Hyppää pääsisältöön

ufo

 • Sadepäivän varalle – Elävä arkisto kesäkuussa

  29.05.2020 Elävä arkisto

  Kesäkuuhun liittyvää sisältöä Elävästä arkstosta.

  Kesäkuu merkitsee monille kesän alkua. Alkavathan silloin koululaisten kesälomat.

 • Avaruusromua: Onko se pilvi, lintu vai lentokone?

  29.04.2020 Kulttuuri

  Varmaankin ufo!

  Avaruus, ufot, humanoidit, parapsykologia. Niin luki lehden kannessa. Elettiin ufoaikaa. Ufohavaintoja tutkittiin ahkerasti ja ufot olivat esillä muuallakin kuin marginaalisissa ja pienilevikkisissä erikoislehdissä. Ufoista saatettiin yhtäkkiä kirjoittaa maan suurimmissa sanomalehdissä, niistä saatettiin puhua radiossa ja niitä saatettiin ihmetellä televisiossa. 1960-luvun loppu ja 1970-luvun alku olivat suomalaisille ufojen täyttämää todellisuutta. Noista ajoista on puoli vuosisataa, mutta ufoaika ei ole unohtunut. Toimittajana Jukka Mikkola.

 • Flinkkilä & Tastula: Kummat kokemukset

  24.09.2018 Flinkkilä & Tastula

  Yliluonnolliset, kummat kokemukset ovat tavallisia.

  Einari Paakkanen oli 12-vuotias, kun hänen isänsä valaistui. Veikko-isä oli ihan tavallinen Jämsän verosihteeri, joka oli aina mukana poikansa harrastuksissa. Sitten isän ja pojan elämään tuli uusi ulottuvuus kuten henkioppaat, siriuslaiset, ufot ja viestit muista maailmankaikkeuksista.

 • 1.11. Teeman Elävä arkisto: Hämärän rajamailla - ufoja ja aaveliftareita

  31.10.2016 Yle Teema

  Halloweenin kunniaksi tarjolla yliluonnollisia ilmitöitä.

  Halloweenin ja pimenevien iltojen kunniaksi kohtaamme yliluonnollisia ilmiöitä. Aaveliftaria etsitään tutkivan journalismin keinoin ja ufojen liikkeistä keskustellaan ihan tosissaan.

 • Kuuta ei ole! Salaliittoteoriat paljastavat ihmismielen outouden

  03.10.2016 Kulttuuricocktail

  Seitsemän omituisinta salaliittoteoriaa. Usko tai älä!

  Maailma on salaperäinen ja kummallinen paikka. Joskus on liiankin helppoa uskoa, ettei aivan kaikki tässä maailmassa ole tapahtunut niin kuin on kerrottu.

 • Scifin historia

  18.12.2014 Yle Teema

  Neliosainen BBC:n sarja vie tunnetun maailman rajojen taa

  Neliosainen BBC-sarja kartoittaa scifin historiaa Jules Vernen kirjoista ja ensimmäisistä mykkäelokuvista tv:n ja elokuvien kulttiklassikoihin. Genreä ruotivat mm. kirjailijat Neil Gaiman ja Ursula LeGuin sekä Star Trekin ja Tähtien sodan näyttelijät.