Hyppää pääsisältöön

gay pride

 • Ajankohtainen kolmonen: Pride-viikko - The Land of The Midnight Fun, Kaupungin naiset ja kaikki mukaan

  28.06.2016 Musiikki

  Tämän hetken kovin kolmikko.

  Intoilemme kaikesta musiikkiin liittyvästä. Tämän hetken kovimpana kolmikkona Pride-viikon musiikillisia herkkuja: The Land of The Midnight Fun -homomusikaali, Kaupungin naiset -konsertti sekä osallistavat tapahtumat Euroviisujen yhteislaulun ja Tavastian lavatanssien muodossa.

 • Stephen Fry homofobian jäljillä

  06.06.2014 Yle Teema

  Millaista on elää homona eri puolilla maailmaa?

  Millaista on homojen elämä eri puolilla maailmaa tänään? Fry selvittää, mistä homofobia oikein syntyy. Millaiset lait ja moraalikoodit säätelevät yhteisöjen ja ihmisten suhtautumista homouteen?

 • Kun nainen rakastaa naista

  06.06.2014 Yle Teema

  Millaista on elää lesbona Tanskassa?

  Millaista on elää lesbona Tanskassa? Tanskan yleisradion DR:n neliosainen dokumenttisarja seuraa muun muassa perheellisen lesboparin arkea ja Kööpenhaminan lesboyhteisön yöelämää. Sarjassa mietitään myös näkyykö lesbous ulospäin ja nähdään kuinka 22-vuotias Anne Sofie valmistautuu tulemaan ulos kaapista.

 • Homomiesten maailma

  06.06.2014 Yle Teema

  Tanskalaissarjan kussakin jaksossa pohditaan poikkeavatko homomiehet sittenkään niin paljon heteroista. Dokumenttisarja on osa Ylen kanavien Pride-teemaa, joka jatkuu koko 23.6. alkavan viikon Yle Teemalla, Yle Puheella, Ylen Elävässä arkistossa ja Yle Areenassa.

 • American Vagabond

  06.06.2014 Yle Teema

  Dokumenttielokuva amerikkalaisista homonuorista, jotka karkaavat kotoaan luvattuun kaupunkiin, San Franciscoon. Homomekka osoittautuu liian kalliiksi, ja työhaku on vaikeaa. Vapaamielinen kaupunki ei olekaan ”homojen luvattu maa”, jossa elämä olisi helppoa ja turvallista.

 • Conchita - Itävallan kuningatar

  06.06.2014 Yle Teema

  Euroviisujen myötä Conchita Wurstista on tullut vapauden, avoimuuden ja suvaitsevaisuuden symboli. Miten itävaltalaiset, Conchitan kotikyläläiset ja perhe suhtautuvat parrakkaaseen naisartistiin?