Hyppää pääsisältöön

perheellistyminen

 • Anni Alatalo: Taas me riidellään!

  04.12.2015 Vanhemmuus

  Perhe-elämä on yhtä riitaa, kiukkua ja sanaharkkaa

  Suuri osa perheemme yhteisestä ajasta käytetään kinasteluun, väittelyyn, riitelyyn, valituksiin ja niiden vastaanottamiseen, sanaharkkoihin, jankutuksiin, kahnauksiin, kiistelyyn, kärhämiin, erilaisiin kohtauksiin, torailuun ja tappeluun. On pieniä väittelyitä ja isoja koko perheen megaluokan itkupotkuraivaririitoja.

 • ”Isyys muuttaa ihan kaiken”

  02.11.2015 Akuutti

  Lapsen syntymä muuttaa miehen elämän.

  Oululaisella Jarkko Viidalla on kokemusta isyydestä neljän vuoden ja neljän lapsen verran. Hulinaa siis riittää ja isällä tekemistä. Arki tuntuu välillä sumuiselta päivästä toiseen selviämiseltä, kun kaksi- ja neljävuotiaiden lasten lisäksi perheessä on myös seitsemän kuukauden ikäiset kaksostytöt.

 • Pullopostia lapsuudesta: ”Musta ei ikinä tuu samanlaista kun äiti”

  06.03.2015 Dokumentit

  Pia-Sofia Viik, 36, on puskenut elämässään jokaisen tielle asetetun esteen ja ennakkoluulon läpi. Oma perhe, ammattiin kouluttautuminen ja arkiset rutiinit ovat nyt parasta, mitä elämässä on. Lapsuudessa asiat olivat toisin. Alkoholistiäidin kanssa ei voinut luottaa mihinkään muuhun kuin siihen, että jääkaapissa möllöttää varmasti omenaviinipullo. Pullopostia lapsuudesta 10.3. klo 20 Yle TV1 ja Yle Areena.

 • Tara Lange on doula, joka rohkaisee naisia puhumaan synnytyksestä

  31.10.2014 Vanhemmuus

  Tara Lange on synnytys- ja postpartum doula, joka ylistää naiseutta, rohkaisee äitejä jakamaan synnytyskokemuksiaan ja muistuttaa, että jakamalla tietoa vanhemmuuden kokemuksista autamme toisiamme jaksamaan.