Hyppää pääsisältöön

Krista Kortelainen

 • Tabula Rasa - Sukupuolikkaat

  10.08.2017 Uusi päivä

  Uuden Päivän kesäsarjassa Sonja hypnotisoi Kristan ja Tomin.

  Uuden Päivän kesäsarjassa Sonja hypnotisoi Kristan ja Tomin. Tarkoituksena on ratkaista kaverusten välinen kiista sukupuolirooleista.

 • UPplus: Papiljotteja ja puuterihusikuja (2012)

  22.06.2017 Uusi päivä

  Kristan meikkitutoriaali viiden vuoden takaa.

  UP+ paljastaa miten syntyy Kristan klassisen kaunis kuvausmeikki ja ihastuttavat kiharakutrit. Thelma Siberg istuutui Uusi päivä -sarjan naamioitsijan Merja Ritarannan meikkituoliin.

 • Kenen UP-hahmon kanssa mätsää? -testi

  14.02.2017 Uusi päivä

  Testaa kenen UP-hahmon kanssa sinulla mätsää parhaiten.

  Oletko koskaan ajatellut, että sinulla saattaisi synkata jonkun Uuden Päivän hahmon kanssa? Voisiko joku jopa sopia kumppaniksesi? Tai muistuttaako joku hahmoista ystävääsi? Nyt voit testata kenen UP-hahmon kanssa sinulla mätsää parhaiten.

 • Kuka Uusi Päivä -hahmo olet? -testi

  09.01.2017 Uusi päivä

  Testaa kuka Uusi Päivä -hahmo muistuttaa sinua eniten.

  Oletko huomannut itsessäsi yhtäläisyyksiä Uuden Päivän hahmon kanssa? Testaa kenen kanssa sinulla on eniten yhteisiä piirteitä.

 • Mageeta elämää – mitä se oikein on?

  01.11.2016 Uusi päivä

  Uuden Päivän Krista Kortelainen blogaa mageetaelämää.fi

  Krista on lapsesta asti ollut kiinnostunut kaikesta kauniista ympärillään ja jo hyvin nuorena hän päätti suuntautua muotibisneksen pariin. Tällä hetkellä Krista opiskelee kauppatieteitä, mutta kukaties joskus tulevaisuudessa vielä perustaa oman muotialan yrityksen. Opiskelun ohessa Krista myös kirjoittaa lifestyle blogia nimeltä Mageeta elämää.

 • Kesäkuulumiset - Thelman teatterikesä huipentuu viikonloppuna

  21.07.2016 Uusi päivä

  Mitä Thelma tekee kesällä? No töitä tietenkin!

  Mitä Kristan näyttelijä Thelma tekee kesällä? No töitä tietenkin! Uuden Päivän kuvaukset ovat kesätauolla ja kysymme joka viikko UP:n tyypeiltä, missä he menevät.

 • UPplus: Kristan skandinaavinen citylook

  26.11.2015 Uusi päivä

  Pelkistetyt muodot ja viileät värit ovat Kristan juttu.

  Krista Kortelainen on Virtauksen oma muotisuunnittelija, jonka pukeutumistyyli kiinnostaa sarjan faneja. Tässä toive UPplussassa esitellään Kristan varma, skandinaavinen bisnestyyli: jos haluat olla oman elämäsi Krista, nyt on aika napata hienostuneet vinkit!

 • Thelman UP-kisakatsomo Balilla!

  27.09.2015 Uusi päivä

  Thelma katsoo UP:n aloitusjakson Indonesiassa!

  Näyttelijä Thelma Siberg lomailee ja kerää uusia elämyksiä Indonesiassa, kun UP on kuvaustauolla. Myös maailman toisella puolen jännitetään UP:n syyskauden alkua: lue Thelman terveiset!

 • Thelma Sibergin Lapin kesä

  23.07.2015 Uusi päivä

  Thelma Siberg sukuloi Pellossa ja lähtee syksyllä reissuun!

  Kenen kesäkirje -sarjan toinen kirje uhkuu kesäisen elämän iloa: myöhään valvominen kesäyössä, ystävien ja sukulaisten tapaaminen Lapissa sekä syksyisen matkan suunnittelu kuuluvat Thelma Sibergin kesään!

 • Ennakkojakso 444: Totuuden hetkiä

  09.01.2015 Uusi päivä

  Hevosen selästä pudonnut Elina ei ymmärrä tilansa vakavuutta. Vilma loukkaantuu Kristalle, kun tämä ei vaikeassa päätöksessään tukeutunut häneen. Otso haluaa korvata Lissulle laulutuntinsa, tavalla tai toisella.

 • Testaa, kuka Uusi päivä -hahmo olet

  20.11.2014 Uusi päivä

  Kuka UP-hahmo sinä olisit?

  Kuka UP-hahmo sinä olisit? Kukapa ei haluaisi asua Virtauksessa ja olla Uuden päivän hahmo ihan oikeasti! Tällä hauskalla testillä selvität kätevästi, kuka virtauslainen olet - vastaa ja ylläty!

 • UPplus: Mageeta!

  09.10.2014 Uusi päivä

  Kun tv-sarjan hahmo ryhtyy sarjassa yrittäjäksi, päälavastaja saa panna parastaan, jotta yrityksen tilat näyttävät ruudussakin uskottavilta. Näyttelijä Thelma Siberg esittelee Kristan Mageeta-firman uudet tilat tämän viikon UPplussassa.

 • Sano painava sana!

  22.09.2014 Uusi päivä

  Osallistu kyselyyn ja keskusteluun: sano painava sana nettitiimin valitsemasta viikon UP-juonikuviosta!

 • Yllätyshäät!

  27.08.2014 Uusi päivä

  Emmi Lukkari ja Tomi Karhu menivät yllättäen naimisiin UP:n syyskauden 2014 toisessa jaksossa! Oheinen juttu kertaa Emmin ja Tomin stoorin, ja pari itse on äänessä huomisessa UPplussassa.

 • Muistatko vielä nämä juonenkäänteet?

  25.06.2014 Uusi päivä

  Uutta päivää on nähty jo neljä tuotantokautta. Viides kausi alkaa syksyllä, joten nyt on hyvä aika muistella, mitä kaikkea Virtauksessa onkaan ehtinyt tapahtua!

 • Päämäärätietoinen selviytyjä

  09.04.2014 Uusi päivä

  Krista on kauppatieteiden opiskelija ja sinkku.

  Krista on toimelias kauppatieteiden opiskelija, joka haluaa keskittyä uraansa.