Hyppää pääsisältöön

Jack White

 • Taru on totuutta ihmeellisempää — seitsemän kuuluisaa musiikillista huijausta

  26.09.2016 Musiikki

  Popmusiikin historia on täynnä eriskummallisia huijauksia.

  Popmusiikin historia on täynnä eriskummallisia ja kiehtovia huijauksia. Ne ovat useimmiten olleet harmitonta pilailua, joka on saanut kohtuuttomat mittasuhteet. Opiskelijapila on synnyttänyt kansainvälisen myytin, keksityn bändin levy noussut listalle tai levy-yhtiön vastaanottovirkailijan päästään vetämä sanasto painettu arvostetun sanomalehden sivuille. Lopulta parhaista huijauksista on tullut osa popin ja rockin rikasta historiaa. Kimmo Vanhatalo esittelee seitsemän kuuluisaa huijausta.

 • Black Cab Sessions USA

  05.06.2015 Yle Teema

  60 muusikkoa, kuusi kaupunkia, yksi musta taksi.

  60 artistia, kuusi amerikkalaista kaupunkia, yksi musta lontoolaistaksi. Siinä ainekset kulttisarjalle, jossa tutustutaan eri kaupunkien musiikkiskeneen ja musisoidaan taksin takapenkillä. Mukana mm. Jack White, Wanda Jackson, John Legend ja Suzanne Vega.

 • The White Stripes lopettaa

  02.02.2011 Yle Uutiset

  Musiikkikriitikoiden suosikki The White Stripes on tullut tiensä päähän. Yhtye on antanut keskiviikkona lausunnon, jonka mukaan se ei enää tee musiikkia eikä yhteisiä esiintymisiä. Rock-duo kertoo eron pääsyyksi sen, että näin se säilyttää The White Stripesin "kauneuden ja erityisyyden".

 • Conan O'Brien aloitti uuden ohjelmansa

  09.11.2010 Yle Uutiset

  Conan O'Brien palasi maanantaina televisioon aloittaessaan uuden talk show -ohjelmansa Yhdysvalloissa. Hän oli poissa ruudusta yli yhdeksän kuukauden ajan sen jälkeen, kun jätti Tonight Show -ohjelman.

 • Uusi Bond-tunnari on julkaistu netissä

  19.09.2008 Yle Uutiset

  Uusimman James Bond -elokuvan tunnuskappale on julkaistu internetissä. Alicia Keysin ja Jack Whiten esittämä kappale on nimeltään Another Way To Die. Sen on säveltänyt ja tuottanut White, joka soitti kappaleeseen myös rumpuosiot. Biisi on kuunneltavissa Whiten levy-yhtiön Third Man Recordsin nettisivuilla.

 • Alicia Keys ja Jack White Bond-tunnarin esittäjiksi

  30.07.2008 Yle Uutiset

  Alicia Keys ja The White Stripes -yhtyeen Jack White esittävät seuraavan James Bond -elokuvan tunnuskappaleen. Marraskuussa ensi-iltansa saavan Quantum of Solace -leffan tunnari on ensimmäinen duetto Bond-elokuvien historiassa.

 • Bob Dylan ja The White Stripes-tähti levyttämään yhdessä?

  20.11.2007 Yle Uutiset

  Amerikkalaisen The White Stripes-duon keulahahmo Jack White aikoo levyttää Bob Dylanin kanssa, uskoo brittilehti NME. Jack White on jo vieraillut Dylanin konserttilavoilla ja tämän radio-ohjelmassa.

 • Pop-uutiset 11.4.

  11.04.2006 Yle Uutiset