Hyppää pääsisältöön

Jim Broadbent

 • Lahjapaketti: Englantilainen draama 2/2

  16.12.2016 Yle Teema

  Bloomsburyn ryhmä – elämä ja rakkaus & Sanansaattaja

  Englantilaista draamaa nähdään kahdessa lahjapaketissa 27.12. ja 3.1. Jälkimmäisessä paketissa minisarja 1900-luvun alkupuolen kulttuuriväen Bloomsburyn ryhmästä ja sen jäsenten lukuisista rakkaussuhteista sekä Sanansaattaja, hieno draama lapsuuden lopusta ja luokkaerojen takia kielletystä rakkaudesta.

 • Sanansaattaja

  09.06.2016 Yle Teema

  Kielletty rakkaus ja erään lapsuuden viimeinen kesä

  Leo-poika viettää viimeistä viattomuuden kesää rikkaan perheen vieraana. Ryhtyessään isäntäperheen tyttären ja tämän salaisen rakastetun viestinviejäksi hän joutuu kohtaamaan aikuisten maailman kovat realiteetit.

 • Puhelu

  26.02.2016 Yle Teema

  Oscar-palkittu lyhytdraama auttavasta puhelimesta

  Lyhytelokuvan Oscar-voittaja vuodelta 2015. Heather on ujo nainen, joka työskentelee kriisikeskuksen puhelinpalvelussa. Puhelu mystiseltä mieheltä muuttaa hänen elämänsä ikuisesti.

 • Pieni ihmissydän

  17.06.2015 Yle Teema

  Koko 1900-luku epäonnisen kirjailijan kertomana

  Skottikirjailija William Boydin romaaniin pohjautuva kuusiosainen draamasarja kertoo herkästä kaunosieluisesta miehestä, joka unelmoi läpi elämänsä tullakseen suureksi kirjailijaksi.

 • Big Game: täydellistä viihdettä 13-vuotiaalle pojalle

  18.03.2015 Kulttuuri

  Historian siivet läpsyttelevät lupaavasti, kun Jalmari Helanderin ohjaama suomalainen toimintaelokuva Big Game tulee ensi-iltaan, pääosatähtenä Hollywoodin A-sarjalainen Samuel L. Jackson. Tähdet ovat siis kirkkaammat ja paremmassa asennossa kuin Iron Skyssa. Onko tässä uusi rennyharlin suuren läpimurron kynnyksellä?

 • Vuosi elämästä

  14.09.2014 Yle Teema

  Mike Leigh'n draamassa seurataan vuoden ajan tyytyväisen pariskunnan elämää ja heidän enemmän ja vähemmän onnettomia läheisiään ja ystäviään.