Hyppää pääsisältöön

Duran Duran

 • Irlannin presidenttikin suree – Dolores O´Riordanin kuolema koskettaa

  16.01.2018 Yle Uutiset

  Irlantilaisyhtye The Cranberriesin laulajan Dolores O`Riordanin kuolema on järkyttänyt niin musiikki- ja viihdemaailmaa kuin Irlannin presidenttiäkin.

 • Iltatähden lopunajat – heviä, syntikoita ja kasariglamouria

  21.03.2017 Elävä arkisto

  Tv-klassikko palasi 1980-luvulla kotvaksi aikaa ruutuun.

  Tv-klassikko palasi 1980-luvulla kotvaksi aikaa ruutuun.

 • Festarit tuovat potkua bändien videoprojekteihin: "Kun on deadline, niin tulee tehtyä"

  24.08.2016 Yle Uutiset

  23. Oulun Musiikkivideofestivaali esittää tänä vuonna viiden päivän aikana 349 uutta kotimaista musiikkivideota. Kilpailunäytöksissä kisaa 104 teosta. Yksi kilpailussa mukana oleva video on oululaisen Sweat Shop Boysin musiikkivideo, jonka on ohjannut yhtyeen jäsen Riku Rousu.

 • Kasarimuistojen keräys onnistui – pojat kuuntelivat salaa tyttöjen musiikkia

  12.02.2016 Yle Uutiset

  Nuorten lehdet huolehtivat 1980-luvulla fanikulttuurin ruokkimista ennen internetiä. Suosikin julisteilla vuorattiin seinät ja Rockradio palautti nuoret radion pariin. Sitten tulivat korvalappustreot, musiikkivideot, VHS-kasetit ja kaupalliset radiot. Niin kasaria! -muistitietokeruu vahvistaa, että 1980-luvulla musiikin merkitys nuorisolle korostui entisestään. Ja sen, että pojat kuuntelivat salaa tyttöjen musiikkia.

 • Live Earth 2015

  11.12.2015 Yle Teema

  Kaksituntinen kooste ilmastolähetyksestä

  Supertähdet esiintyvät maailmanlaajuisessa tv-lähetyksessä, jossa aiheena on ilmastonmuutoksen torjunta.

 • Rockstopin kolmas vuosi

  02.11.2015 Elävä arkisto

  Musiikkiohjelmasarjan kolmas kausi vuosilta 1989–1990.

  Musiikkiohjelmasarjan kolmannella kaudella vuosina 1989–1990 nähtiin peräti 21 ohjelmaa. Erikoisimmat jaksot olivat hard rock -yhtye Skid Row'lle räätälöity yleisötoivejakso sekä tunnin mittainen videoteatteri ranskalaislaulaja Édith Piafin elämästä. Heli Nevakare jatkoi tuttuun tyyliinsä sarjan juontajana, toimittajana ja välillä ohjaajanakin. Hän myös näytteli nimiroolin Piafin elämänkertajaksossa.

 • Video Killed the Radio Star, tv-sarjan viides kausi

  29.05.2015 Yle Teema

  13-osainen ohjelmasarja kuuluisista musiikkivideoista

  Ohjelmasarja kertoo kuuluisien musiikkivideoiden tekemisestä. Sarjan viides kausi alkaa 1980-luvun syntikkabändeillä ja päättyy 1990-luvun brittipoppiin.

 • Törkeä plagiaatti vai kunnianosoitus - lainataanko näissä kappaleissa mielestäsi liikaa?

  14.04.2015 Kulttuuri

  Missä kulkee inspiroitumisen ja kopioinnin raja?

  Hittikappaleen kaavahan on selkeä. Siinä pitää olla jotain tuttua ja tietenkin myös jotakin uutta. Mutta missä kulkee lainaamisen raja, saako muiden musiikista inspiroitua? Ovatko seuraavat kappaleet mielestäsi plagiaatteja?

 • Duran Duran olympiakonsertin pääesiintyjä

  01.05.2012 Yle Uutiset

  Konsertissa on mukana esiintyjiä jokaisesta neljästä Yhdistyneiden kuningaskuntien osasta.

 • Tyttörakkautta ja ilakointia - huippumallit pelehtivät kohuvideolla - katso video!

  09.11.2011 YleX

  Supermallin tunnistaa siitä, että pärjää pelkällä etunimellä. Nyt Naomi, Eva, Helena ja Cindy ovat kimpassa samalla videolla. Nättiä!

 • Duran Duran perui Helsingin-keikkansa

  15.06.2011 Yle Uutiset

  Tulevana lauantaina Helsingin Kaisaniemeen odotettu Duran Duranin konsertti siirtyy. Brittiyhtyeen laulaja Simon le Bon kärsii ääniongelmista, joiden vuoksi myös ensi viikolle sovitut Moskovan ja Pietarin esiintymiset on peruttu. KaisaFestiä ei konsertin peruuntumisen vuoksi järjestetä lauantaina lainkaan.

 • Lakatut varpaankynnet ja muuta kivaa

  18.12.2010 Yle Uutiset

  YLE Turun lauantailähetykset muuttuvat valtakunnalliseksi vuoden alusta. Aamuun tulee uusi onnitteluohjelma "Onnen sävel", johon voi lähettää onnitteluja sähköpostilla, tekstiviestillä, nettisivujen kautta ja perinteisellä postikortilla tai kirjeellä.

 • Radio Suomen lauantai uudistuu

  15.12.2010 Yle Uutiset

  Radio Suomen lauantaiohjelmisto uudistuu vuoden alusta ja muuttuu samalla valtakunnalliseksi. Musiikkitarjonnassa on huomioitu myös 80-luvun ilmiöt.

 • YLE Radio Suomen lauantai uudistuu

  15.12.2010 Yle Uutiset

  YLE Radio Suomen lauantain ohjelmisto uudistuu vuoden alusta ja muuttuu samalla valtakunnalliseksi.

 • Radio Suomen lauantai uudistuu

  15.12.2010 Yle Uutiset

  YLE Radio Suomen lauantain ohjelmisto uudistuu ja muuttuu valtakunnalliseksi ensi vuoden alussa. Aamu- ja keskipäivien uusia ohjelmia ovat mm. uusi luontoaiheinen ohjelmasarja sekä 1980-lukuun painottuva musiikkiohjelma.

 • Maakuntaradioiden lauantailähetykset muuttuvat valtakunnallisiksi

  15.12.2010 Yle Uutiset

  Yle Radio Suomen lauantain ohjelmisto uudistuu vuoden alusta. Lauantaiaamupäivien lähetys muuttuu valtakunnalliseksi ja esimerkiksi Rytkösen Soitot -toivekonsertin tilalle tulee uusi onnitteluohjelma. Tähän saakka maakunnista on tehty lauantaiohjelmaa viisi tuntia.

 • YLE Radio Suomen lauantai uudistuu

  15.12.2010 Yle Uutiset

  Radio Suomen lauantain ohjelmatarjonta muuttuu ensi vuoden alusta. Aamuun tulee uusi valtakunnallinen onnitteluohjelma "Onnen sävel". Ohjelmaan voi lähettää onnitteluja sähköpostilla, tekstiviestillä, nettisivujen kautta ja perinteisellä postikortilla tai kirjeellä.

 • Radio Suomen lauantait valtakunnallisiksi

  15.12.2010 Yle Uutiset

  YLE Radio Suomen lauantain ohjelmisto muuttuu vuoden alusta valtakunnalliseksi. Tämä tarkoittaa muun muassa Keski-Suomen toivekonsertin korvautumista valtakunnallisella toivekonsertilla.

 • Radio Suomen lauantailähetykset muuttuvat

  15.12.2010 Yle Uutiset

  Radio Suomen lauantain ohjelmisto muuttuu valtakunnalliseksi ensi vuoden alusta. Tällä hetkellä kanavalla on maakunnallista ohjelmistoa aamuseitsemästä puoleenpäivään.

 • Musiikkiväki laulaa ilmastonmuutosta vastaan

  15.09.2009 Yle Uutiset

  Brittiläinen Duran Duran, saksalainen Scorpions ja yli 50 muuta rockbändiä ja -artistia on ryhtynyt ilmastonmuutoksen vastaiseen taisteluun yhteisellä levytyksellä. Beds'r Burning, joka oli australialaisen Midnight Oil -yhtyeen 1980-luvun hitti, on ladattavissa ilmaiseksi internetistä lokakuun alusta alkaen.

Sivut