Hyppää pääsisältöön

Marianne Faithfull

 • Maailman lontoolaisin filmitähti – Michael Cainen charmi puree vuosikymmenestä toiseen

  05.02.2019 Yle Teema

  Teemalla kolme Cainen elokuvaa ja dokumentti My Generation.

  Michael Caine on viikon tähti. Teema esittää kolme Cainen elokuvaa 1960-luvun Alfiesta ja Riehakkaasta ryöstöstä 2010-luvun Youthiin sekä uuden upean dokumentin My Generation – Michael Caine. Se kertoo ajasta, jolloin työväenluokkaiset nuoret britit mullistivat maailmaa.

 • Marianne Faithfullilla on ääni, jollaista kukaan ei saa ilmaiseksi

  28.09.2018 Yle Teema

  Uusi dokumenttielokuva kertoo laulajan elämästä ja urasta.

  Marianne Faithfull on kokenut paljon, ja se kuuluu hänen äänessään. Dokumenttielokuvan upean laulajan tapahtumarikkaasta elämästä ja hienosta musiikillisesta urasta on ohjannut näyttelijä Sandrine Bonnaire. Suomen-ensi-ilta Teemalla 29.9.

 • Musiikkia, elokuvaa, dokumentteja, kissoja: Teeman lauantai-illat syksyllä 2018

  25.08.2018 Yle Teema

  Musiikkidokumenteissa on naisten vuoro.

  Teeman lauantai-illoissa tarjotaan syksyllä tuhti annos musiikkia. Musiikkidokumenteissa alkaa syyskuussa naisten vuoro: juhlimme omaperäisiä ääniä Marianne Faithfullista funkin kuningattareen Betty Davisiin ja grungepunkbändiin L7. Syksyn teemailtojen tähtiä ovat muun muassa Iggy Pop, Sting, Danny, Agnès Varda, Ryhmäteatterin väki, Peggy Guggenheim, Samuel Fuller ja Istanbulin kissat.

 • Kissankehto: Tuulisella terassilla

  05.10.2014 Musiikki

  Laulun mittaisia tarinoita vedestä ja uimisesta

  Vedessä ja uimisessa on jotain, joka viehättää musiikin, elokuvien ja tv-sarjojen tekijöitä. Uutta musiikkia mm. artisteilta Sin Cos Tan, alt-J ja Susanna Haavisto. Tuomo Salmelainen & Helsinki Unplugged aloittaa joukkorahoituskampanjan levynsä julkaisemiseksi. Ajan kulumista pohtii laulun mittaisin tarinoin musiikkitoimittaja Susanna Vainiola.

 • Kissankehto: Hassu pikku sammakko ja kiiltomatoidylli

  21.09.2014 Musiikki

  Hemmottelumusiikkia ja laulun mittaisia tarinoita

  Hemmottelumusiikkia ja laulun mittaisia tarinoita, toimittajana Susanna Vainiola. Kuulemme uutta musiikkia mm. Marianne Faithfullilta ja Samae Koskiselta. Onnittelemme Leonard Cohenia ja Lasse Mårtensonia, vierailemme puutalossa ja aamupalapöydässä. Elokuvavinkki myös ainakin Belle & Sebastianista pitäville.