Hyppää pääsisältöön

Pekko Käppi

 • Vanhaan pannuhuoneeseen rakennettu musiikkiklubi G Livelab Tampere aloittaa keikat lauantaina

  16.08.2019 Yle Uutiset

  Yhteensä konsertteja on syksyn aikana noin 60.

 • Lau Nau livenä Poseidonin valtakunnassa – “Valo ja pimeys kohtaavat musiikissani”

  24.10.2018 Kulttuuricocktail

  Katso taltiointi Poseidon-kappaleesta.

  Palkittu musiikintekijä saapui Ylen studiolle jouhikkotaiteilija Pekko Käpin, kosketinsoittaja Arttu Punkkisen ja 20-henkisen kuoron kanssa. Päivän päätteeksi nauhalla oli ennennäkemätön live-esitys vedenalaisessa fantasiamaailmassa.

 • Suomen ensimmäinen Etnogaala

  07.11.2017 Musiikki

  Etnogaalassa palkitaan kansan- ja maailmanmusiikin tekijöitä

  Suomen ensimmäisessä Etnogaalassa palkitaan parhaita kansan- ja maailmanmusiikin sekä kansantanssin tekijöitä. Monipuolisessa musiikki-illassa Helsingin Tavastialla esiintyvät BaranBand, Maija Kauhanen, Suistamon sähkö, Pekko Käppi & K:H:H:L, Kalevauva.fi ja Vildá. Kaikki esiintyjät ovat myös ehdolla palkinnon saajiksi.

 • Faarao Pirttikangas levyttää joka päivä

  06.06.2016 Kulttuuricocktail

  Suomirockin tuntemattomin suuruus.

  Pekka Pirttikangas eli taiteilijanimeltään Faarao Pirttikangas on tehnyt pitkän ja hämmästyttävän monipuolisen uran rockmusiikin marginaalissa. Alan piireissä hänet tunnetaan, kriitikot kehuvat levyjä, mutta muuten media ei ole ollut hänestä kovin kiinnostunut. Ja näin myös levymyynti on tainnut jäädä pieneksi - radiosoitoista puhumattakaan. Se ei ole kuitenkaan hidastanut luovuuden tahtia.

 • Malarian pelosta 25 000 euroa? Paperi T on ehdolla Teosto-palkinnon saajaksi

  17.02.2016 YleX

  Suomalaisten säveltäjien ja musiikintekijöiden edunvalvontajärjestö Teosto jakaa tunnustuspalkinnon kotimaiselle musiikkiteokselle tai teoskokonaisuudelle.

 • Sideways-festivaali julkisti lisää esiintyjiä

  08.04.2015 YleX

  Helsingin Kalasatamassa sijaitsevalla Teurastamo-alueella 12.-13. kesäkuuta järjestettävän uuden Sideways-festivaalin musiikkiohjelma täydentyy.

 • Suomivoodoon jouhikkovelho

  07.04.2015 Kulttuuri

  Pekko Käppi yhdistää musiikissaan rockia ja ruumiinnesteitä.

  Muusikko Pekko Käppi yhdistää musiikissaan rockia, bluesia, kansanmusiikkia, suomalaisia kansanuskomuksia ja ruumiinnesteitä.

 • Rahvaanmusiikin kerho – klubeja kansalle!

  09.03.2015 Musiikki

  Tampereen Rahvis on ainutlaatuinen kansanmusiikkiklubi.

  15 vuotta sitten Tampereella perustettiin harvinainen kansanmusiikkiklubi. Se ei syntynyt alan järjestöjen tai kulttuurilautakunnan päätöksellä, ei liioin EU-projektina tai ministeriön kärkihankkeena. Rahvaanmusiikin kerhon polkaisi käyntiin kourallinen innostuneita ihmisiä. Ja ihmisille näitä klubeja tehdään edelleen!

 • Folklandialla laiva on lastattu pelimanneilla

  12.01.2015 Musiikki

  "Suomalainen kansanmusiikkiväki on lainannut uuden iskulauseensa junioriurheilusta: Kaikki pelaa! Periaate pätee myös Folklandia-risteilyllä, eikä se jää pelkäksi kuolleeksi kirjaimeksi. Astuessani perjantai-iltana laivan tuloaulaan näyttää tosiaankin siltä, että kukaan matkustajista ei aio jäädä vaihtopenkille saati paitsioon", kirjoittaa Mika Kauhanen 9.-10.1.2015 seilatusta kansanmusiikkiristeilystä.

 • Nyt helähtää punk!

  13.07.2014 Kulttuuri

  Kansanmuusikot Juhana Nyrhinen ja Pekko Käppi tekivät levyllisen punkkia vuonna 2012. Tuulianna veti kansallispuvun sekä nahkatakin niskaan ja suunnisti Tampereelle kuuntelemaan.