Hyppää pääsisältöön

Status Quo

 • Vuonna 1974 Iltatähti vaihtoi väriin ja Mikko Alataloon

  08.02.2016 Elävä arkisto

  Musiikkiohjelmalöytöjä Ylen arkistoista.

  Ylen kevyen musiikin lippulaiva Iltatähti aloitti vuonna 1974 värilähetykset. Ohjelman toinen lähetyskausi oli muutenkin myllerrysten aikaa, kun juontaja vaihtui muutaman kuukauden välein. Vain pieni osa nyt julkaistavasta materiaalista on esitetty tv-uusintoina. Kaikkea siitä ei koskaan ole nähty värillisenä Suomen televisiossa.

 • Uudet alkoholimääräykset hyydyttivät Puistobluesin

  29.06.2014 Yle Uutiset

  Lippuja lunastettiin tänä vuonna noin 4 000, kun esimerkiksi viime vuonna luku oli liki kaksinkertainen.

 • Status Quon alkuperäisjäsenet soittavat yhdessä ensi kertaa vuosikymmeniin

  03.11.2012 Yle Uutiset

  Riidat ovat vieneet alkuperäisen nelikon jopa oikeuteen, mutta ensi keväänä miehet nähdään jälleen yhdessä lavalla.

 • Hittiräppäri pakeni palavasta hotellista

  02.07.2011 YleX

  Lontoossa syttyi perjantai-iltana tulipalo viiden tähden loistohotellissa. Paloa pakeni muun muassa Black Eyed Peas -yhtyeestä tuttu Will.i.am.

 • Annie Lennox ja Liza Minelli pakenivat hotellipaloa

  02.07.2011 Yle Uutiset

  Lontoossa syttyi perjantai-iltana tulipalo viiden tähden loistohotellissa. Rakennus tyhjennettiin 1 500 asiakkaasta, joihin lukeutui tuttuja nimiä. Hotelli isännöi palkintogaalaa, jonka vieraiksi olivat saapuneet muun muassa muusikko Will.i.am ja rockyhtye Status Quo, kertoo BBC.

 • Tulivuorirock herää henkiin

  21.08.2007 Yle Uutiset

  Legendaarinen Tulivuorirock herää henkiin lähes kahdenkymmenen vuoden tauon jälkeen. Järjestyksessään 20. festivaali järjestetään alkuperäisellä paikallaan Etelä-Pohjanmaalla Lappajärven Halkosaaressa lauantaina 25. elokuuta. Esiintyjinä tapahtumassa ovat muun muassa Kotipelto, Klamydia, Passionworks, Ancara ja Idols-kisasta tuttu Ruslanas.

 • Status Quo vuonna 1974

  04.07.2007 Elävä arkisto

  Status quo on latinankielinen sanonta, joka tarkoittaa kirjaimellisesti "tila jossa", kuvaannollisesti asioiden vallitsevaa tilaa ja musiikillisesti yhtä maailman suosituimmista brittiläisistä rockyhtyeistä.