Hyppää pääsisältöön

Biltema

 • Tuhkaimuritestissä sotkettiin matot ja puseron hihat

  26.11.2014 Kuningaskuluttaja

  Mainosmiesten mielestä tuhkaimuri helpottaa ja nopeuttaa tulipesien tyhjennystä, mutta Kuningaskuluttajan testissä päädyttiin toisenlaiseen lopputulokseen. Kuningaskuluttajan testaajat pitävät vanhaa konstia tuhkien tyhjentämisessä parempana kuin konevoiman apua. Homma hoituu helpommin tuhkalapiolla ja sinkkiämpärillä kuin tarkoitukseen kehitetyllä tuhkaimurilla.

 • Ilmapatjasängyissä laatu maksaa

  06.08.2014 Kuningaskuluttaja

  Varavuoteita tarvitaan monissa kodeissa vieraiden varalle. Perinteisten patjojen korvikkeiksi ovat yleistyneet vähemmän säilytystilaa vievät ilmapatjasängyt. Kuningaskuluttajan testiryhmä uinui heinäkuussa kolmella ilmapatjalla.

 • Sähköavusteisten polkupyörien testissä kallein polki voittoon

  15.05.2014 Kuningaskuluttaja

  Kolme kovaa tekivät ensimmäistä kertaa tuttavuutta sähköavusteisten polkupyörien kanssa. Testissä kiinnitettiin huomiota erityisesti pyörien käytettävyyteen sekä sähkön kanssa että ilman. Testipyörinä olivat Staiger Sinus BC50, Helkama E2800, Boostbike City ja Biltema Yosemite.

 • Nopsa Kick ja Puky potkupyörätestin kärkikaksikko

  17.04.2014 Kuningaskuluttaja

  Kolmipyöräiset tai apupyörät ovat tuttuja monen lapsuudesta. Nyt yleistyvät jopa kaksivuotiaille soveltuvat potkupyörät. Neljää potkupyörää testasivat kahdet eri-ikäiset kaksoset. Testituotteet olivat Biltema Harjoittelupolkupyörä, Kokuan LikeABike Mini, Nopsa Kick 12” sekä Puky LR M.