Hyppää pääsisältöön

Vieno Kekkonen

 • M1-studiossa Vieno Kekkonen, Aili Ikonen ja HERD

  05.12.2014 Yle Teema

  Vastustamattoman svengaavaa!

  Jazzbasilli on vastustamattoman svengaavaa musiikkia: Vieno Kekkonen, Aili Ikonen ja HERD-trio esiintyvät Ylen M1-studiossa!

 • Kissankehto: Lohtumusiikkia

  07.09.2014 Musiikki

  Laulu lohduttaa – myös lauluntekijää.

  Laulu lohduttaa – myös lauluntekijää. Eva & Manun Eeva Louhivuori kertoo Cinnamon Hearts -kappaleen synnystä. Jori Hulkkonen on antanut uuden elämän eräälle kovanaamojen 90-luvun unohdetulle helmelle. Tilinpäätöksiä ja aikakausimatkoja tarjoilee Kissankehto. Mukana mm. Phox, Viitasen Piia, Ane Brun ja musiikkia elokuvasta Wish I Was Here. Toimittajana Susanna Vainiola.

 • Iskelmä-Suomi: Kaupungin valot - Jazz on aina ollut iskelmässä

  24.02.2013 Musiikki

  Timo Santalan mielestä jazz on aina ollut läsnä iskelmässä. Esikuviltaan anglo-amerikkalainen ja länsieurooppalainen jazzvaikutteinen kaupunki-iskelmä ei lyhyitä valtakausia lukuun ottamatta ole ollut enemmistön ääni iskelmäkulttuurissa. Se on haastanut ja synnyttänyt uutta, pakottanut Iskelmä-Suomen kehittymään ja kuuntelemaan maailmaa. 4. osan päähenkilöt ovat Erik Lindström, Laila Kinnunen, Vieno Kekkonen, Kai Lind & Four Cats, Carola, Jaakko Salo, Rauno Lehtinen ja Seija Simola. Yle Teema po 17.10. klo 20.00.