Hyppää pääsisältöön

Sansa

 • Sansan graafisen kaunis Lover View sykkii rakkautta – katso häikäisevä UMK-esitys

  07.03.2020 UMK20

  Sansan UMK-biisi on nimeltään Lover View.

  Sansan biisissä show on yksinkertaisen kaunis. Lava on Sansan ja yhden tanssijan hallussa, minkä lisäksi värimaailma ja screenit kohtaavat ihanasti.

 • Ankkuri ylös ja show käyntiin – katso Krista Siegfridsin merimieshenkinen UMK-avausnumero

  07.03.2020 UMK20

  UMK20 käynnistyy avausshow'lla 6 on parempi kuin 1.

  Krista Siegfrids ja Jesse Wijnans laskeutuvat ankkurilla ja Krista laulaa UMK:n avausnumeron Kuusi on parempi kuin yksi.

 • Suuri UMK-visa! Tiedätkö kaiken Uuden Musiikin Kilpailusta vai joudutko arvaamaan?

  05.03.2020 Yle Radio Suomi

  Tiedätkö kaiken UMK:sta?

  Suomen euroviisuedustaja valitaan lauantaina, lämmittele tällä visalla ennen sitä!

 • UMK:ssa kuukausien työ tiivistyy kolmen minuutin esitykseen – näin finalistit valmistautuvat koitokseen

  26.02.2020 UMK20

  UMK-finaali kilpaillaan 7. maaliskuuta.

  UMK-finaalissa 7.3. valitaan Suomen euroviisuedustaja, mutta kyse on paljon muustakin kuin laulukilpailusta. Tunnetut nimet kotimaisten suurkonserttien, gaalojen ja muiden viihdetapahtumien taustalta pitävät huolen, että UMK20 on yllätyksellinen, näyttävä ja unohtumaton show, joka puhuttaa. Tässä artikkelissa tutustutaan nimiin UMK:n takana ja kurkistetaan finalistien harjoituksiin.

 • Finaali lähestyy – uudistunut UMK20 kiinnostaa enemmän kuin koskaan

  20.02.2020 UMK20

  UMK:n finaali nähdään lauantaina 7. maaliskuuta.

  Suomen seuraava euroviisuedustaja valitaan Uuden Musiikin Kilpailun finaalissa Tampereella lauantaina 7.3. klo 21 alkaen. Luvassa on näyttävää lavashow’ta ja musiikkiesityksiä kotimaisilta huippuosaajilta. Finaalin väliaikaesiintyjinä nähdään sekä Hei rakas -jättihitillään suomalaisten suosioon noussut Behm että myöhemmin julkistettavan kotimaisen supertähden erikoisesiintyminen. UMK20: Finaali näytetään suorana lähetyksenä Yle TV1:llä ja Areenassa.

 • UMK20 – epävirallinen suosikkiäänestys

  14.02.2020 UMK20

  Kerro kuka on suosikkisi ja osallistu lippuarvontaan!

  Kerro UMK20-suosikkiäänestyksessä, mikä biisi vetoaa sinuun nyt, kun kaikki kilpailubiisit ovat julki. Samalla voit osallistua arvontaan, jossa arvotaan kaksi lippua UMK20-finaalilähetykseen.

 • Kommentti: Erika Vikmanin Cicciolina on UMK-historian isoimpia hittejä, mutta Euroviisuihin sillä ei ole asiaa

  03.02.2020 YleX

  Catharina Zühlke on todennäköinen UMK-voittaja.

  Junttimusiikilla on historiallisesti paikkansa Euroviisuissa, mutta jos voitto kiinnostaa, raati lähettää Rotterdamiin Catharina Zühlken.

 • Ilmoittaudu yleisöksi Uuden Musiikin Kilpailuun 2020!

  01.02.2020 UMK20

  UMK-finaaliin ilmoittautuminen on aukeaa ma 2.3. klo 9

  Tule mukaan kokemaan kevään jännittävin kotimainen musiikkikilpailu Tampereen Mediapoliksessa! Ilmoittautuminen UMK-finaalin yleisöksi aukeaa maanantaina 3.2. klo 9. Täyttämällä ja lähettämällä ilmoittautumislomakkeen lunastat paikkasi suorassa tv-lähetyksessä. Voit ilmoittaa maksimissaan kaksi ihmistä kerrallaan. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti.

 • Sansan viileä elektrobiisi Lover View on tanssittava rakkauslaulu

  30.01.2020 UMK20

  Sansa kilpailee vuoden 2020 UMK:ssa.

  Sansalla on vyöllään pisin musiikkiura tämän vuoden UMK-kisaajista. Vuonna 2005 ensimmäisen albuminsa julkaisseen artistin soundi on kehittynyt vuosien varrella indiefolkista elektronisempaan ja ajattomampaan popmusiikkiin. Hänen UMK-biisinsä Lover View on syntynyt yhdessä kansainvälisissä konemusiikki- ja klubipiireissä menestystä saavuttaneiden Yotton sekä Anton Soninin kanssa.

 • Here are the UMK finalists – Who will represent Finland at the 2020 Eurovision Song Contest?

  21.01.2020 UMK20

  Six artists will compete in this year's UMK.

  This year, six artists are competing for the win in the Contest for New Music UMK: Tika, Erika Vikman, Aksel Kankaanranta, F3M, Sansa and Catharina Zühlke. The winner, who will also represent Finland at the 2020 Eurovision Song Contest, will be selected at the UMK Finals on 7 March. Starting on Friday 24 January, the entries will be released, one by one, at midnight in Yle Areena and via music streaming services.

 • Tässä ovat UMK20-finalistit – Kenestä Suomen euroviisuedustaja 2020?

  21.01.2020 UMK20

  UMK-finaalissa kisaa tänä vuonna kuusi artistia.

  Uuden Musiikin Kilpailun voitosta ja Suomen seuraavan euroviisuedustajan paikasta kisaa tänä vuonna kuusi artistia: Tika, Erika Vikman, Aksel Kankaanranta, F3M, Sansa ja Catharina Zühlke. Voittaja valitaan UMK-finaalissa 7.3. Kilpailubiisit julkaistaan yksi kerrallaan pe 24.1. alkaen aina keskiyöllä Yle Areenassa ja eri musiikin suoratoistopalveluissa. Jokainen UMK-finalisti saa biisilleen oman julkaisupäivän.

 • 28.5. Toiveuusinta: Yona, Sansa, Ville Leinonen ja Kanerva

  24.05.2016 Musiikki

  Kevyttä musiikkia lauantai-iltaan.

  Tänä lauantaina nuoret kevyen musiikin sanansaattajat Yona, Sansa, Kanerva ja Ville Leinonen saapuvat Tartu Mikkiin -iltaan kisaamaan muistojen maailmassa ihanien iskelmien samettisävelin.

 • Sävellyskisan voittajassa kansainvälinen elektro-pop kohtaa suomalaisen tangon

  01.07.2015 Tangomarkkinat 2015

  Tekijöinä kansainvälistä musiikkiuraa tekevät nuoret naiset

  Tämän vuoden Tangon sävellys- ja sanoituskilpailun voittokappale Kaipuun syleilyyn on kahden Lontoossa kansainvälistä musiikkiuraa tekevän suomalaisen biisinkirjoittajanaisen käsialaa. Sannaliisa Ilkka eli Sansa ja Terhi Pippuri ovat kolmikymppisiä, pääasiassa englanninkielisiä pop-kappaleita kirjoittavia biisintekijöitä. Tangoa tai suomalaista iskelmää kumpikaan ei ole tehnyt aikaisemmin.