Hyppää pääsisältöön

Ringo Starr

 • Suomeen saapuva Ringo Starr Ylelle: Keikkailu jatkuu niin kauan kuin rumpukapulat pysyvät kädessä

  11.06.2018 Yle Uutiset

  Beatles-legenda Ringo Starr sanoo olevansa onnellisimmillaan saadessaan soittaa rumpuja hyvien muusikoiden kanssa. Vastikään ritarin arvonimen saaneella 77-vuotiaalla muusikolla riittää energiaa, jonka salaisuus piilee kuulemma mustikoissa ja parsakaalissa.

 • Suomalainen lapsenlikka tapasi 1960-luvun popjulkkikset

  06.04.2018 Elävä arkisto

  Au pair Hilkka Ikonen raportoi svengaavasta Lontoosta.

  Hilkka Ikonen (os. Kantelinen) työskenteli au pairina 1960-luvun "svengaavassa Lontoossa". Lastenhoidon ohessa hän toimi mm. Iskelmä-lehden ja Yleisradion pop-kirjeenvaihtajana haastatellen monia aikakauden tähtiä kuten The Beatlesia, Rolling Stonesia, Manfred Mannia ja Cliff Richardia.

 • Ringo Starr ja Barry Gibb lyödään ritareiksi

  30.12.2017 Yle Uutiset

  Britanniassa ansioituneet kansalaiset voivat saada ritarinarvon joko vuodenvaihteessa tai heinäkuussa kuningattaren syntymäpäivän aikaan.

 • Ringo Starr konsertoi Helsingissä kesäkuussa

  04.12.2017 Yle Uutiset

  Ringo Starr on esiintynyt Suomessa kahdesti aikaisemminkin, Pori Jazzeilla vuonna 1992 ja Helsingin jäähallissa vuonna 1998.

 • Näin The Beatles valloitti maailman – Ron Howardin dokumenttielokuva kertoo yhtyeen hurjista kiertuevuosista

  17.08.2017 Yle Teema

  Ihana dokumentti herättää henkiin beatlemanian kiihkon.

  The one and only: The Beatles! Ron Howardin ohjaama elokuva Eight Days A Week kertoo maailman parhaan yhtyeen hurjista kiertuevuosista. Ihana dokumentti herättää henkiin beatlemanian kiihkeimmän kauden.

 • Vanha kunnon Freda, Beatlesin sihteeri

  30.03.2016 Yle Teema

  Beatles-perheen jäseneksi päässyt Freda kertoo tarinansa.

  Liverpoolilainen Freda Kelly sai 17-vuotiaana jokaisen tytön unelmatyön: hänestä tuli Beatlesin sihteeri. Pesti kesti kymmenen vuotta, mutta sihteeristä tuli sinä aikana suorastaan Beatle-perheen jäsen. Nyt uskollinen Freda kertoo tarinansa. Ohjaus Ryan White.

 • B.B. Kingin muisto-illassa dokumenttielokuva ja konsertti

  04.09.2015 Yle Teema

  Teema muistaa Bluesin kuningasta sunnuntaina 6.9. klo 21.

  The Thrill Is Gone… Kitaristi B.B. King nukkui rauhallisesti ikiuneen 89-vuotiaana toukokuussa 2015. Bluesin kuningasta muistetaan dokumenttielokuvalla The Life of Riley sekä Royal Albert Hallissa vuonna 2011 taltioidulla konsertilla. Muistoillan dokumentti uusitaan pe 11.9. klo 23.05 ja konsertti la 12.9. klo 14.25.

 • Apua!

  29.05.2015 Musiikki

  The Beatlesin toisesta elokuvasta tuli Help! Apua!

  The Beatlesin vuosi 1965 alkaa hektisesti. Nuorukaisia kuskataan Bahamasaarilta Itävallan alpeille ja Buckinghamin palatsista Salisburyn taistelukentille. Välillä ollaan studiossa tekemässä uutta musiikkia. Syntyy Help! - The Beatlesin toinen elokuva ja samanniminen albumi. Elokuvan ensi-ilta on Lontoossa loppukesällä 1965, ja luonnollisestikin kuninkaalliset ovat läsnä ensi-illassa. Ja pian mennään taas ympäri Eurooppaa, sen jälkeen Amerikkaan, ja uutta levyäkin pitäisi alkaa tekemään. Ei mikään ihme, että The Beatlesin toisesta elokuvasta tuli Help! - Apua! Huutomerkin kera.

 • Lahjapaketti: The Beatles

  27.10.2014 Yle Teema

  Teema tarjoaa jälleen 14 komeaa lahjapakettia jouluaatosta loppiaiseen. Ensimmäisestä lahjapaketista jouluaattona kello 10 löytyy The Beatles. Tv-ensi-illassa The Beatles -juhlakonsertti, jossa esiintyivät monien tähtiartistien ohella myös itse Paul McCartney ja Ringo Starr. Lisäksi nähdään kolme dokumenttielokuvaa.

 • Yeah, yeah, tässä tulemme!

  07.10.2014 Elokuvat

  Vuonna 1964 maailma oli beatlemanian kourissa. Richard Lesterin ohjaama ensimmäinen The Beatles -elokuva A Hard Day's Night sai ensi-iltansa vuonna 1964, 50 vuotta sitten. Aikanaan halvalla ja nopeasti tehty mustavalkoinen elokuva onnistui monessa mielessä yli odotusten. Beatles-klassikko Filmiryhmässä 16.10. ja 21.10. Vieraina Jake Nyman ja Asko Alanen.

 • Viidennen beatlen muistoksi: Tuottanut George Martin

  02.10.2014 Yle Teema

  Dokumenttielokuva tuottajalegendasta joka kuoli 8.3.2016

  Dokumenttielokuva 8.3.2016 kuolleesta legendaarisesta tuottajasta. "Viidennen beatlen" ura alkoi 1950-luvulla huumorilevyjen ja Peter Sellersin parissa. Vuonna 1962 vastaan tuli The Beatles, ja loppu on historiaa. Alkoi rocklevyjen kulta-aika. Teema esittää dokumentin lauantaina 12.3. klo 15.25.

 • All You Need Is Klaus

  06.06.2014 Yle Teema

  Dokumentti Klaus Voormannista, Beatlesista ja ystävyydestä.

  Dokumenttielokuva Klaus Voormannista, Beatlesista, rockin kulta-ajasta ja ystävyydestä. Revolver-albumin kannen suunnitellut basisti kertoo musiikistaan ja elämästään. Mukana myös Paul McCartney, Ringo Starr, Randy Newman ja Carly Simon, muun muassa.

 • Willie Nelson täyttää 80 vuotta

  30.04.2013 Yle Uutiset

  Yhdysvaltalainen country-legenda William Hugh ”Willie” Nelson viettää vapunaattona 80-vuotissyntymäpäiviään.

 • Beatles-fanit pelastavat Ringon synnyinkotia

  25.08.2010 Yle Uutiset

  Liverpoolissa herätellään kansanliikettä Ringo Starrin synnyinkodin säästämiseksi, kertoo BBC. Pelastushankkeen aloittajat ihmettelevät, miksi purkutuomion saanut talo on arvottomampi kuin Paul McCartneyn ja John Lennonin jo suojellut kodit.

 • Ringo Starr sai tähden Walk of Famelle

  09.02.2010 Yle Uutiset

  Entinen Beatles-rumpali Ringo Starr on saanut oman tähden Hollywoodin Walk of Famelle. Starrin tähti sijaitsee Capitol Recordsin vanhan studion edessä, lähellä toisten entisten Beatles-jäsenten John Lennonin ja George Harrisonin tähtiä.

 • Paul ja Ringo esittelivät yhdessä The Beatles -peliä

  02.06.2009 Yle Uutiset

  The Beatles -yhtyeen elossa olevat jäsenet Paul McCartney ja Ringo Starr ovat jälleen esiintyneet yhdessä. Maanantaina he osallistuivat Los Angelesissa E3-pelitapahtumaan, jossa he esittelivät The Beatlesin musiikkia sisältävää Rock Band -peliä.

 • Ex-Beatlet esiintyivät yhdessä vuosien tauon jälkeen

  06.04.2009 Yle Uutiset

  The Beatles -yhtyeen kaksi elossa olevaa jäsentä, Paul McCartney ja Ringo Starr, ovat esiintyneet yhdessä ensimmäistä kertaa vuosiin. Parivaljakko nähtiin lauantaina hyväntekeväisyyskonsertissa New Yorkissa ja he esittivät yhdessä kolme kappaletta.

 • Ex-Beatlet samalle lavalle pitkästä aikaa

  05.03.2009 Yle Uutiset

  The Beatles -yhtyeen entiset jäsenet Paul McCartney ja Ringo Starr saatetaan nähdä esiintymässä yhdessä pitkästä aikaa. McCartney on New Yorkissa ensi kuussa järjestettävän hyväntekeväisyyskonsertin pääesiintyjä ja Starrin kerrotaan esiintyvän hänen kanssaan muutamassa kappaleessa.

 • Ringo Starr: Lopettakaa fanipostin lähettäminen

  14.10.2008 Yle Uutiset

  Entinen Beatles-rumpali Ringo Starr sanoo olevansa liian kiireinen ihailijakirjeille, kertoo BBC. Internetissä julkaistussa videossa Starr varoittaa fanejaan lähettämästä hänelle enää postia, sillä hän lopettaa sen lukemisen ja nimikirjoitusten jakamisen.

 • Liverpool rokkaa kulttuuripääkaupunkivuotenaan (video)

  12.01.2008 Yle Uutiset

  Liverpoolissa kymmenet tuhannet ihmiset ovat kerääntyneet juhlistamaan kaupungin Euroopan kulttuuripääkaupunkivuotta. Perjantaina järjestetyssä avajaisjuhlassa esiintyi mm. kaupungista lähtöisin olleen The Beatlesin entinen jäsen Ringo Starr.

Sivut