Hyppää pääsisältöön

uskonelämä -- kriisit

 • Uskossa olevat – sarja uskosta eri jumaliin ja voimiin

  02.03.2016 Ohjelmat

  Uskossa olevat – uskosta eri jumaliin ja voimiin

  Heitä on kaikkialla. He ovat vanhoja ja nuoria, miehiä ja naisia. Sarjassa saamme seurata uskovaisia henkilöitä, joilla on erilaisia jumalia. Henkilöitä, jotka uskovat myös yliluonnollisiin voimiin. He kertovat kaikki avoimesti ja rehellisesti, miten usko on vaikuttanut heidän elämäänsä ja valintoihinsa.

 • Johannes Kastajan Pää. (Ja muita asioita muutama.)

  06.12.2015 Näkökulmat

  V.1916 rikkain 1% omistanee enempi kuin loput 99% -Rahaa on!

  Luin jostain tilaston (lienee kaiveltavissa esiin tarvittaessa) että tänä vuonna tapahtuu muutos, jonka jälkeen 1% maailman rikkaimmista ei enää omista saman verran kuin me loput 99% - vaan vuodesta 2016 lähtien 1% omistaa enemmän kun loput 99%. Rahhaa siis on! Pitää vain löytää missä se on.

 • Lestadiolaisuus on naiselle työ

  22.12.2014 Tuhkimotarinoita

  "Parhaimmillaan olen keittänyt lihakeiton 700 ihmiselle."

  Minna on edellispäivänä leiponut toista sataa pullaa. Hän on pääemäntävuorossa. Mutta ei se mitään, Jumalan valtakunnan eteen tehty työ koituu siunaukseksi. "Nykyään olen oppinut valtavasti nauttimaan sunnuntaipäivistä, kun voi vain olla. Ei tarvitse stressata kulkeeko lapset viimeisen päälle muodinmukaisissa vaatteissa, käyttäytyvätkö hyvin seuroissa koko kaksituntisen, näytänkö itse pirteältä ja hyvinvoivalta. Kulissien kaaduttua, olen relannut," Tuhkimotarinoiden Minna kertoo.

 • Inhimillinen tekijä: Kun usko valtaa elämän

  08.11.2014 Elämä

  Millaista on, kun usko valtaa elämän? Mitä uskonnollisessa kääntymisessä tapahtuu? TV1 pe 14.11. klo 22.00