Hyppää pääsisältöön

Angela Hewitt

 • RSO esittää Sebastian Fagerlundin uutuusteoksen ensi kertaa Suomessa

  08.05.2018 RSO

  Konsertin solistina esiintyy pianisti Anglea Hewitt.

  RSO esittää ylikapellimestari Hannu Linnun johdolla Sebastian Fagerlundin orkesteriteoksen Water Atlas 16.–17.5. Musiikkitalossa. Lisäksi ohjelmassa on Debussyn Jeux ja Ravelin Bolero sekä Manuel de Fallan pianokonsertto, jonka solistina esiintyy Angela Hewitt.

 • Angela Hewitt jatkaa Scarlatti-nautiskeluaan

  30.10.2017 Klassinen

  Levyarvostelu

  Domenico Scarlattin sonaatit ovat kosketinsoitinmusiikin aarteisto, josta riittää ammennettavaa. Tähtipianisti Angela Hewitt ammensi noista yli viidestäsadasta sonaatista levyllisen jo pari vuotta sitten, muttei malttanut lopettaa. Nyt Hyperion on julkaissut Hewittin toisen Scarlatti-levyn, joka keskittyy harvinaisempiin mutta Hewittin henkilökohtaisesti kokemiin sonaatteihin.

 • 16.5. Keskiviikkosarja 15

  30.03.2017 RSO

  Hannu Lintu, kapellimestari Angela Hewitt, piano Sebastian Fagerlund: Water Atlas, Suomen ensiesitys (Ylen, BBC:n sinfoniaorkesterin ja Concertgebouwn tilaus) Manuel de Falla: Öitä Espanjan puutarhoissa Claude Debussy: Jeux Maurice Ravel: Bolero OSTA LIPPU Katso ja kuuntele suora lähetys 16.5. klo 19.

 • 17.5. Torstaisarja 10

  30.03.2017 RSO

  Hannu Lintu, kapellimestari Angela Hewitt, piano Sebastian Fagerlund: Water Atlas (Ylen, BBC:n sinfoniaorkesterin ja Concertgebouwn tilaus) Manuel de Falla: Öitä Espanjan puutarhoissa Claude Debussy: Jeux Maurice Ravel: Bolero OSTA LIPPU

 • Scarlattia nykypianolla herkkusuille

  01.04.2016 Klassinen

  Levyarvio

  Domenico Scarlattin musiikki on ollut osa pianistien opintomateriaalia jo pitkään. Se on tarjonnut sopivan näppäryystestin nuorille pianistinaluille, mutta usein esitysten musiikillinen anti jää pinnalliseksi. Scarlattin sonaatit ovat cembalolle sävellettyjä ja istuvatkin ehkä paremmin barokin ajan soittimille. Tarvitaan Yevgeny Sudbinin kaltainen loistomuusikko herättämään Scarlattin riemukas ja moni-ilmeinen klaveeritaide elämään myös nykypianolla! Sudbinin tarjoilemat herkut maistuvat sitä paremmin, kun niitä vertaa toiseen tuoreeseen Scarlattin sonaattien äänitteeseen—sinänsä kelvolliselta Angela Hewittilta.

 • Pianotaiteilija Angela Hewitt ahkeroi RSOn konsertissa

  15.01.2014 Klassinen

  Pianotaiteilija Angela Hewitt soittaa RSOn keskiviikon konsertissa 15. tammikuuta. Hän esittää W.A. Mozartin pianokonserton nro 23 ja Olivier Messiaenin Turangalîlan, joten hän ei pääse turhia lepäilemään. Haastattelussa Angela Hewitt kertoo mm. yhteistyöstään kapellimestari Hannu Linnun kanssa ja siitä, miten hän jaksaa pitää yllä hurjaa konsertti- ja nauhoitustahtia.

 • Wednesday series 8

  15.04.2013 RSO in English
 • Torstaisarja 3 / 2011

  02.03.2011 RSO
 • Keskiviikkosarja 6 / 2011

  01.03.2011 RSO