Hyppää pääsisältöön

Siri Hustvedt

 • Muistat sen, minkä haluat

  03.10.2014 Kulttuuri

  Mistä johtuu, että et muista jotain tapahtumaa? Miksi vaalit joitain muistoja ja sivuutat toiset? Maailmankuulu kirjailija Siri Hustvedt sekä psykoanalyytikko Elina Reenkola puhuvat muistista, identiteetistä ja häpeästä.

 • Vastaako vanha naistaiteilija kolmea nuorta miestä?

  26.06.2014 Kulttuuri

  Erityisesti ummehtuneet Manhattanin taidepiirit ja taidekritiikit ovat pilkan kohteina.

 • Lokakuun luetuimmat kirjat

  06.11.2009 Yle Uutiset

  Mitä Suomi lukee -tilasto perustuu laajalti kirjakauppojen sekä muutamien verkkokauppojen ja marketketjujen kirjamyyntiosastojen myyntiin. Pokkarilista kootaan vastaavasti suurimpien pokkarimyyjien antamista luvuista.

 • Pokkarien myynnissä ei taantuma tunnu

  09.02.2009 Yle Uutiset

  Tammikuussa myytiin 27 prosenttia enemmän pokkareita kuin viime vuoden ensimmäisenä kuukautena. Sillä päihitettiin selvästi myös koko viime vuoden vahva 17 prosentin kasvu, kerrotaan Suomen Pokkaritukusta.

 • Ilkka Remes oli lokakuun luetuin

  06.11.2008 Yle Uutiset

  Ilkka Remeksen uutuus on totuttuun tapaan noussut luetuimpien kotimaisten kirjojen ykköseksi. Ulkomaisessa käännöskirjallisuudessa joukkoa johtaa puolestaan yhdysvaltalainen Siri Hustvedt ja lastenkirjallisuudessa Mauri Kunnas.

 • Helsingin kirjamessuille tulee kirjailijavieraita yhdeksästä maasta

  09.07.2008 Yle Uutiset

  Helsingin ensi syksyn kirjamessuille tulee kirjailijoita yhdeksästä maasta. Osa on suomalaisille tuttuja, osalta ilmestyy messujen aikaan ensimmäinen suomennos.

 • Kirjailija Siri Hustvedt uskoo ihmisten väliseen yhteyteen

  18.09.2007 Yle Uutiset

  Yhdysvaltalainen kirjailija Siri Hustvedt on parhaillaan Suomessa markkinoimassa romaaninsa tuoretta suomennosta. Kaikki mitä rakastin on Hustvedtin kolmas romaani ja ensimmäinen, joka on suomennettu. Menestysteos pureutuu rakastamisen vaikeuteen ja välttämättömyyteen, ja tekee sen vangitsevasti.