Hyppää pääsisältöön

madot

 • Sara vei allergisen vauvansa bioresonanssihoitoon – hoito-ohjeet olisivat voineet saattaa lapsen hengenvaaraan

  16.12.2019 MOT

  Professorin mukaan bioresonanssi on terveyshuuhaata.

  MOT ja Spotlight tutkivat yhdessä bioresonanssihoitoa. Koehenkilöiden oikeita sairauksia bioresonanssi ei havainnut, sen sijaan heidän elimistöistään kerrottiin löytyvän esimerkiksi erilaisia sienirihmastoja tai loisia, joita tiede ei tunne. Asiantuntijan mukaan suurin riski bioresonanssihoitoihin liittyy silloin, jos oikeita sairauksia jää hoitamatta vaihtoehtoisten hoito-ohjeiden takia.

 • Sisäkompostorien testi puolivälissä: Helleviikonlopun jälkeen kotona odotti hirveä haju

  12.08.2016 Kuningaskuluttaja

  Yliannostus biojätettä teki matokompostista hajupommin.

  Matokompostien madot ovat kokeneet kovia, biojäte Bokashin seisotusämpärissä ei ole juurikaan muuttanut muotoaan ja NatureMill tuoksahtelee edelleen. Sisäkompostorien testi on nyt edennyt yli puolenvälin.

 • Suomen tärkein eläin sai vihdoin nimen

  11.10.2014 Luonto

  Pieni mutta korvaamaton. Ilman sitä metsien kasvu heikkenisi ja Suomen kansantalous kärsisi. Cognettia sphagnetorum on oman suomenkielisen nimensä ansainnut. Nyt se on virallisesti kunttamato.

 • Haistaako kala kompostilta löyhkäävän onkimadon?

  24.06.2014 Oppiminen

  Haistaako kala kompostilta löyhkäävän onkimadon?

  Kun kala ei iske kompostimatoon, pitäisikö vaihtaa kaupan syöttiin? Useilla kaloilla on tarkka hajuaisti, joten syötillä on väliä. Tarkasta hajuaistista on kaloille hyötyä myös petojen väistelyssä.

 • Valkealan 111 koiraa ja muut pentutehtailun uhrit

  04.10.2013 Elävä arkisto

  Ihmisten parhaista ystävistä tuli liian tuottoisa bisnes.

  Ihmisten parhaista ystävistä on tullut niin tuottoisa bisnes, että markkinoilla on yhä enemmän myös arveluttavista oloista tulleita yksilöitä. Pentutehtaissa koirat elävät epähygieenisissä ja epäinhimillisissä oloissa ja ne saapuvat uusiin perheisiin usein jo valmiiksi vakavasti sairaina. Pentutehtailijan tunnistaminen voi olla kuitenkin vaikeaa – aivan kuten koko toiminnan lopettaminen.

 • Lieroja ja ihmisiä

  27.04.2011 Tiede

  Mikä on ollut erikoisin aihe, josta olet tehnyt tv-insertin? Tällainen kysymys minulle esitettiin kotona pääsiäispyhien aikaan. Aloin käydä läpi Prisma Studioon tekemiäni juttuja viimeksi kuluneen vuoden ajalta: sian siittiöitä, maailman vanhinta samppanjaa, seismisiä syväluotauksia... Sitten muistin ne lierot.

 • Laulupuu leikitti Hämä-hämähäkin ja muut tutut lastenlaulut

  11.02.2011 Elävä arkisto

  Lasten laulu- ja leikkiohjelmasarja Laulupuu keräsi lapset tv:n ääreen laulamaan ja leikkimään aikana, jolloin sanaa "interaktiivinen tv-ohjelma" ei vielä ollut keksitty.

 • Luontoilta ja muita Yömyöhän ihmeitä

  07.02.2008 Elävä arkisto

  PPP:n ja Pedron parodiat kestävät aikaa

  Yömyöhässä esittäytyvät mm. Heikki ja Pekka, Vihta Raappana, Ylva Hubatsa, Urmas Viilo, Rieppo Serpiröijy, Mööd Knuller ja etenkin moponuori Jarna Kuiva.

 • Hyödyllisiä ja harmillisia

  05.09.2006 Oppiminen

  Hoitamaton pihapiiri kihisee elämää. Kivien ja oksien alla vilisee monenlaisia pikku otuksia, joista monet ovat hyödyllisiä, mutta toiset taas varsinaisia kiusanhenkiä.