Hyppää pääsisältöön

saatana

 • Antti Holman suosikkipodcast Radio Sodoma jatkuu – helvetissä puhaltavat uudet tuulet

  05.09.2019 Draama

  Kakkoskauden helvetin hauskat jaksot Areenassa 24.9.

  “Ei kannata kuluttaa aikaansa järkyttävien asioiden parissa”. Antti Holman Radio Sodoma on löytänyt yleisönsä ja saa nyt jatkoa! Jönssin ja Mielosen sekä Risto-tädin ystäville on luvassa samaa mehukasta settiä, mutta kanavalla puhaltavat myös uudet tuulet. Helvetin hauskat jaksot Areenassa 24.9.

 • Manaamisen pikakurssi aloittelijalle

  31.01.2019 Merkkien salat

  Manaaminen ei kuulu vain elokuvien maailmaan.

  Paholainen on hieno tapa ulkoistaa tekemämme pahuus. Jos olet voimaton tekemäsi pahan edessä, apua saattaa löytyä lähempää kuin arvaatkaan. Manaajalle mars! Manaajapappeja toimii yhä Euroopassa.

 • Onko kiroilu kielen köyhyyttä vai rikkautta?

  09.02.2018 Kulttuuri

  Kiroilun aiheita on kolme: uskonto, sukuelimet ja eritteet.

  Kiroilun aiheita on kolme: uskonto, sukuelimet ja eritteet.

 • Markus Leikolan romaanissa seikkailee tuttu saatanahahmo

  29.01.2017 Kulttuuri

  Leikola on Kirjakerhon vieraana. Kuuntele ohjelma täältä!

  Kirjailija Markus Leikolan romaanissa tarinan etenemisestä huolehtii professori Woland. Mihail Bulgakovin Saatana saapuu Moskovaan -romaanista tuttu saatanahahmo lentelee tällä kertaa myös Moskovan ulkopuolella. Kuuntele uusin Kirjakerho täältä!

 • Hyviä muistoja - ja jumalattomia asi'ia

  26.11.2015 Näkökulmat

  Muistojen ja mm (oudon?) musiikin parissa mk.

  Hyvä muisto lapsuudesta. Jota vietin. Nukkuu tämä. Sitte aamulla kuuluu rouh-rouh rouh-rouh rouh-rouh kun tuvan puolella jauhetaan käsimyllyllä kahvinpapuja, sitten tovin perästä alkaa kuulua porinaa, kun kahvivesi kiehuu, ja pian nenään hiipivä kahvin tuoksu rientyy nenän haju-antureihin, joiden kahvi-iloiseen anturihteluun lopullisesti herää tämä itse.

 • Anatomia, Fysiologia, Fysiikka, Valta, Valtio, kapitalismi ja käkikellot et al. vastaan Tämä Itse-Rukka

  18.11.2015 Näkökulmat

  ilmais-hikoilu ja Vieraat saavat kuulla kunniansa...

  "...Kuitenkin; sängyssä lautuen, ylösnousunvastaisessa kunnossa siinä siis makasin. Non resurgo! Lopulta älysin alkaa keikuttaa omaa ruumistaan edestakaisin sivusuunnassa, crescendo & rallentando, yrittäen keikahdusteitse tulla plastisesti mahalleen lattialle, aivan kuten iloisesti röhkien menevät mursut kalliolta veteen, sulavina kuin sosiopaatin palturi."

 • Havaintoja, naisia koskevia luonnonlakeja ja miehiäkin, sekä myös totuuksia ja muita harmeja

  08.11.2015 Näkökulmat

  Naispiirteitä ja naiskäsilaukun ihmesisältöjä miettii MK

  "...Ja muutakin hyötyä tilavuustiedoista on. Jos on esim. pieni opiskelija-asunto, ja haluaa ottaa alivuokralaisen, mutta pelkää, että tulee liian ahdasta, niin voi hakea alivuokralaista, jonka tilavuus on alle sen ja sen."

 • "Negatiivisia fiiliksiä" on juostu karkuun ennenkin

  30.10.2015 Kulttuuricocktail

  Paholaisen voi tulkita myös opettajaksi

  Wille Hyvönen etsii Onnelliset -elokuvassaan onnea. Hänelle tarjotaan positiivista ajattelua ja onnen pikakursseja, mutta negatiivisten puoltensa kanssa hän oppii tulemaan toimeen vasta ajan kanssa. Onnea on etsitty epätoivoisesti ennenkin.

 • Lyhyt poh- ja murehdinta (varalta) Ylöjärven asukkien moraalista

  18.04.2015 Näkökulmat

  Syntisten elämää ja muuta Ylöjärveä turistin silmin.

  Aku Ankassa on rankkuri, joka verkolla pyydystää koiria kyytin. Myös kuudennusmiehillä voisi olla virka-auto, joka ampuisi syntisten päälle verkon, ja sitten sähkövinssi kelaisi pyristelevän syntislauman verkkoon, jolla koko rähisevä sakki imettäisiin auton perätilaan, ja sillä kuljetettaisiin Ylöjärven kirkolle. Pian vilisisi kirkko syntisiä, kuten kuuluu; hurskaat hyppisivät ikkunoista ulos, antaen tilaa jumalattomille, paholaisen kätyreille ja karaoen orjille.

 • Antti Nylén: Jokainen taiteilija on marttyyri ja Kristus

  12.03.2015 Kulttuurin välikysymys

  #kulttuurinvälikysymys -hankkeessa kirjailija Antti Nylén sai tunnetun suomalaispoliitikon taidevastauksen, jonka mukaan "taide tekee sielulle hyvää kuten liikunta keholle". Lauseen innoittamana syntyi runomuotoinen essee, jossa hän hyvin poliittisesti epäkorrektisti puolustaa marttyyritaiteilijuutta. "Taiteilijoiden usuttaminen yrittäjyyteen on ristillä riippuvan Kristuksen pilkkaamista: autahan nyt itseäsi!", Nylén kirjoittaa.