Hyppää pääsisältöön

mainosgraafikko

 • Onpa tutunoloinen mainos, mutta kuka sen piirsi?

  02.08.2017 Yle Uutiset

  Monipuolisen suomalaiskuvittajan ja mainosgraafikon Aleksander Lindebergin syntymästä on kulunut sata vuotta.

 • Lounastunti on päivän tärkein tauko – päästä irti työajatuksista

  12.01.2016 Yle Uutiset

  Aamiainen on päivän tärkein ateria, puhutaan. Lounaan merkitystä ei kuitenkaan sovi vähätellä, sillä tauko työpäivän keskellä on tärkeä. Vapaus valita ruokapaikka ja -aika korostuu vielä julkaisemattomassa tutkimuksessa.

 • Tein itse ja säästin? Mainostoimiston johtaja kertoo, miksi lakanamainokset tienvarressa eivät toimi

  09.04.2015 Yle Uutiset

  Iso osa kansanedustajaehdokkaista luottaa omaan tai talkoolaisten kädenjälkeen tienvarsimainonnassa. Mainosalan ammattilaisen mielestä tämä näkyy siinä, että mainosten ulkoasuun jää paljon parannettavaa. Kuopiolaisen AD Kiivin luova johtaja Tatu Ahonen arvioi Itä-Suomen tienvarsilta löytyneitä vaalimainoksia – ja antaa samalla ehdokkaille muutamia ilmaisia vinkkejä.

 • Läskipyörä ei liukastele – fatbike rullaa äärioloissakin – video

  15.01.2015 Yle Uutiset

  Paksurenkaisen fatbike-pyörän suosio on kasvussa. Alun perin Alaskan lumioloihin kehitetty menopeli sopii varsinkin lumeen, mutaan ja hiekkaan. Näin se on omiaan myös Suomen kelirikkoiseen talveen.

 • UPplus: Lari Halme ja muita joulun ihmeitä

  25.12.2014 Uusi päivä

  UP:n joulujaksossa näyttelijä ja huippukoomikko Lari Halme sai näyttää muuntautumiskykynsä ja akrobatiataitonsa. Jouluviikon UPplus kuljettaa meitä Koska meillä on joulu? -jakson kuvauksissa ja paljastaa, miten Tero Kuusla saatiin lumipallolelun sisälle!

 • Kolumni: Ystävällinen hymy ja lämmin kädenpuristus pysyvät muodissa

  24.11.2014 Yle Uutiset

  Hymy asiakaspalvelutilanteessa tekee paljon. Työssään viihtyvä ihminen on usein myös tuottava. Hanna Kopra pohtii kolumnissaan, että pyörän uudelleenkeksiminen on turhaa, koska on sitä ennenkin osattu.

 • Kolumni: Älkää viekö lähikirjastojamme!

  23.10.2014 Yle Uutiset

  Kirjastopalveluista karsimalla säästetään väärästä paikasta. Jos näin tehdään, seuraukset saattavat näkyä pitkään. Hanna Kopra muistuttaa kolumnissaan, että sivistys kuuluu kaikille.

 • Optisen taiteen isä Victor Vasarely: Taide on kaikkien omaisuutta

  08.10.2014 Yle Uutiset

  Espoon modernin taiteen museo EMMA esittelee op-taiteen luojana pidetyn unkarilais-ransakalaisen Victor Vasarelyn taidetta.

 • Kolumni: Valittajakin voi vaikuttaa

  02.07.2014 Yle Uutiset

  Ainaisen marmatuksen siitä, ettei Lahdessa koskaan tapahdu mitään, voi lopettaa. Hanna Kopra kirjoittaa kolumnissaan, että marmattajakin voi herätellä kaupunkia henkiin, vaikka osallistumalla kesätapahtumiin.

 • Näkökulma: Äänestysseremonia on juhlaa

  14.05.2014 Yle Uutiset

  Yle Lahden kolumnisti Hanna Kopra muistaa, kuinka äänestyslappu ensimmäisen kerran putosi uurnaan ja siitä lähtien äänestämiseen on liittynyt perinteitä ja juhlan tuntua. Äänestysoikeutta tulee arvostaa, muistuttaa Kopra.

 • Kolumni: Elä tässä ja nyt, mutta älä jumahda

  16.04.2014 Yle Uutiset

  Kun eteen osuu mahdollisuus, tartu siihen. Vaikka et tietäisi, mitä muutos tuo tullessaan. Hanna Kopra pohtii kolumnissaan, että ihmisiltä puuttuu rohkeus tehdä elämässään siirtoja.

 • Kolumni: Miksi Lahti piilottelee helmiään?

  26.03.2014 Yle Uutiset

  Läheltä voisi löytää palveluita ja tarjontaa, mutta jos niistä ei tiedä, ei niihin tule turvauduttuakaan. Hanna Kopra ihmettelee kolumnissaan lahtelaisten hinkua lähteä merta edemmäs kalaan ja ummistaa silmät kotikunnan mahdollisuuksilta.

 • Kolumni: Jos ei autolla pääse kaupan ovelle, ei mistään tule mitään

  25.02.2014 Yle Uutiset

  Autoilijoiden laiskuus kismittää Hanna Kopraa. Hän kummastelee kolumnissaan valitusvirttä, jota veisataan aina, jos autolla ei pääse perille joka paikkaan. Vaikka on sitä osattu kulkea ilman autoa ja osataan edelleenkin, jos halutaan.

 • Kolumni: Ikäkriisi iskee vuosi toisensa perään

  29.01.2014 Yle Uutiset

  Missä ikävuodessa menee tyttöyden ja naiseuden rajapyykki? Onko 36-vuotias nuori vai vanha? Syntymäpäiväänsä viettävä Hanna Kopra kirjoittaa kolumnissaan, että ikääntyminen jännittää, monestakin syystä.

 • Kolumni: Onneksi ensi vuodelle jää myös paranneltavaa

  31.12.2013 Yle Uutiset

  Kolumnisti Hanna Kopran vuosi on mennyt tukka putkella: lobaten, talkoissa, pellolla, Fellmannin-puistossa ja tavaten hienoja ihmisiä. Mitä muuta voisi toivoa? Lahden keskustan rakentaminen on kuin elämä yleensä – keskeneräinen, Kopra kirjoittaa.

 • Kolumni: Lapsen sairastuminen on vanhemman pahin pelko

  10.12.2013 Yle Uutiset

  Kun lapsi sairastuu vakavasti, vanhemman pitäisi pysyä urheana ja rohkeana. Kolumnissaan Hanna Kopra kirjoittaa, että jokaisen pitäisi kantaa kortensa siihen kekoon, josta rakennetaan uusi lastensairaala – ennen kuin on liian myöhäistä.

 • Kolumni: Älä kysy mitä Lahti voisi tehdä sinulle, vaan mitä sinä Lahdelle

  06.11.2013 Yle Uutiset

  Lahti on nuutunut paikka, vaikka moni onkin ponnistanut täältä menestykseen, kirjoittaa kolumnissaan Hanna Kopra. Hän ihmettelee, miksi Lahdessa vain valitetaan eikä nosteta esille asioita, joista kaupunkilaiset voisivat iloita ja olla ylpeitä.

 • Kolumni: Lasten hoitopaikka työpaikan kyljessä helpottaisi perheellisen elämää

  30.10.2013 Yle Uutiset

  Suhaaminen kodin, työpaikan ja jälkikasvun hoitopaikan välillä voi olla raastavaa, hermot ja ajan vievää. Hanna Kopra ehdottaa kolumnissaan, että yritykset ryhtyisivät tarjoamaan työsuhde-etuna päivähoitopaikat työntekijöiden lapsille.

 • Kolumni: Ruoka-asiat saavat vereni kiehumaan

  01.10.2013 Yle Uutiset

  Keskustelu kiihtyy, kun puheeksi tulee ruoka. Meidän pitäisikin olla vähän paremmin perillä siitä mitä syömme, toteaa Hanna Kopra kolumnissaan.

 • Kolumni: Kaaos keittyy lapsiperheen keittiössä

  19.09.2013 Yle Uutiset

  Lasten täytyy saada osallistua perheen puuhiin, vaaditaan. Mutta millainen soppa syntyy, kun perhe kokkaa yhdessä. Hanna Kopra kirjoittaa kolumnissaan keittiönsä hulabaloosta.

Sivut