Hyppää pääsisältöön

Larry David

 • Miten saat menestystä ja vaikutusvaltaa katsomalla televisiosarjoja

  18.04.2020 Kulttuuricocktail

  Telkkari luotiin myötäilemään elämää.

  Telkkari luotiin myötäilemään elämää.

 • Roskasakki

  07.04.2016 Kulttuuri

  Vastaus on Kanada!

  Jos tulemme rikkaiksi, voimme ostaa saaren, ehdottaa Ricky. Ei, jos rikastumme, ostamme tämän parakkikylän, sanoo Julian. Roskasakki eli Trailer Park Boys kuvaa Sunnyvale Trailer Parkin ja sen dropoutien elämää. Kanadan Nova Scotian provinssissa sijaitsevassa Sunnyvalessa on aina kesä eivätkä tapahtumat juuri ulotu kylän ulkopuolelle, kuin satunnaisia lähikaupungissa ja ostoskeskuksessa poikkeamisia lukuunottamatta. Roskasakki on tilannekomedia, jossa ei istuta sisällä. Se on rikossarja, jossa rikokset ovat lähinnä rikkomuksia ja pikkurikoksia.

 • Jäitä hattuun

  07.01.2016 Yle Teema

  Kiusallisuuskomedian klassikkosarja Larry Davidin elämästä

  Koomikko ja tv-tuottaja Larry David esittää itseään kiusallisuuskomedian klassikkosarjassa. Teema esittää sarjan kaikki kahdeksan tuotantokautta vuosien 2016–2017 aikana.

 • Woody Allen ja ystävät kaksiosaisessa dokumenttielokuvassa

  19.12.2014 Yle Teema

  Kaksiosainen dokumenttielokuva seuraa läheltä ja tarkasti New Yorkin Brooklynissa vuonna 1935 syntyneen elokuvantekijän, näyttelijän, kirjailijan ja koomikon pitkää uraa. Mukana ovat lähes kaikki Allenin uran kannalta keskeiset henkilöt Letty Aronsonista Jack Rollinsiin, Diane Keatonista Penélope Cruziin.