Hyppää pääsisältöön

Jukka Nousiainen

 • Takarivissä viihtyvä eturivin muusikko – Tomi Leppäsen maailmassa vähemmän on enemmän

  01.11.2018 Kulttuuricocktail

  Tomi Leppänen ei ole tottunut pitämään meteliä itsestään.

  Tomi Leppänen ei ole tottunut pitämään meteliä itsestään. Hänen ei tarvitse, sillä hänen riisutut mutta sitäkin näyttävämmät otteensa rumpalina ja graafisena suunnittelijana pitävät huolen siitä, että hänet tullaan hakemaan kotoa töihin. Kuka tahansa ei Leppästä kuitenkaan saa. Hän on pitkien suhteiden mies, joka soittaa kaikista mieluiten tuttujen ihmisten kanssa esimerkiksi Aavikossa, Circlessä ja K-X-P:ssä. Tuttaviksi pyrkiviä riittää, sillä maailma ei vielä tunne ihmistä, joka ei pitäisi Tomi Leppäsestä.

 • Maailmantähdet loistivat Flow'ssa – tunnelmia kuvina

  13.08.2018 Kulttuuricocktail

  Katso Flown fiiliksiä keikoilta kuvin kerrottuna.

  Flow 2018 piti sisällään monipuolisen musiikillisen kattauksen. Mukana keikkakuvissa mm. Lykke Li, Patti Smith, Kamasi Washington, Jukka Nousiainen & Kumpp., Ruusut sekä Lauryn Hill.

 • Litku Klemetti innostui kiemuraisuudesta - Voiko progen ja hittibiisin yhdistää?

  23.04.2018 Kulttuuricocktail

  Litku Klemetti soittaa varhaisprogea

  Litku Klemetin luovuus tuntuu ehtymättömältä. Uusi levy Taika tapahtuu tuntuu jo nyt potentiaaliselta Suomi-rockin klassikolta. Levy sukeltaa varhaisen progressiivisen rockin maisemiin unohtamatta tarttuvia kertosäkeitä. Kulttuuricocktailin toimittaja soitti Litkulle selvittääkseen, miten Zappa, Taiska ja Reetu mahtuvat samalle taiderocklevylle.

 • Heistä puhutaan vielä – KulttuuriCocktail dokumentoi suomalaisen taiteen nousevia mestareita

  22.11.2016 Kulttuuricocktail

  Neljä dokumenttia tinkimättömistä taiteilijoista

  KulttuuriCocktailin neljä tuoretta dokumenttia saa ensi-iltansa Yle Teemalla joulukuussa. Päähenkilöinä ovat elokuvaohjaaja Juho Kuosmanen, muusikot Jukka Nousiainen ja Mara Balls, animaattori CHRZU ja taiteilijaperhe Pekka, Teija ja Iisakki Isorättyä.

 • Sepi Kumpulainen – 25 vuotta armotonta menoa

  17.11.2016 Musiikki

  Sepi Kumpulaisen laulut piirtyivät osaksi lama-Suomea.

  ”Kalevankadun laulava talonmies” Sepi Kumpulainen iski ajan hermoon vuonna 1991. Aseistariisuvan hyväntuulista musiikkia tehnyt nuori laulaja-lauluntekijä esitti vilpittömän naiivilla otteella kappaleita, jotka piirtyivät lähtemättömäksi osaksi lama-ajan henkistä maisemaa. Katso yle.fi/musiikin tosi-tv-lyhytelokuva ”Jeba jeba, mullon uus skeba”.

 • Jukka Nousiainen - Sihinää listojen katveessa

  29.10.2015 Musiikki

  Jukka Nousiainen esittää Vieraana-sarjassa uuden biisin.

  Jukka Nousiainen osallistui Vieraana-sarjaamme ennen julkaisemattomalla soolobiisillä Sun kanssas mä lähden minne vaan. Kappale äänitettiin ja kuvattiin yhdessä sessiossa, jonka huipennukseksi Nousiainen haastatteli itse itseään.

 • Parasta aikaa: Kesä on musan parasta aikaa

  22.06.2015 Musiikki

  Pekka Laineen kesähitti on mieltä kiihottava rokkieepos.

  Kesäisin musiikilliset antennit ovat selvästi vähemmän ruosteessa kuin muina vuodenaikoina. Ehkä valo ja harvakseltaan esiintyvä lämpö avaa aistimme ja herkistää erilaisille signaaleille, myös musiikillisille. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että täydellinen kesämusiikki voi olla hyvinkin monenlaista. Pekka Laineen kesähitti on mieltä kiihottava rokkieepos.