Hyppää pääsisältöön

vaihtelu

 • Psykologia: Vaihtelu virkistää!

  01.03.2017 Vaakakapina

  Jos elämä on liian yksipuolista, ihminen väsyy.

  Pienikin vaihtelu arjen rutiineista virkistää kehon ja mielen sekä tukee unta. Tunnistatko mikä on sinulle sopiva vaihtelua? Kaipaatko muutoksia arkeesi vai onko niitä jo liikaakin? Vaakakapinan psykologi Satu Lähteenkorva kehottaa pohtimaan, mikä on sinulle sopivaa vaihtelua, sillä vanha sanonta "vaihtelu virkistää" pitää todella paikkansa.

 • Sen itsen sijaiset

  17.09.2013 Näkökulmat

  "...Monta sijaista pitäisi luultavasti saada: yksi, joka kävisi  harrastuksissa hänen itsen tilalla, toinen joka menisi tuttavien luokse iltaa istumaan ja kuuntelisi mitä niiden lapsille ja puutarhakasveille kuuluu ja onko niissä etanoita ja ties mitä iljettäviä loisia. (Niissä kasveissa.)..."

 • Luettelo joistakin (vain 12 kpl) naisten räikeimmistä virheista Valtiolle

  11.06.2013 Näkökulmat

  "... Nainen painaa aina omasta mielestään muutaman kilon liikaa. Ja jos onnistuu laihduttamaan ne, niin silti painaa mielestään muutaman kilon liikaa. Siksi on onni ettei se onnistu laihduttumaan ikinä kunnolla, koska muuten lopulta näivettyisi se, ja sitten ei olisi kyllä vakuutusyhtiö iloinen! Valtavat näivetys-maksut heille! Että alahan pulittaa, kapitalisti-sika! ..."

 • Salaisia taitoja & ihme juttuja

  03.06.2013 Näkökulmat

  "Moni ei tiedä, mitä kaikkea voi piileä ereissä, tai keksiä joku vahingossa tai tahallaan, kerta monet pitää yleensä salaisuutena eri ovelat jutut joita niillä on. Mutta minä ajattelin – toisaalta ihan hyvää hyvyyttäni, toisaalta velvollisuudentunnon kirvoittamassa kansansivistys- ja –lohdutusmielessä kertoa muutamia esimerkkejä. Sehän on itse Yleisradion pääjohtaja sanonut, muistaakseni aika sanasta sanaan, että Yleisradion tehtävänä on ”opettaa, virkistää ja lohduttaa kansaa”.  - Joten here we go..."

 • Ajanvietteita sairaille ja pitkästyville

  13.12.2012 Näkökulmat

  "Sairaalassa olo on tylsää myös henkilökunnalle, joka joutuu joulunaikaan purskuttamaan suutaan niin paljon, koska..."