Hyppää pääsisältöön

Tarot

 • Turha leikkaus pilasi Marco Hietalan äänen – uran huippu oli kuitenkin vasta edessä

  12.10.2017 Yle Uutiset

  Kolme kertaa uusiutunut masennus sai Tarot- ja Nightwish-yhtyeistä tutun hevimusiikin uranuurtajan tarttumaan pulloon aiempaa herkemmin.

 • Raskasta joulua -kiertue jälleen Kemiin – mukana Nightwishin Marco Hietala ja useita muita huippusolisteja

  29.05.2017 Yle Uutiset

  Viime jouluna 12. kertaa järjestetty kiertue keräsi yhteensä ennätykselliset 35 000 kävijää myyden täyteen lähes kaikki konserttipaikat.

 • Madonna saa soittaa!

  24.10.2014 Kulttuuri

  Miten raskaan sarjan taiteilija enää erottuu mustasta massasta kun hevikansalle löytyy kaupoista vaatteita joka lähtöön? Ja millainen ylipäätään on hyvä esiintymisasu? Strada tutustuu artistien esiintymisasuja valmistaviin rock-käsityöläisiin sekä kokeilee Suomessa näyttämöllä jo liikkuvia e-tekstiilejä.

 • Suomalaisbändien pyrokeikat ovat aiheuttaneet vaaratilanteita – palavia pehkoja ja peppuja

  30.08.2013 YleX

  Suomalaisbändien pyrokeikat ovat melko harvinaista herkkua, koska pyrotekniikan käyttö on niin kallista. Lordi, Reckless Love ja Tarot muistelevat ikimuistoisimpia pyrokeikkojaan.

 • Tarot on vakavasti otettava henkireikä - katso Marco Hietalan haastattelu

  30.07.2012 Yle Uutiset

  Kuopiolainen muusikko Marco Hietala on näkyvä hahmo sekä heavy metallia soittavassa Tarot-yhtyeessä että melodisemmasta heavystä tunnetussa Nightwishissä. Yle Savo kysyi Hietalalta Kuopion RockCock-festivaaleilla, miten sompailu kahden erilaisen bändin välillä onnistuu.

 • RockCock pyrkii eroon jonoista

  17.07.2012 Yle Uutiset

  Kuopiorockin kahden päivän lipun voi vaihtaa rannekkeeseen Kuopion torilla ennen alueelle siirtymistä.

 • Chisu ja Kaija Koo Kuopiorockiin

  30.03.2012 Yle Uutiset

  Heinäkuun lopussa Väinölänniemellä järjettävä Kuopiorock on julkistanut uusia esiintyjiä. Raskaan musiikin tyylisuunnasta lavalle nousevat kuopiolaisyhtyeet Tarot, Verjnuarmu ja Turmion Kätilöt. Kevyempää musiikkia tarjoavat Chisu, Kaija Koo sekä Lord Est ja Petri Nygård.

 • Tarot 25-vuotisesta taipaleestaan: "Me on vaan aina oltu me"

  05.04.2011 Yle Uutiset

  Kuopiolainen Tarot on yksi suomalaisen heavyrockmusiikin uranuurtajia Suomessa. Tänä vuonna yhtye juhlii 25-vuotista matkaansa musiikkimaailmassa. Harva suomalainen rockyhtye on ollut kasassa näin pitkään. Mikä on ollut Tarotin pitkän iän salaisuus?

 • Rock-Suomi-bonuksia 9: Raskassarja

  27.12.2010 Elävä arkisto

  Elävän arkiston lisämateriaalia Rock-Suomen metallijaksoon.

  Elävä arkisto tarjoaa Rock-Suomi-sarjan bonukseksi vientiteollisuutemme raskaan sarjan sankarien karskin kavalkadin.

 • Kotiseutukaipuu tuo Marco Hietalan Saaristokaupunkiin

  31.07.2010 Yle Uutiset

  Saaristokaupungin asuntomessualue saa asukikseen todellisen maailmantähden, kun Nightwish- ja Tarot yhtyeistä tuttu Marco Hietala muuttaa alueelle. Paluumuuttajan tuo Kuopioon kaipaus kotiseudulle ja ikävä Järvi-Suomeen.

 • 360º-kuva: Tarot Ilosaarirockissa

  18.07.2010 Yle Uutiset

  Marco Hietalan Tarot esiintyi Ilosaarirockin päälavalla lauantai-iltana.

 • Tarotin kortti festareilla on kuoro

  30.06.2010 Yle Uutiset

  Kuopiolainen pitkän linjan metallipumppu Tarot lataa tulevilla keikoillaan korkealta ja kovaa. Paitsi, että Tuskassa ja Ruisrockissa lavalla nähdään ja kuullaan tutut herrat, niin rytinää tarjoaa mahtipontisten stemmojen merkeissä myös Nelosen Kuorosota-ohjelmasta tuttu Kuopion kuoro.

 • Sauna Open Air kasvatti ohjelmaansa

  08.04.2010 Yle Uutiset

  Tampereella kesäkuussa järjestettävän Sauna Open Airin ohjelmistoon on tullut lisäyksiä. Uusia kiinnityksiä ovat muun muassa amerikkalaiset glam metal -yhtye Steel Panther ja HAIL!

 • The Baseballs palasi albumilistan kärkeen

  18.03.2010 Yle Uutiset

  The Baseballs on palannut Suomen virallisen albumilistan ykköseksi levyllä The Strike! Albumi vietti jo aiemmin listan kärjessä miltei kolme kuukautta putkeen.

 • Ronnie James Dio perui keikkansa

  01.12.2009 Yle Uutiset

  Ronnie James Dio on joutunut peruuttamaan kaikki soolobändinsä loppuvuoden esiintymiset. Peruutus johtuu artistin sairastumisesta, eikä korvaavia keikkoja ole toistaiseksi tulossa. Täten myös oululaisen Club Teatrian kaksipäiväinen Legends of Rock -talvifestivaali kutistuu yksipäiväiseksi.

 • Nightwish Vauhtiajojen pääesiintyjäksi

  03.03.2009 Yle Uutiset

  Rockyhtyeen keikka on yksi neljästä Suomen kesäkeikasta. Kuudetta kertaa järjestettävä tapahtuma tavoittelee 50 000 tapahtumavierasta.

 • Suomalaiset metallimuusikot perustivat lauluyhtyeen

  04.09.2007 Yle Uutiset

  Suomalaiset metallimusiikot ovat perustaneet uuden sinfonista metallia esittävän lauluyhtyeen. Northern Kings -kokoonpanossa ovat mukana Teräsbetonin J. Ahola, Tarotin Marco Hietala, Sonata Arctican Tony Kakko ja Charonin J-P Leppäluoto.

 • Tarot työnsä ääressä

  28.03.2007 Elävä arkisto

  Solisti Marco Hietala tunnustaa, että heavyn laulaminen on raskasta puuhaa. Hänen äänihuultensa avoimuus miellyttää kuitenkin laulupedagogia.