Hyppää pääsisältöön

Valtteri Lehtinen

 • "Jimin lähtö tuli yllätyksenä ja vielä miten se tapahtui!" – Fanit kertovat, mitkä ovat Uuden Päivän yllättävimmät käänteet

  06.03.2020 Elävä arkisto

  Uuden Päivän kaikki kaudet ovat nyt Areenassa.

  Fanit kertoivat Uuden Päivän Instagramin (@uusipaiva) kautta, mitkä käänteet jäivät sarjan reilusta 800 jaksosta parhaiten mieleen. Varoitus: Tämä artikkeli sisältää juonipaljastuksia!

 • Valtteri Lehtinen jännittävän paikan edessä: "Pahempaa kuin esiintymisjännitys!"

  23.01.2020 Galaxi

  VTV – Villien toiveiden Valtteri

  VTV – Villien toiveiden Valtteri

 • Uusi päivä -uutisia: kolmas kausi julkaistaan Areenassa 16.4.

  22.03.2019 Ohjelmat

  Sarjaa on katsottu alkuvuonna Areenassa yli miljoona tuntia.

  Virtauksen kaupunkiin sijoittuva draamakomedia Uusi päivä vetoaa edelleen. Kahta ensimmäistä tuotantokautta on katsottu alkuvuoden aikana Areenassa yli miljoona tuntia.

 • UPplus: Bäkkäri tien päällä - Jäähyväiset

  12.12.2018 Uusi päivä

  Bäkkäri nousee backstagelta lavalle viimeisen kerran!

  Bäkkäri nousee backstagelta lavalle! Näemme tunnelmia UP:n jäähyväisshowsta Tampere-talossa. Suvi Hurme kertoo, miksi mahassa mylvii. Mutta miksi Janne Virtanen uskoo jonkun eksyvän matkalla lavalle? Tämä on 20. ja viimeinen UPplus: Bäkkäri -jakso. Valtteri&Thelma kiittävät kaikkia katsojia!

 • UPplus: Bäkkäri tien päällä - Meidän bisnesnaisemme Rosa

  05.11.2018 Uusi päivä

  Thelma ja Valtteri kertovat, mitä UP-näyttelijöille kuuluu.

  Bäkkärin road trip kulkee tällä kertaa kiskoilla. Thelma ja Valtteri selvittävät, mitä Uuden Päivän näyttelijöille kuuluu kuvausten päätyttyä. Kuuntelimme fanien toiveita ja vieraana on Vilman näyttelijä Rosa. UP:n jälkeen Rosasta on kuoriutunut bisnesnainen ja vähän myös nörtti.

 • UPplus: Bäkkäri - Kaksi tapaa olla somessa

  11.01.2018 Uusi päivä

  Bäkkärissä puhutaan nyt sosiaalisesta mediasta.

  Bäkkärissä puhutaan nyt sosiaalisesta mediasta. Vaatiiko julkinen työ kaiken julkistamista? Ronja Alatalo jakaa melkein kaiken, kun taas Amelie Blauberg pitää tilinsä yksityisenä. Miten he neuvoisivat nuoria somen käytössä? Entä miten he pärjäävät emoji-kisassa?

 • UPplus: Bäkkäri - Moka on lahja

  07.12.2017 Uusi päivä

  Bäkkärillä komediakaksikko Ami Räsänen ja Lari Halme.

  Bäkkärin lavalle nousevat komediakaksikko Ami Räsänen ja Lari Halme.

 • UPplus: Hei hei, Rosa ja Valtteri

  19.10.2017 Uusi päivä

  Rosa ja Valtteri muistelevat vuosiaan UP:ssa.

  Jaksossa 684 Vilma, Jani ja Väinö jättivät hyvästit Virtaukselle ja muuttivat Helsinkiin. Tässä tunteikkaassa haastattelussa suosikkiparia näytelleet Rosa Hautala ja Valtteri Lehtinen palaavat siihen hetkeen, kun saivat roolin sarjasta. Lisäksi he paljastavat tulevaisuuden suunnitelmiaan.

 • Kuvagalleria: Hei hei, Rosa & Valtteri

  19.10.2017 Uusi päivä

  Mitä kaikkea onkaan ehtinyt tapahtua 7 vuodessa?

  Jaksossa 684 perhe ja ystävät jättivät haikeat hyvästit Helsinkiin muuttaville Vilmalle, Janille ja Väinölle. Sarjan suosikkiparia näytelleet Rosa Hautala ja Valtteri Lehtinen ovat olleet mukana Uudessa Päivässä sarjan ensimmäisestä jaksosta lähtien. Mitä kaikkea onkaan ehtinyt tapahtua seitsemässä vuodessa? Ja, miten he ovat muuttuneet matkan varrella. Katso kuvagalleria!

 • UPplus: Bäkkäri - Mitä Uuden Päivän jälkeen?

  12.10.2017 Uusi päivä

  Jakso 10: Vieraina Eemeli Sutelainen ja Arttu Soilumo

  Bäkkärin lavalle nousee kaksi sarjasta poistunutta näyttelijää: Eppua esittänyt Eemeli Sutelainen ja Jimin roolin näytellyt Arttu Soilumo. Mitä heille kuuluu nyt? Entä miten Uusi Päivä vaikutti heidän elämäänsä?

 • UPplus: Bäkkäri - Paksuna oikeesti ja feikisti

  31.08.2017 Uusi päivä

  Jakso 9. Vieraina Sanni Haahdenmaa ja Rosa Hautala.

  Jakso 9. Miltä tuntuu, kun vauva potkii kesken kohtauksen? Miten feikkiraskauteen valmistaudutaan? Entä miksi Thelman vatsa pömpöttää? Raskausmuistojaan ovat jakamassa UP:n omat mammat Sanni Haahdenmaa ja Rosa Hautala.

 • Henkilö roolin takana: Valtteri Lehtinen

  22.06.2017 Uusi päivä

  Valtteri Lehtinen juontaa radio-o

  Valtteri Lehtisen suosikkihahmoja sarjassa ovat Marika, Tero, Aino ja Väinö.

 • Kuvagalleria: Vilman vaikea valinta

  22.06.2017 Uusi päivä

  Kuvia Vilman ja Janin kohtalokkaista häistä.

  Vilman hääpäivä koittaa, mutta ennustajan sanat ovat saaneet hänet epäröimään, onko Jani sittenkään se oikea.

 • UPplus: Bäkkäri - Näyttelijän kesä

  01.06.2017 Uusi päivä

  Jakso 8. Mitä UP:n näyttelijä puuhaavat kesällä?

  Jakso 8. Uuden Päivän kuvaukset ovat jääneet kesätauolle, mutta mitä näyttelijät tekevät kesällä? Kevätkauden viimeisessä UPplus: Bäkkärissä kuullaan Hennariikka Laaksolan ja Anette Aghazarianin kesäsuunnitelmia ja käydään läpi kulunutta tuotantokautta. Vieraat pääsevät myös korkkaamaan upouuden Action! –ohjelmaosuuden, jossa tällä kertaa pääosassa ovat vaahtokarkit.

 • UPplus: Bäkkäri - Lapsinäyttelijän arki

  04.05.2017 Uusi päivä

  Bäkkärissä vieraina ex-lapsinäyttelijät Ronja ja Atte.

  Jakso 7. Millaista on lapsinäyttelijän arki ja miltä kuvaukset näyttävät lapsen silmin? Omia kokemuksiaan ja muistojaan lapsinäyttelijyydestä pääsevät jakamaan Uuden Päivän näyttelijät Ronja Alatalo ja Atte Reunanen.

 • UPplus: Bäkkäri – Thelman synttärit

  06.04.2017 Uusi päivä

  Nyt juhlitaan Thelman synttäreitä ja puhutaan ystävyydestä.

  Jakso 6. Tällä kerralla Bäkkärissä juhlitaan Thelman 25-vuotissynttäreitä ja puhutaan näyttelijöiden välisestä ystävyydestä. Vieraikseen Thelma ja Valtteri saavat näyttelijät Antti Väreen ja Amelie Blaubergin.

 • UPplus: Bäkkäri

  02.03.2017 Uusi päivä

  Jakso 5. Maneerit

  Jakso 5. Mitä maneerit ovat, mistä ne tulevat ja pitääkö niistä päästä eroon? Thelma ja Valtteri saavat vieraikseen UP:n ohjaaja-näyttelijä Janne Virtasen sekä näyttelijä "Aku Sipolan".

 • UPplus: Bäkkäri

  02.02.2017 Uusi päivä

  Bäkkärillä aiheena näyttelijä ohjaajana.

  Jakso 4. Moni näyttelijä tekee näyttelijätyön lisäksi myös ohjaajan töitä. Millaista on olla sekä näyttelijä että ohjaaja? Pysyykö työroolit tehdessä vai lipsuuko ne sekaisin? Muun muassa näihin kysymyksiin Thelman ja Valtterin vieraina Bäkkärillä vastaavat näyttelijä-ohjaajat Anu Niemi ja Antti Majanlahti.

 • UPplus: Mikä on mp?

  26.01.2017 Uusi päivä

  Rosa ja Valtteri vastaavat fanikysymyksiin.

  Mitä asiaa tai esinettä ilman ette voisi elää? Onko Väinö oikeasti teidän lapsi? Mitä täytteitä otatte pitsaanne? Näihin ja aika moneen muuhunkin kysymykseen saat vastauksen tämän viikon UPplussassa, jossa Rosa ja Valtteri tapaavat pitkästä aikaa fanikysymysten äärellä.

 • UPplus: Bäkkäri

  05.01.2017 Uusi päivä

  Hanna-Riikka ja Kalle kertovat UP:n musiikkitiimin työstä.

  Jakso 4. Kuinka UP:n musiikit syntyvät, millaista työ musiikkitiimissä on ja säilyykö sopu taiteilijoiden välillä? Muun muassa näihin kysymyksiin saadaan vastauksia tämän päiväisessä UPplussassa, jossa päästään käväisemään myös äänitysstudiolla. Thelma ja Valtteri saavat Bäkkärille vieraikseen musiikin superammattilaiset; Hanna-Riikka Siitosen ja Kalle Ruusukallion. Luvassa ainakin musiikkia ja juonipaljastuksia!

Sivut