Hyppää pääsisältöön

Kaija Lustila

 • Kaija, Kake, Tarja, Markku & Sami - Elämältä kaiken sain

  21.08.2016 Musiikki

  Iskelmällisen illan kruunaa tämä hieno käännöskappale.

  Toiveuusintajakson loppubiisinä kuullaan kappale Elämältä kaiken sain, joka Suomessa tunnetaan parhaiten Pepe & Paradisen versiona. Kappale on käännöshitti, ja se on alun perin kolmen tekijän, Roger Cookin, Roger Greenawayn ja Tony Macalayn (syntyjään Anthony Instone), käsialaa.

 • 20.8. Toiveuusinta: Kaija Lustila, Kake Randelin, Tarja Lunnas ja Markku Aro

  15.08.2016 Musiikki

  On finnhitsmäisen toiveuusinnan aika!

  Suomalaisen iskelmän hehkuvankuumasta ytimestä on hyvä aloittaa ihana viikonlopun vietto. Ensi lauantaina Tartu Mikkiin -studion valtaavat syvälle selkäytimeen pureutuneiden kappaleiden tulkitsijat suoraan Finnhits-tehtaan johtoportaasta. Arvon leidit ja herrat: Kaija Lustila, Kake Randelin, Tarja Lunnas ja Markku Aro!

 • Tangomarkkinat: Suomalainen tango

  14.06.2016 Yle TV1

  Konsertin suomalaiset tangot on valinnut Heikki Hietamies.

  Suomalaisen tangon suurkonsertissa kuullaan rakastetuimmat tangot.

 • Kuorikoski ja Heinonen Tangomarkkinoiden semifinaaliin

  18.05.2012 Yle Uutiset

  Kaksi keskipohjalaislaulajaa on selvittänyt tiensä Tangomarkkinoiden semifinaaliin. Kokkolalainen Sami Heinonen ja Tero Kuorikoski Kaustiselta lauloivat itsensä 18 parhaan joukkoon torstai-iltana Turussa järjestetyssä karsinnassa.

 • Tangotuomaristoon naisväriä

  10.05.2012 Yle Uutiset

  Seinäjoen Tangomarkkinoiden tangolaulutuomaristo on julkistettu. Uusiksi jäseniksi tulevat Eija Kantola ja Johanna Tuomi.

 • Kaksi pohjalaislaulajaa iskelmälaulukilpailun finaaliin

  15.07.2011 Yle Uutiset

  Kaksi pohjalaislaulajaa on selvinnyt Toivo Kärki -iskelmälaulukilpailun finaaliin. Lauantain finaalissa laulavat naisten sarjassa Merja Uimonen ja miesten sarjassa Mertsi Kuusisto, molemmat ovat Jalasjärveltä.

 • Tyyster Tangomarkkinoiden finaaliin

  13.06.2011 Yle Uutiset

  Taipalsaarelainen Maria Tyyster selvitti tiensä toistamiseen Tangomarkkinoiden finaaliin. Viime vuonna Tyyster sijoittui kilpailuissa neljänneksi.

 • Kymenlaakson naisnelikko taistelee tänään jatkopaikasta Tangomarkkinoilla

  08.06.2011 Yle Uutiset

  Katja Jakku, Marjo Raatikainen, Sanna Mäkelä ja Jaana Lehtorinne osallistuvat tänään Tangomarkkinoiden Turun semifinaalin karsintaan.

 • Tangolaulukisan toinen äänestys alkoi - vielä viisi kymenlaaksolaista mukana

  04.05.2011 Yle Uutiset

  Jatkoon pääsivät Jaana Lehtorinne ja Marjo Raatikainen Kotkasta sekä Katja Jakku, Sanna Mäkelä ja Tero Heikari Kouvolasta.

 • Viisi kymenlaaksolaista mukaan tangolaulukisan toiselle äänestyskierrokselle

  28.04.2011 Yle Uutiset

  Jatkoon pääsivät Jaana Lehtorinne ja Marjo Raatikainen Kotkasta sekä Katja Jakku, Sanna Mäkelä ja Tero Heikari Kouvolasta.

 • Kymmenen tangolaulajaa jatkoon Oulusta

  28.04.2011 Yle Uutiset

  Tangokarsinnat ovat edenneet vaiheeseen jossa mukana on vielä sata laulajaa. Puolet laulajista äänestettiin nettiäänestyksessä, toinen mokoma pääsi mukaan tuomariston valitsemana. Sadan parhaan lista julkistettiin torstaina.

 • Tangoparaati käynnisti Tangomarkkinat

  07.07.2010 Yle Uutiset

  Aurinkoinen sää houkutteli suuren joukon ihmisiä seuraamaan tangoparaatia, joka kulki läpi Seinäjoen keskustan ja päätyi tangokadulle.

 • Luonnollisuus valttia tangokisassa

  07.07.2010 Yle Uutiset

  Laulaja Kaija Lustila kannustaa tangokilpailijoita luonnollisuuteen ja oman tulkinnan etsimiseen. Lustila tuli toiseksi viime vuoden tangokisassa.

 • Tangomarkkinoiden semifinalistit selvillä

  18.06.2010 Yle Uutiset

  Tangomarkkinoiden semifinaaliin on selviytynyt kolme varsinaissuomalaista. He ovat raisiolainen Janiina Lehtonen, uusikaupunkilainen Sanna Arell ja turkulainen Tino Ahlgren.

 • Tampereen tangokarsinnoissa kisattiin kruunun kiilto silmissä

  24.03.2010 Yle Uutiset

  Uutta tangokuninkaallista etsittiin YLE Tampereen tiloissa keskiviikkona. Järjestäjät luonnehtivat Tampereen karsintaan osallistunutta sakkia hyvätasoiseksi. Löytyyköhän tuleva kuninkaallinen Tampereen karsinnoista?

 • Tampere taipuu tänään tangoon

  16.03.2010 Yle Uutiset

  Ensi kesän Tangomarkkinoille etsitään uusia laulajia. Parhaillaan käynnissä oleva karsintakiertue poikkeaa Tampereelle tänään keskiviikkona. Karsintaan on ilmoittautunut yli 50 laulajaa. Mukaan pääsee myös ilmaantumalla karsintapäivänä Tampereen Radion studiolle.

 • Kaija Lustilan toinen tuleminen

  16.03.2010 Yle Uutiset

  Toinen sija viime vuoden Tangomarkkinoilla oli lottovoitto Kaija Lustilalle. Talven mittaan Lustilalle on riittänyt töitä ja pitkään kestänyt laulajan ura sai menestyksestä uutta potkua.

 • Tangokuninkaallisten pitää olla sinut itsensä kanssa

  09.03.2010 Yle Uutiset

  Uusille kyvyille tarjoutuu jälleen mahdollisuus nousta Suomen tähtitaivaalle ykköskaartiin. Tangomarkkinat-laulukilpailun esikarsinnat pyörähtävät tänään käyntiin Lappeenrannasta.

 • Salon iltatorilla riitti väkeä

  28.08.2009 Yle Uutiset

  Salon iltatori saavutti yleisötavoitteensa. Tänä kesänä kävijöitä oli 55 000 ja torstainen, kesän viimeinen iltatori kokosi järjestäjien arvion mukaan noin 5 000 torivierasta. Salon seudun toisella kesätorilla, Somerniemellä, on ollut myös vilkas kesä.

 • Salossa kesän viimeinen iltatori

  27.08.2009 Yle Uutiset

  Suvisalon kesän viimeinen iltatori vietetään torstaina. Viimeisenä kesätorstaina torin lavalla esiintyy tämän kesän Tangomarkkinoissa toiselle sijalle yltänyt Kaija Lustila. Alun perin tangokuningas Amadeuksen piti esiintyä iltatorilla, mutta Lustila korvaa sairastuneen tangokuninkaan.

Sivut