Hyppää pääsisältöön

tantra

 • Yhden yön seksisuhdekin on ihana, mutta nautinnon huippu vaatii täyden luottamuksen kumppaniin

  13.10.2018 Yle Uutiset

  Tantra tuo mieleen seksiorgiat. Villien juhlien sijaan se voi auttaa seksuaalisten lukkojen avaamisessa.

 • Sanna Ukkola: Naiskortteja ja kikkelitanssia

  15.06.2016 Yle Uutiset

  Pitäisikö naispoliitikkoa kohdella silkkihansikkain vain sen takia, että hän sattuu olemaan nainen? Mitä ihmeen tasa-arvoa se on? kysyy Sanna Ukkola blogissaan.

 • Vasemmistoliiton Kyllönen ryöpytti Soinia: "Kuuman tantraseksin tarpeessa" – video

  11.06.2016 Yle Uutiset

  Vasemmistoliiton euroedustaja Merja Kyllönen arvosteli varsin räväkästi perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin blogikirjoituksia puoluekokouspuheessaan Oulussa.

 • Gregorian Bivolaru pidätetty Pariisissa

  02.03.2016 MOT

  Tantrakultin guru piileskeli poliisia vuosia.

  Kiistellyn joogaliikkeen MISAn perustaja ja guru Gregorian Bivolaru pidätettiin Pariisissa viime perjantaina. MOT on kertonut romanialaiseen joogaliikkeeseen MISAan ja sen suomalaisen sisarkoulu Nathaan kohdistuneista epäselvyyksistä ohjelmissa Tantrakultin pimeä puoli ja Tantragurun kutsu.

 • Näkökulma: Miksi peitto ei heilu helteellä?

  31.07.2014 Yle Uutiset

  Superhelle kuumentaa, muttei innosta vaakamamboon. Yle Lahden toimittaja Suvi Turunen analysoi seksihelle-ilmiötä.

 • Joogakoulu toivottaa poliisin tervetulleeksi tutkimaan toimintaansa

  14.05.2013 Yle Uutiset

  Keskusrikospoliisi on kuullut useita henkilöitä, joiden mukaan Romaniasta lähtöisin olevan jooga- ja tantrakoulun puitteissa tapahtuu seksuaalista hyväksikäyttöä ja painostusta. Asiasta kertoi Ylen maanantainen MOT-ohjelma.

 • MOT: Joogaliikkeen epäillään sekaantuneen seksibisnekseen ja ihmiskauppaan

  13.05.2013 Yle Uutiset

  Liikkeen perustaja ja guru on kotimaassaan syytteessä useista rikoksista kuten ihmiskaupasta ja sukupuoliyhteydestä alaikäisen kanssa.

 • Tantraseksiä

  23.07.2010 Yle Urheilu

  Jalkapallon MM-kisojen aikana koettiin monta merkittävää läpimurtoa. Tulevaisuuden kannalta tärkein lienee kisaisäntä Etelä-Afrikan onnistuminen tehtävässään. Varsinkin länsimaissa epäiltiin afrikkalaisten kykyä järjestää maailman suurin urheilutapahtuma. Entiset siirtomaaisännät joutuivat pettymään, sillä kuukauden kestänyt jalkapallojuhla onnistui pääosin mainiosti.

 • ”MM-loppuottelu oli kuin tantraseksiä”

  12.07.2010 Yle Urheilu

  Aamu-tv:n Urheilun jälkiviisaat puivat tietenkin päättyneiden jalkapallon MM-kisojen loppuottelua. Christina Forssell, Tero Tiitu ja Juha Kanerva ottivat kantaa mm. finaalin ”tylsyyteen” ja tuomarityöskentelyyn. Kanerva vertasi loppuottelua tantraseksiin.

 • MOT: The dark side of a tantric cult. Transcript in English

  12.10.2009 MOT

  YLE, TV1, Oct. 5th, 2009 at 8. p.m. Reporter Riikka Kaihovaara

 • Buddhalainen hakee vapautusta kärsimyksestä

  03.10.2007 Yle Uutiset

  Buddhalaisuus on Kaukoidän pääuskonto, ja sillä on miljoonia harjoittajia myös länsimaissa. Buddhalaisten tarkahkoakaan määrää on kuitenkin mahdoton arvioida, sillä he eivät ole kirjoissa ja kansissa kristillisten kirkkojen tapaan. Yleisimmin esitetty luku on 360 miljoonaa. Oppisuunnat vaihtelevat uskonnollisia rituaaleja painottavista pelkästään mietiskelyyn keskittyviin. Ytimessä ovat intialaisen Siddhartha Gautaman opit jälleensyntymisestä ja valaistumisesta, kunnes kärsimyksen kehä on kiertynyt loppuun.