Hyppää pääsisältöön

Janne Virtanen

 • Kunnes kuolema heidät erottaa – Kotikadun kausi 13 on nyt Areenassa

  23.01.2020 Elävä arkisto

  Kotikadun kausi 13 on nyt Areenassa.

  Kotikadun kausi 13 alkaa surullisissa tunnelmissa. Mäkimaiden perheessä läsnä on kuolema, hiipuva rakkaus ja rahaongelmat. Luotoloilla noustaan jaloilleen, iloitaan elämän ihmeistä ja rakennetaan tulevaisuutta. Kauden 13 lisäksi Areenassa on katsottavissa myös kaudet 1, 2 ja 12.

 • Uusi Päivä päättyy kahteen erikoisjaksoon

  04.12.2018 Uusi päivä

  Sitä ennen nähdään vielä yhdet perjantaiennakot ja UP-show.

  Uuden Päivän kahdeksan vuoden mittainen taival päättyy joulukuussa kahteen erikoisjaksoon. Kumpikin jaksoista on vajaan tunnin mittainen.

 • Sorjosen kakkoskaudelle haetaan avustajia – ykköskausi jatkaa maailmanvalloitustaan

  25.04.2017 Yle Uutiset

  Tv-sarja Sorjosen toisesta kaudesta paljastetaan tietoja hyvin niukasti.

 • UPplus: Bäkkäri

  02.03.2017 Uusi päivä

  Jakso 5. Maneerit

  Jakso 5. Mitä maneerit ovat, mistä ne tulevat ja pitääkö niistä päästä eroon? Thelma ja Valtteri saavat vieraikseen UP:n ohjaaja-näyttelijä Janne Virtasen sekä näyttelijä "Aku Sipolan".

 • Tyylin takana: Näin luotiin Veden Vangit -musikaalin hahmot

  20.12.2016 Uusi päivä

  Musikaali poikkesi paljon tavallisen jakson tekemisestä.

  Uuden Päivän syyskausi päättyi Toni Laineen ohjaamaan spektaakkelimaiseen Veden Vangit -scifimusikaaliin, jossa taistellaan puhtaasta vedestä ja rakkaudesta. Erikoisjaksoja on nähty sarjassa aiemminkin, mutta Veden Vangit asetti tekijöilleen uudenlaisia haasteita. Uuden Päivän puvustus- ja maskeeraustiimin osalta musikaali poikkesi tavallisesta jaksosta paitsi työmäärältään, myös haastavuudeltaan; kuinka saada sarjasta tutut näyttelijät istumaan uskottavasti musikaalin synkän futuristiseen maailmaan?

 • Sorjonen – uusi kotimainen rikossarja

  23.08.2016 Yle TV1

  Sorjonen on uusi kotimainen nordic noir -rikossarja

  Sorjosta on maailmalla ehditty nimittää Suomen ensimmäiseksi nordic noir -sarjaksi. Sen tummat henkirikokset tapahtuvat aurinkoisessa Itä-Suomen suvessa ja idyllisessä Lappeenrannassa sekä rajan toisella puolella Pietarissa.

 • Uusi Päivä -tunnus 2016

  10.02.2016 Uusi päivä

  Uuden päivän uusi tunnus

  UP-kevään 2016 avaavan tunnuksen on toteuttanut Uuden Päivän tiimi: ohjaaja Janne Virtanen, kuvaaja Harri Halonen ja grafiikasta vastaavat AD Kirsi McGillion ja graafikko Lauri Kuusela. Uuden tunnusmusiikin esittää Mikko Pohjola, ja tuotannosta vastaa Pete Koskimäki Dramatic Soundsilta.

 • UPplus: #UPshow

  22.05.2015 Uusi päivä

  Astu Uusi päivä -show'n lämpöiseen ja iloiseen tunnelmaan!

  #UPshow 15.5.2015 oli loppuunmyyty: Tampere-talon Sorsapuistosalissa kohtasivat fanit ja tv-sarjan tähdet. UPplus väläyttää upean illan tunnelmapaloja ja kohokohtia!

 • UPplus: Pääosassa ohjaajat

  26.02.2015 Uusi päivä

  Ohjaajalla on vastuu siitä, miltä sarja näyttää ja kuulostaa

  Uuden päivän tekeminen on tiimityötä, ja työn taiteellinen lopputulos on ohjaajan käsissä. Mitä kaikkea sarjan kolmen ohjaajan sekä pääohjaajan työhön kuuluu? Katso UPplus, niin tiedät!

 • UPplus: Lari Halme ja muita joulun ihmeitä

  25.12.2014 Uusi päivä

  UP:n joulujaksossa näyttelijä ja huippukoomikko Lari Halme sai näyttää muuntautumiskykynsä ja akrobatiataitonsa. Jouluviikon UPplus kuljettaa meitä Koska meillä on joulu? -jakson kuvauksissa ja paljastaa, miten Tero Kuusla saatiin lumipallolelun sisälle!

 • UPplus: Sitähän sä kysyit!

  13.11.2014 Uusi päivä

  Onko Virtaus oikeasti olemassa? Kuka tekee puvustukset? Ovatko käsikirjoittajat avaruudesta? Uuden päivän nettitiimi vastaa vuoden mittaan satoihin yksittäisiin fanikysymyksiin: tästä UPplussasta löydät valikoidut kysymykset ja vastaukset!

 • UPplus: Kesämuistoja Ruisrockista

  23.10.2014 Uusi päivä

  Vihreille Valoille tarjoutui viime kesänä mahdollisuus esiintyä legendaarisessa Ruisrockissa. Tämän viikon UPplus kertoo poikkeuksellisen kuvauslokaation haasteista ja tietysti itse festarimenosta, joka huipentuu Valtterin mahtavaan benjihyppyyn!

 • Kohti uutta syksyä!

  07.08.2014 Uusi päivä

  Uuden päivän syksyn ensimmäinen uusi jakso tulee 25.8. Tiimin vanhat ja uudet jäsenet tulivat töihin energiaa pursuten elokuun ensimmäisellä viikolla.

 • Yltiöpositiivinen junailija

  20.04.2014 Uusi päivä

  Saku on Virtauksen sivistystoimenjohtaja ja Iris Rainion isä

  Saku on dynaaminen ja vallanhaluinen sivistystoimenjohtaja, joka mielellään puuttuu ilmaisutaitolukion asioihin.

 • Rat King on jännärin muotoon puettu kuvaus koulusurmaajan elämästä

  20.01.2012 Yle Uutiset

  Ohjaus: Petri Kotwica Alkuperämaa: Suomi 2011 Pääosissa: Max Ovaska, Julius Lavonen, Niina Koponen, Outi Mäenpää, Janne Virtanen K-15

 • Suomen supervahvat miehet

  23.04.2010 Elävä arkisto

  Suomen vahvimman miehen tittelistä on kisattu 1980-luvulta.

  Raakaa voimaa, nopeutta ja teräksenkovia lihaksia - kuinka käy kotimaisten voimamiesten mittelöissä? Suomen vahvimman miehen tittelistä kisaavat miehet pystyvät ällistyttäviin suorituksiin.

 • Muskettisoturit mellastavat Vartiovuorella

  10.06.2009 Yle Uutiset

  Turun Vartiovuoren kesäteatteriporukka tanssittaa lavalle Kolmen muskettisoturin seikkailun. Luvassa on komediaa ja rakkautta sekä tietenkin juonitteluja ja salamyhkäisyyttä Alexander Dumas'n ja 1600-luvun tyyliin.

 • Kotikadun kuohuttavat käänteet

  12.02.2009 Elävä arkisto

  Juonenkäänteet herättivät katsojissa ankaraa kritiikkiä 2009

  Jannen naissotkut, epäuskottavat aviorikkojat, liian hassahtanut Maija, viiniä keskellä viikkoa... Nämä juonenkäänteet herättivät katsojissa ankaraa kritiikkiä alkuvuodesta 2009.

 • Kultainen salama -kerho selvittää kaahariauton tapauksen

  19.11.2008 Elävä arkisto

  Taru Mäkisen nuorten seikkailusarjan tv-ohjaus vuodelta 1994

  Kaahari ajaa pimeällä metsätiellä Bella-koiran päälle. Bella selviää onnettomuudesta, mutta jalkapalloilija Teemu Mäelle käy todella huonosti. Kultaista salamaa tarvitaan jälleen. Taru Mäkisen nuortenkirjoihin perustuva seikkailusarja valmistui vuonna 1994.

 • Louhimies palkittu parhaasta ohjauksesta Belgiassa

  23.10.2006 Yle Uutiset

  Ohjaaja Aku Louhimies on saanut parhaan ohjaajan palkinnon Flandersin kansainvälisellä elokuvafestivaalilla Belgiassa elokuvastaan Valkoinen kaupunki.