Hyppää pääsisältöön

Samuel Barber

 • Jennifer Higdonin harppukonsertto on perusvarmaa jälkeä

  28.05.2019 Klassinen

  Jennifer Higdonin harppukonsertto on perusvarmaa jälkeä

  Jennifer Higdonin harppukonsertto on perusvarmaa jälkeä

 • Renée Fleming ja kolme design-valaisinta

  24.05.2017 Klassinen

  Levyarvostelu

  Sopraano Renée Fleming on ennättänyt levyttää vaikka kuinka, mutta onneksi Decca-yhtiö yhä keksii hänelle mielekkäitä ja tyylikkäitä projekteja. Uusimman levyn laimeanlavea otsikko "Distant Light" kätkee taakseen elegantin, pelkistetyn ja ajankohtaisenkin ohjelmiston, joka pitää valonhohtoista tunnelmaa hyvin yllä.

 • Puubisnestä Antwerpenista

  01.04.2016 Klassinen

  Levyarvio

  Flanderista lähtöisin oleva Ensemble Houthandel on laadukas puhallinkvintetti, jonka toinen CD-levy keskittyy englantilais-amerikkalaiseen musiikkiin 1900-luvulta. Se on myös yksi monista nuorten, taitavien muusikoiden kamariyhtyeprojekteista, jonka täytyy eläkseen ja pärjätäkseen jatkuvasti porautua pintakerroksia syvemmälle ja keksiä uusia jekkuja. Viisikko vaikuttaa onnistuvan pyrkimyksissään uudella levyllään, joka ei nimestään huolimatta mene lainkaan puihin.

 • Chaplin

  07.01.2015 Yle Teema

  Pieni viiksiniekka, knallihattu ja kävelykeppi. Ei epäilystä kenestä on kyse. Saksalaiskoreografi Mario Schröderiä kuitenkin mietitytti, millainen on oikea Charles Chaplin.

 • Syvästi ihaillen, teidän Samuel Barber

  18.12.2014 Klassinen

  Yhtymäkohdat Sibeliuksen ja Barberin välillä ovat ilmeiset.

  Yhtymäkohdat Jean Sibeliuksen ja amerikkalaisen Samuel Barberin välillä ovat joskus hätkähdyttäviä. Rakkaus lauluihin, esimerkiksi, joka kulkee käsi kädessä runojen rakastamisen kanssa.