Hyppää pääsisältöön

Duudsonit

 • Vaara on akrobaatin arkea – "Tikka läpi sormen sattuu joka keikalla ja kehossa on yli 20 murtumaa"

  04.02.2020 Kulttuuricocktail

  Akrobaatit kertovat pahimmat vahinkonsa.

  Race Horse Companyn nykysirkus nojaa sirkuksen ikiaikaiseen ajatukseen. Tehdään temppu jota kukaan mattimeikäläinen ei osaa eikä edes uskaltaisi yrittää. Ryhmän akrobaatit haluavat tehdä ohjelmanumeroista vaarallisemman näköisiä kuin ne ovatkaan. Mutta itse asiassa temput ovat silti oikeasti hyvin vaarallisia. Aina sattuu vahinkoja. Nyt akrobaatit kertovat pahimista haavereistaan ja miten niistä on selvitty.

 • Tutkija: "Kiusaaminen on kuin rikkaruoho - jos sille ei tee mitään, se alkaa rehottaa"

  28.11.2016 Marja Hintikka Live

  Kiusaamiseen pitää puuttua jatkuvasti.

  Kiusaamista vastustavia kampanjoita ja hankkeita on viime vuosina pantu alulle kiihtyvään tahtiin. Keulakuvina on nähty mm. Cheek, Duudsonit, Robin, Elastinen, kamppailijoita ja hoppareita. Kampanjoilla on ollut myönteinen vaikutus kiusaamisen vähenemiseen, mutta koska aihetta alettiin tutkia tarkemmin vasta 90-luvulla, on vaikeaa sanoa, kuinka suuri vaikutus on ollut pitkällä aikavälillä.

 • Heimoerot: pohjalaiset

  21.10.2015 Puoli seitsemän

  Minkälaisia pohjalaiset oikeasti ovat? Katso video!

  Minkälaisia pohjalaiset oikeasti ovat? Katso video!

 • Maailmanennätystä rikkomassa

  22.02.2015 Puoli seitsemän

  Suomalainen stuntkuski Crazy Mike teki ensimmäisenä maailmassa kolme 360° käännöstä auton ja perävaunun yhdistelmällä. Mukana stunttia tekemässä olivat näyttelijä Jaakko Saariluoma sekä Duudsoneista tutut Jarppi ja HP.