Hyppää pääsisältöön

Jimi Aro

 • Näin tehtiin Tuijan onnettomuus

  20.09.2016 Uusi päivä

  Mitä onnettomuuden kuvaaminen ja lavastaminen vaatii?

  Uuden Päivän 6. tuotantokausi päättyi dramaattisesti Tuijan joutuessa auto-onnettomuuteen. Syksyn ensimmäisessä jaksossa Tuija näki autosta noustuaan Jimin, mutta rakastavaisten kohtaaminen loppui lyhyeen puhelimen herättäessä Tuijan kotonaan Haavistossa. Kuinka nämä kaksi kohtausta tehtiin ja mitä onnettomuuden lavastamiseen tarvitaan? Ainakin traktori, kopteri ja savukone!

 • Katsojien vuoden mieleenpainuvimmat UP-hetket

  31.12.2015 Uusi päivä

  Uuden päivän syyskauden kohokohtia

  Kysyimme teiltä, mitkä kuluneen syksyn tapahtumat Uuden päivän juonikuvioissa ovat olleet niitä ikimuistoisimpia hetkiä. Yllättävät tapahtumat, kuten Lissun raskaus ja Askon pojan, Lassen saapuminen Haavistoon jäivät erityisesti katsojien mieleen. Kaksi tapahtumaa oli kuitenkin ylitse muiden: Voimalan 100-vuotisjuhlissa tapahtunut tulipalo, joka sinetöi Jimin kohtalon lopullisesti sekä Vilman ja Janin lähentyminen suudelman merkeissä.

 • Arttu Soilumon videotervehdys

  23.12.2015 Uusi päivä

  Arttu Soilumon videotervehdys UP-faneille

  Jimi kuoli traagisesti Voimalan räjähdyksessä. Onneksi hahmon näyttelijällä Arttu Soilumolla asiat ovat kunnossa.

 • UPplus: Jimin tarina

  21.12.2015 Uusi päivä

  Jimi Aro oli Virtauksen nuori kapinallinen.

  Jimi Aro antoi kapinallisuudelle kasvot: hän oli nuori, komea mies, joka ei alistunut auktoriteeteille. Älykäs poika tuntui vetävän vaikeuksia puoleensa, mutta menehtyi lopulta päätettyään tehdä hyvän teon. Jaa oma muistosi Jimistä artikkelin yhteydessä tai käyttämällä #muistojimistä -aihetunnistetta.

 • Syksyn finaalijakso 528: Perhosen kosketus

  21.12.2015 Uusi päivä

  Voimalan 100-vuotisjuhla huipentuu dramaattisesti.

  Uuden päivän syksyn viimeisessä jaksossa Voimalan 100-vuotisjuhla huipentuu dramaattisesti. Vieras mies puuttuu Kristan elämään. Jani ja Vilma kokevat musiikin mahdin. Jimi oppii lentämään.

 • UPplus: Jännittävät faktat Uudesta päivästä 2/2

  18.02.2015 Uusi päivä

  Arttu Soilumo jatkaa matkaansa UP-faktojen ihmeellisessä maailmassa - tässä UPplussassa mm. selviää, mitkä olivat Väinön syntymämitat ja millä autolla Asko huristeli nuorena miehenä.

 • Testaa, kuka Uusi päivä -hahmo olet

  20.11.2014 Uusi päivä

  Kuka UP-hahmo sinä olisit?

  Kuka UP-hahmo sinä olisit? Kukapa ei haluaisi asua Virtauksessa ja olla Uuden päivän hahmo ihan oikeasti! Tällä hauskalla testillä selvität kätevästi, kuka virtauslainen olet - vastaa ja ylläty!

 • Nuori kapinallinen

  20.04.2014 Uusi päivä

  Jimi on älykäs nuori kapinallinen, ja Tuija Haaviston rakas.

  Jimi on mielenkiintoinen yhdistelmä lahjakkuutta ja anarkiaa.