössäveltäjä Ranskassa, Jean-Baptiste Lully, nousee Parnassós-vuorelle François Couperinin teoksessa L’Apothéose de Lully. Sinne hänet noutaa itse Apollo, joka ensi työkseen tutustuttaa Lullyn italialaisen musiikin muusiin ja erityisesti Lullyn italialaiseen kollegaan, myös jumalten joukkoon nostettuun Arcangelo Corelliin. Apollo vakuuttaa Lullyn ja Corellin siitä, että musiikki täydellistyy vasta kun ranskalaiset ja italialaiset maut yhdistyvät.

 • Runoja sielun kokoamiseksi – Catharina Gripenbergin teos flirttailee käsikirjoille

  29.05.2017 Kulttuuri

  Tanssiva karhu -ehdokas esittelyssä

  Runoilija Catharina Gripenberg kiinnostui erilaisten käsikirjojen ja oppaiden kielestä. Seurauksena syntyi runoteos, jossa Gripenberg yhdistää neutraalin ja käsikirjanomaisen tyylin henkilökohtaiseen ja yksityiseen kielelliseen ilmaisuun. Teos on ehdolla Ylen Tanssiva karhu -runouspalkinnon saajaksi.

 • Vaakakapinan #lupanäkyä saa suomalaiset säihkymään!

  23.05.2017 Vaakakapina

  Tule näkyväksi tavalla, jota itse haluat ja arvostat.

  Tule näkyväksi juuri sillä tavalla, jota itse haluat ja arvostat. Lupa näkyä on mielentila, joka tekee hyvää!

 • UPplus: Kristan skandinaavinen citylook

  26.11.2015 Uusi päivä

  Pelkistetyt muodot ja viileät värit ovat Kristan juttu.

  Krista Kortelainen on Virtauksen oma muotisuunnittelija, jonka pukeutumistyyli kiinnostaa sarjan faneja. Tässä toive UPplussassa esitellään Kristan varma, skandinaavinen bisnestyyli: jos haluat olla oman elämäsi Krista, nyt on aika napata hienostuneet vinkit!

 • Hurmaavan Väinön tyyli

  13.10.2015 Uusi päivä

  Väinö Haavisto pukeutuu kuin pikku Jani!

  Millainen on pienen Väinön vaatetyyli? Fanien toivomuksesta esittelemme parivuotiaan pikkuherran vaatekaapin sisältöä.

 • Permispehko, sivusiili vai rotanhäntä - oliko sinulla Suomen kasarein kampaus?

  09.06.2015 Historia

  Etsimme Suomen kasareinta kampausta!

  Oliko sinulla 80-luvulla elämää suuremmaksi krepatut hiukset ja silmille tunkeva etupermis? Vai kasvatitko veikeää takatukkaa? Nyt etsitään Suomen kasareinta kampausta.

 • KoVe on uusi musta

  26.03.2015 Puoli seitsemän

  Verkkarit ja korkkarit ne yhteen soppii!

  Verkkarit ja korkkarit ne yhteen soppii! Tyyliviikolla vierailleen stylisti ja malli Maryam Razavin mielestä asun tyylikkyys syntyy siitä, että kantajalla on siinä mukava olla. Millainen on sinun #KoVe-tyylisi?

 • Mikä on sinun suosikkiasusi Susanna Laineelle? Äänestä!

  26.03.2015 Puoli seitsemän

  Mikä Susannan asuista on sinun mielestäsi paras?

  Mikä Susannan asuista on sinun mielestäsi paras ja vastuullisin? Vastaa kyselyyn nettisivuillamme ja voita matka tyylien tyyssijaan Pietariin!

 • Päivän asu - torstai

  26.03.2015 Puoli seitsemän

  Toimittaja-bloggaaja Noora Shingler valitsi Susanna Laineelle eettisesti tuotetun asun Tyyliviikon torstain lähetykseen.

 • Näkökulma: Normcore - oodi tavallisuudelle

  25.03.2015 Puoli seitsemän

  Yleensä ajatellaan, että vaatteet ovat persoonallisuuden jatke, jolla voi kertoa jotain itsestään. Entä jos asia onkin juuri päinvastoin? Ehkä itsestään kertookin kaikkein eniten sillä, että pukeutuu mahdollisimman huomiota herättämättömästi?

 • Päivän asu - tiistai

  24.03.2015 Puoli seitsemän

  Bloggaaja Anna Vanhanen puki Susanna Laineen Tyyliviikon tiistain lähetykseen.

 • Puvustossa - Ekologisuus

  20.03.2015 Puoli seitsemän

  Ei ole sattumaa, mihin vaatteisiin TV:stä tutut juontajat, toimittajat tai näyttelijät pukeutuvat, mutta millä kriteereillä vaatteet valitaan? Kurvaako tyyli ekologisuuden ohi, kun asuvalintoja tehdään? Toimittaja Ida-Liina Huurtela sukelsi Ylen puvustoon ottamaan asiasta selvää! Haastateltavana Yle Designin esimies Satu-Marja Nygren.

 • Mikä asu on paras? - Äänestä suosikkiasi!

  20.03.2015 Puoli seitsemän

  Äänestä lempiasuasi - voita matka Pietariin! Puoli seitsemän pohtii erityisesti tyylikästä ekologisuutta ja eettisyyttä tyylin teemaviikkolla 24. - 27.3.2015. Osallistu ja voit voittaa matkan Pietariin!

 • Susanna Laine: Ei orjatrikoolle!

  19.03.2015 Puoli seitsemän

  Susanna Laine haluaa herättää ihmiset miettimään vaatteidensa alkuperää. PS:n tyyliviikko antaa vinkkejä tähän - ja pohtii tyyliä laajemmin 24.-27.3. Tule mukaan!

 • Tyylikäs ja tiedostava - mahdoton tehtävä?

  10.03.2015 Puoli seitsemän

  Kuinka olla tyylikäs, mutta tiedostava pukeutuja?

  Kuinka olla samaan aikaan tyylikäs, mutta tiedostava pukeutuja? Onko normcore jo out ja millainen on naisten alushousujen historia? Entä millaista on kenkäfriikin arki? Tule mukaan Puoli seitsemän Tyyliviikon pyörteisiin 24. - 27.3.!

 • Tuhkimotarinoiden Mirka: "Hämmensi nähdä itsensä tyylikkäänä!"

  05.01.2015 Tuhkimotarinoita

  Kansallisbaletin balleriina Mirka eli unelmaansa tanssijana.

  Kansallisbaletin balleriina Mirka eli unelmaansa tanssijana. Oma keho petti kesken uran ja pakotti löytämään uusia haaveita. Tässä Mirkan mietteitä, kun hän näki ensimmäisen kerran oman Tuhkimotarinoita-jaksonsa.

 • Bloggaan lapseni tyylikkääksi

  21.03.2014 Vanhemmuus

  Lapsestaan ja lasten muodista bloggaavat äidit ihastuttavat ja vihastuttavat. Puetaanko lapsi tyylikkääksi blogia varten vai pidetäänkö blogia lapsen tyylikkään ulkoasun vuoksi? kaksi lasten pukeutumisesta bloggaavaa äitiä kertovat ajatuksista blogin takana.

 • Kotiäidit ja -isät ottavat iisisti tyylikkyyden suhteen

  20.03.2014 Vanhemmuus

  Kysyimme yle.fi.ssä viime viikolla saako äitiyslomalla levahtaa? Vastaukset yllättivät positiivisuudella ja kannustavalla asenteella.

Sivut