Hyppää pääsisältöön

Suomalainen barokkiorkesteri

 • 20.1. Beethoven-festivaali: ZEITGEIST

  12.04.2017 RSO

  Suomalainen barokkiorkesteri Meta4 Aleksei Ljubimov ja Olga Pashenko, fortepiano Joseph Martin Kraus: Olympie, alkusoitto VB 33 Jan Ladislav Dussek: Konsertto kahdelle pianolle op. 63 Ludwig van Beethoven: Sinfonia nro 2 op. 36 OSTA LIPPU Kuuntele suora lähetys 20.1. klo 15. HUOM! Konsertti on Temppeliaukion kirkossa

 • RSO:n ensimmäinen oma festivaali alkaa tammikuussa

  14.03.2017 RSO

  RSO perustaa festivaalin

  Sinfoniakonsertteja, oopperaa, kamarimusiikkia, klassismia, lastenkonsertti, elokuva ja keskustelutilaisuuksia - tätä kaikkea on kolmiviikkoinen RSO:n ensimmäinen oma festivaali, jonka teema on Beethoven. LIPUT kaikkiin tilaisuuksiin ovat myynnissä Ticketmasterissa. Lue LISÄÄ

 • Matias Häkkinen – haavettaan todeksi elävä cembalisti

  07.12.2016 Klassinen

  Tämä cembalisti on hullu heittäytyjä ja tilastojen tekijä.

  Tiesittekö, että Suomessa ja erityisesti pääkaupunkiseudulla on luultavasti enemmän cembalisteja asukaslukua kohden kuin missään muualla maailmassa? Entä tiesittekö, että cembaloita arvellaan olevan noin 500 kappaletta Suomessa? Ettekö? Cembalisti Matias Häkkinen tietää.

 • Concerto Sporty

  14.12.2015 Klassinen

  Concerto Sportyssä on kyse taide- ja urheilulajin yllättävästä kohtaamisesta. Musiikin johdosta ja ohjauksesta vastaa Minna Kangas ja FiBO Collegium. Konsertin koreografian on tehnyt Antton Laine ja voimisteluseurat ja ohjannut Minna Vainikainen. Konsertin ohjelmassa soi Georg Händelin Vesimusiikkia sarjoista II D-duuri ja III G-duuri, Georg Muffatin Sonata IV (Armonico Tributo), Johann Smelzerin Fechtschule ja Jean-Philippe Rameaun Sarja oopperoista Lea Indes Galantes ja Les Fêtes d'Hébé.

 • Vastakohtaiset veljekset Mikko-Ville ja Markku Luolajan-Mikkola

  27.11.2014 Klassinen

  Kantapöydän jatkoilla tavataan keskiviikkona 3. joulukuuta töölöläisessä kulttuurikodissa kasvaneet Mikko-Ville ja Markku Luolajan-Mikkola. Säveltäjä Vilho Luolajan-Mikkolan pojista vanhempi, Mikko-Ville on viulisti, jonka kiinnostus on ulottuu klassisesta jazziin. Pikkuveli Markku vaihtoi jo vuosia sitten sellon gambaan ja on toiminut mm. Suomalaisen barokkiorkesterin taiteellisena johtajana. Veljekset kertovat olevansa monella tapaa vastakohtia toisilleen mm. vaikka elämänfilosofian suhteen.