Hyppää pääsisältöön

Johanna Pakonen

 • Puoli seiskassa tällä viikolla puutarhanhoitoa, lätkää, rillausta ja rockia

  02.05.2017 Puoli seitsemän

  Jääkiekkolegenda Timo Jutila valmistaa lätkän MM-kisoihin.

  Tällä viikolla Puoli seiskassa hoidetaan puutarhaa, grillataan ja viihdytään muutenkin paljon ulkosalla. Neliosaisessa sarjassa seuraamme, kuinka toimittajamme Inkeri Alatalo aloittaa palstaviljelyn. Oman puutarhanhoitoon liittyvän tietotasonsa voi testata Puoli seitsemän [link:http://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/05/02/luuletko-olevasi-puutarhaguru-testaa-miten-parjaat-puoli-seitseman-suuressa;suurella puutarhatestillä;standard;].

 • Laulaja Johanna Pakonen sairasti bulimiaa vuosia: “Opettelen edelleen kohtelemaan kehoani armollisemmin"

  10.02.2017 Vaakakapina

  Vuosien syömishäiriökierre loppui vasta raskauden myötä.

  "Alalle tuli koko ajan nuorempia, kauniimpia ja laihempia naisia. Laihuutta ihannoitiin ja kaikkien muotilehtien kansissa oli anorektikolta näyttäviä naisia." Ulkonäköpaineet ja syömishäiriö määrittivät Johanna Pakosen elämää vuosia. Nykyään nainen suhtautuu kehoonsa armollisemmin ja pitää huolen, ettei kukaan puhu hänen tyttärelleen laihdutusasioita.

 • Laulaja Johanna Pakonen: Olen tiukka äiti ja kauhea komentelija

  11.11.2016 Marja Hintikka Live

  Pakosen esikoispojat kuolivat syntyessään.

  Tangokuningatar, laulaja Johanna Pakosen elämä muuttui joulukuun alussa kuusi vuotta sitten. Hänen hartaasti odottamansa kaksospojat syntyivät raskausviikolla 23. Toinen oli kuollut jo ennen syntymää, toinen eli puoli tuntia syntymän jälkeen. Vaikean talven jälkeen elämä kuitenkin voitti ja Pakonen tuli uudelleen raskaaksi. Tällä kertaa kaikki meni hyvin ja nyt Pakosen elämän keskipisteenä on nelivuotias tytär. Menetystään Pakonen ajattelee edelleen usein, mutta enää se ei ole koko ajan mielessä.

 • Toiveuusinta: Heidi Pakarinen, Kyösti Mäkimattila, Johanna Pakonen ja Tuomas Myllylä

  06.07.2015 Musiikki

  Todelliset tangoäänet pääsevät vauhtiin ensi lauantaina!

  Ensi lauantai omistetaan suomalaiselle tangolle - ensiksi voi seurata suoraa lähetystä Tangomarkkinoiden Kuningasfinaalista, jonka jälkeen Tartu Mikkiin valtaa ruudun tarjoillen tangohuumaa kansalle.

 • Kaikkien aikojen tangokuninkaalliset: Johanna Pakonen 2002

  19.06.2014 Tangomarkkinat 2014

  Kaikkien aikojen tangokuninkaalliset: Johanna Pakonen 2002

  Johanna Pakonen voitti finaalin tangoilla Muistojen peili ja Ei saavu hän.