Hyppää pääsisältöön

Seppo Murto

 • Kuoronjohtaja, leppoisa ja monipuolinen Seppo Murto – Musiikin syntymäpäiväkalenteri

  13.01.2019 Klassinen

  Onnittelemme syntymäpäivänä 13. tammikuuta!

  Tammikuun 13. päivänä syntynyt kuoronjohtaja ja kanttori Seppo Murto (s. 1955) on monipuolisuudessaan yksi maamme harvoista: useiden kuorojen ja orkestereiden idearikas johtaja, kanttori ja urkutaiteilija, kuoronjohdon ja kirkkomusiikin opettaja, soinnikasääninen radiojuontaja ja monissa luottamustehtävissä toiminut mies.

 • Guest Performance / Helsinki Festival

  17.04.2014 RSO in English

  Tonight at 7 pm FRSO, Esa-Pekka Salonen, soloists from Mariinsky Theatre and Choirs Dominante and Murtosointu perform the Orango opera and Symphony No. 4 by Dmitri Šostakovitš at Helsinki Music Centre. Watch and listen LIVE.

 • Guest Performance / Helsinki Festival

  17.04.2014 RSO in English

  August 19-20 FRSO performs the Orango opera by Dmitri Šostakovitš for the first time in Finland at the Helsinki Festival.

 • Vierailukonsertti / Helsingin juhlaviikot

  11.04.2014 RSO

  Tänään Šostakovitšin Orango-ooppera ja sinfonia nro 4 Esa-Pekka Salosen johdolla Musiikkitalossa klo 19. Solistit tulevat Mariinski-teatterista ja kuoroina laulavat Seppo Murron valmentamat Dominante & Murtosointu. Liput Lippupalvelusta. Kuuntele ja katsele suora lähetys verkossa tai Yle Radio 1:ssä.

 • Vierailukonsertti / Helsingin juhlaviikot

  11.04.2014 RSO

  RSO vierailee 19.-20.8. Helsingin juhlaviikoilla ja esittää Šostakovitšin Orango-oopperan ensi kertaa Suomessa Esa-Pekka Salosen johdolla. Solistit tulevat Mariinski-teatterista ja kuoroina laulavat Seppo Murron valmentamat Dominante & Murtosointu. Ohjelmassa myös Šostakovitšin sinfonia nro 4.